طرفدارى- استقلال اهواز در خرداد ماه سال 93 کار خودش را با داریوش یزدی آغاز کرد و این مربی خوب خوزستانی در تابستان با حضور در اردوهای بروجرد و تهران تیم خوب و شایسته ای را برای خوزستانی های عاشق استقلال آماده کرد
به قلم بهادر فدايى
داریوش یزدی و شاگردانش در تیم استقلال اهواز شروع خوبی در مسابقات لیگ یک داشتند، نتایج خوب همراه با بازی های زیبا پس از سالها امید را دوباره در دل هواداران استقلال اهواز زنده کرد و همه به بازگشت دوباره استقلال واقعی به لیگ برتر ایمان آورده بودند. استقلال اهواز در پایان نیم فصل هم امتیاز با فولادنوین در صدر جدول جدول قرار گرفت و تنها اختلاف استقلال و فولادنوین تفاضل گل برتر فولادی ها بود که باعث صدرنشینی آنها شده بود که اگر استقلال در بازی آخر در نیم فصل اول در شیراز مغلوب فجرسپاسی نمی شد استقلال اهواز قهرمانی نیم فصل اول را بدست می آورد.
ارسطو جهانداری مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز از ابتدا مشخص بود با داریوش یزدی بر سر مسائلی، كه از سوى خيلى ها همان داستان هاى بازيكن سفارشى بود،اختلاف دارد اختلافاتی که در شیراز و بازی با فجرسپاسی به اوج خود رسیده بود و در نهایت پس از پایان نیم فصل و چند روز بعد از بازی در شیراز ارسطو جهانداری در تصمیمی عجیب داریوش یزدی را از کار برکنار و حبیب خدریان دستیار وی را به عنوان سرمربی استقلال معرفی کرد.
حبیب خدریان در سه بازی ابتدایی نیم فصل دوم روی نیمکت استقلال اهواز قرار گرفت و با دو شکست و یک برد به کار خودش در استقلال اهواز پایان داد. بعد از حبیب خدریان فریدون حردانی به عنوان سومین سرمربی استقلال اهواز از سوی ارسطو جهانداری انتخاب شد اما فریدون حردانی بدلیل نتایج ضعیف در 4 بازی که روی نیمکت آبی ها قرار داشت به خواست خود و به صورت توافقی از استقلال اهواز جدا شد و مدیرعامل هم استعفای وی را پذیرفت. در همان روز ها بود كه امتياز تيم هم پس از سال ها از برادران شفيع زاده به ارسطو جهاندارى منتقل شد.
اما حسین سید صالحی برادر مهدی سیدصالحی (بازیکن استقلال خوزستان) به عنوان چهارمین مربی فصل استقلال اهواز انتخاب شد و این مربی در ابتدای سال جدید به اهواز آمد و کار خودش را با پیروزی مقابل تربیت نوین یزد آغاز کرد اما در بازی بعد استقلال اهواز شکست سنگینی را مقابل گیتی پسند پذیرفت که پس از آن بازی سیدصالحی استعفا داد و در رختکن از بازیکنان خدافظی کرد و اردوی آبی ها را ترک کرد.
در نهایت مدیرعامل استقلال اهواز که دیگر وقت کافی و گزینه ای مناسب برای مربی گری استقلال اهواز در دو بازی انتهایی نداشت به درخواست بازیکنان تصمیم گرفت صابر میرقربانی را به عنوان سرمربی انتخاب کند تا با امیدِ حفظ استقلال اهواز در لیگ یک فصل را به پایان برساند. در آخر استقلال اهواز و صابر میرقربانی با یک شکست برابر آلومینیوم و یک پیروزی مقابل فجرسپاسی با 29 امتیاز در رده نهم لیگ یک و برحسب تفاضل گل پایین تر نسبت به ایرانجوان و گیتی پسند قرار گرفت و برای رهایی از سقوط باید در پلی آف به مصاف تیم نهم گروه ب یعنی شهرداری تبریز و یاران خداداد عزیزی برود.
بازی رفت بین شهرداری تبریز و استقلال اهواز دوشنبه 21 اردیبهشت در تبریز و بازی برگشت دوشنبه 28 اردیبهشت در اهواز برگزار خواهد شد تا تکلیف آخرین تیم سقوط کننده به لیگ دو مشخص شود. حالا تيمى كه از نظر بسيارى از علاقمندان تيم اول شهر اهواز بود قصر آرزوهايش را در آستانه فروپاشى مى بيند. تيمى كه در ابتداى فصل براى صعود به ليگ برتر بسته شد به همين سادگى حالا براى بقا مى جنگد.
تماشاى افول تيم خصوصى كه چندى پيش در آستانه قهرمانى ليگ برتر بود و اكنون در آستانه سقوط به ليگ دو قرار گرفته، بيش از پيش هر علاقمندى را به فكر فرو مى برند. شايد يك نگاه دقيق تر به تيم دارى بخش خصوصى ما را به فكر فرو ببرد. آيا تز نخ نماى "با خصوصى شدن مشكلات حل مى شود" مشكلات فوتبال ما را حل خواهد كرد؟