طرفداری- دو تن از طرفداران لیورپول، برد 4-1 تیم خود مقابل خنک در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دلیل سهل انگاری، به طرزی که انتظارش را نداشتند تماشا کردند.
به گزارش BBC، راب از لندن و لی از لستر، هر کدام حدودا 200 پوند صرف هزینه بلیت قطار و بلیت ورزشگاه کردند تا بازی خنک-لیورپول را از نزدیک تماشا کنند ولی به اشتباه جایی رفتند که تقریبا 152 کیلومتر با محل برگزاری بازی تیم محبوبشان فاصله داشت: خنت. راب در این رابطه به خبرنگار بی بی سی گفت:
وقتی به اینجا رسیدیم، هیچ طرفدار لیورپولی ندیدیم و همین شک و تردید ما را تحریک کرد. سپس در حالی که به فاصله یک ساعت مانده تا بازی در حال صرف ناهار در رستوران بودیم، به مستخدم آنجا که طرفدار خنت بود گفتیم: «امشب با شما بازی میکنیم.» او اما گفت: «نه، این طور نیست.» آنجا بود که متوجه اشتباهمان شدیم. از آنجایی که کمی نوشیدنی الکلی خورده بودیم، امکان رانندگی کردن را نداشتیم. حتی اگر سوار تاکسی میشدیم، باید مسافتی ۱۵۰ کیلومتری را طی میکردیم و خلاصه انگار این سرنوشت ما بود. در نهایت بازی را در کافهای ایرلندی تماشا کردیم و از دیدن آن کنار جمعی از افراد دوست داشتنی پای تلویزیون لذت بردیم.
![](/sites/default/files/users/user130292/2019/10/24/_109354044_genttoghenk.png)
البته نام شهر خنت (Ghent) تماما شبیه به خنک (Genk) نیست
باشگاه خنت (Gent) پس از مطلع شدن از این داستان، دو فرد یاد شده را دعوت کردت تا دیدار پنجشنبه شب این تیم مقابل وولفسبورگر در چارچوب رقابتهای لیگ اروپا را تماشا کنند. از آنجایی که این دو نفر باید صبح پنجشنبه به انگلیس میرسیدند، نتوانستند پیشنهاد مطرح شده را قبول کنند ولی خنت در نهایتِ سخاوت قول داد دو بلیت جایگاه ویژه برای این دو نفر اختصاص بدهد تا بتوانند در ماه ژانویه، یکی از بازیهای خنت را از نزدیک تماشا کنند: مسابقهای که مقابل خنک برگزار خواهد شد.
راب میگوید هزینه قابل توجهای که صرف تماشای مسابقه تیم محبوبش از تلویزیون کرده است، او را از سفر به مسابقات خارجی آینده لیورپول منصرف نمیکند.
قطعا نه، ولی دفعه بعد از یک نفر دیگر میخواهیم تا برای سفر برنامه ریزی و مقدمات آن را فراهم کند.
البته این اولین مورد در این زمینه نیست. در سال 2015 عدهای از طرفداران بلژیکی برای تماشای مسابقه تیم ملی کشورشان در قالب رقابتهای انتخابی یورو 2016 که در کاردیف پایتخت ولز برگزار میشد، از سیستم GPS کمک گرفتند. آنها پس از تایپ کردن ولز در راهنمای خود، به سوی دهکدهای به نام ولز در روترهام هدایت شدند؛ جایی که 320 کیلومتر با پایتخت کشور ولز فاصله داشت!
در ابتدای ماه جاری میلادی، نیل رابرتسون (قهرمان جهان اسبق اسنوکر) مجبور به استعفا دادن از مسابقه خود شد زیرا به جای رفتن به یورکشایر، به دهکده گلوسترشیر در بارنزلی رفته بود که 273 کیلومتر با محل برگزاری مسابقه فاصله داشت.