اختصاصی طرفداری- خبر توافق فدراسیون جودو و کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی با فدراسیون جهانی جودو مبنی بر عدم تبعیض در مبارزه میان جودوکاران تمام کشورهای دنیا، بازتاب زیادی در رسانههای رژیم صهیونیستی داشته و از این رویداد به عنوان توافقی تاریخی یاد کردهاند.
![](https://ts2.tarafdari.com/users/user35197/2019/05/12/untitled.jpg)
اما این درحالی است که رسانههای ایرانی از جمله فارس، تسنیم، ایسنا و ورزش سه طی اقدامی هماهنگ شده، خبری کاملا برعکس توافق میان فدراسیون جهانی جودو و کمیته ملی المپیک ایران منتشر کرده اند. فدراسیونهای ورزشی ایرانی سالهاست که با تمام کشورهای دنیا به جز رژیم صهیونیستی که آن را به رسمیت نمیشناسند، مبارزه میکنند اما اگر طبق ادعای رسانههای ایرانی توافقی میان جمهوری اسلامی ایران با فدراسیون جهانی جودو بر سر مبارزه با ورزشکاران تمام کشورهای جهان از جمله رژیم صهیونیستی وجود ندارد و طبق خوانش این سایتها، همچنان سیاست ورزش ایران به رسمیت شناختن همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی است، چه احتیاجی به ارسال چنین نامه ای وجود داشت و چرا سایت فدراسیون جهانی جودو از عنوان "توافق تاریخی" یاد کرده است؟
رسانههایی چون تایمز رژیم صهیونیستی، اورشلیم پست و هاآرتص خبر توافق آرش میراسماعیلی، رییس فدراسیون جودو و رضا صالحی امیری، رییس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران با مارکوس وایتسر، رییس فدراسیون جهانی جودو در رابطه با مبارزه جودوکاران ایرانی با مبارزان تمام کشورهای دنیا و از جمله رژیم صهیونیستی را بازتاب فراوانی داده اند.
![جودو - توافق تاریخی فدراسیون جودو](https://ts2.tarafdari.com/users/user7002/2019/05/12/5-12-2019_1-14-19_pm.jpg)
![جودو - توافق تاریخی فدراسیون جودو](https://ts2.tarafdari.com/users/user7002/2019/05/12/5-12-2019_1-15-35_pm.jpg)
در این نامه، کمیته ملی المپیک ایران تایید کرده که به قوانین المپیک و اصل عدم تبعیض میان ورزشکاران احترام خواهد گذاشت. این نامه به توماس باخ، رییس کمیته بین المللی المپیک نیز اطلاع داده شده است. جنجالهای عدم مبارزه میان جودوکاران جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی در فوریه 2019 و در مسابقات گرنداسلم پاریس به اوج خود رسید، جایی که سعید مولایی، قهرمان وزن 81 کیلوگرم جهان برای عدم رویارویی با ساگی موکی، جودوکار رژیم صهیونیستی که مدعی کسب مدال طلای المپیک 2020 است، به بهانه مصدومیت حاضر به مبارزه نشد. به قبل تر هم که بازگردیم، آرش میراسماعیلی، قهرمان بزرگ سابق جودوی ایران که هم اکنون ریاست فدراسیون جودو ایران را برعهده دارد، در المپیک 2004 آتن حاضر به مبارزه با ورزشکار رژیم صهیونیستی نشد و از دور مسابقات کنار رفت.
رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که در صورتی که همچنان جودوکاران ایرانی حاضر به مسابقه با جودوکاران رژیم صهیونیستی نشوند، فدراسیون جودوی ایران از حضور در مسابقات بین المللی محروم خواهد شد که در واقع ایران برای جلوگیری از محرومیت، حاضر به توافق با فدراسیون جهانی جودو شده است. رژیم صهیونیستی علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، با سایر کشورها نیز با مشکلاتی روبرو شده است. برخی از جودوکاران عرب، حاضر به دست دادن با همتایان رژیم صهیونیستی نشده اند و همچنین برخی از کشورهای عربی چون تونس و امارات متحده عربی حاضر نشده اند از رژیم صهیونیستی میزبانی کنند اما در نهایت مسابقات بین المللی سال 2018 برای اولین بار در امارات برگزار شد و ساگی موکی توانست مدال طلای وزن 81 کیلوگرم را از آن خود کند.