طرفداری- ترکیب اصلی تیم ملی انگلستان برای دیدار سوم خود در یورو 2016 مقابل تیم ملی اسلواکی فاش شد. این ترکیب در مقایسه با پیروزی 2-1 «سه شیرها» مقابل ولز دچار 6 تغییر شده و جالب اینکه بلافاصله پس از انتشار، سر و صدای زیادی را در مطبوعات انگلیسی به همراه داشته است. وین رونی کاپیتان انگلیس مهم ترین بازیکنی خواهد بود که روی نیمکت می نشیند در حالی که یکی از بهترین بازیکنان انگلیس در دو بازی گذشته بود. رحیم استرلینگ نیز پس از تعویض در نیمه دوم دیدار با ولز، این بار از ابتدای مسابقه با اسلواکی روی نیمکت خواهد نشست. دانیل استوریج، جیمی واردی، جردن هندرسون، جک ویلشر، ناتانیل کلاین و رایان برتراند بازیکنان جدیدی هستند که وارد ترکیب اصلی انگلیس شده اند.
این قمار بزرگ روی هاجسون در حالی صورت می گیرد که با حضور انگلیس در رده سوم جدول گروه B، سه شیرها مجبور خواهند شد که با تیم صدرنشین گروه C رو به رو شوند که به احتمال زیاد یک بازی دشوار مقابل آلمان می باشد. عمق تفاوت اینجاست که انگلیس در صورت شکست دادن اسلواکی و صدرنشینی در این گروه، باید با تیم سوم یکی از گروه های A،C و D رو به رو شود که شاید از بین آلبانی، ایرلند شمالی، چک و ترکیه باشد. همان طور که مشاهده می کنید، قدرت این تیم ها با تیم ملی آلمان قابل مقایسه نیست. در صورت تساوی انگلیس با اسلواکی و حضور احتمالی در رده دوم جدول، بازی بعدی سه شیرها مقابل تیم دوم گروه F خواهد بود که هر 4 تیم حاضر در این گروه یعنی مجارستان، ایسلند، پرتغال و اتریش از شانس دوم شدن برخوردار هستند. بدین ترتیب، دشوارترین مسیر برای انگلیس هنگامی رخ می دهد که در گروهش سوم شود. البته هواداران انگلیس و روی هاجسون نباید فراموش کنند که احتمال حضور این تیم در رده چهارم وجود ندارد اما حضور در رده سوم جدول نیز به معنای قطعیت صعود انگلیس نخواهد بود.
کناره های خط دفاعی انگلیس برای بازی امشب دچار تغییر 100 درصدی شده و گری کیهیل و کریس اسمالینگ در قلب دفاع قرار خواهند گرفت. ناتانیل کلاین در سمت راست و رایان برتراند در سمت چپ خط دفاعی قرار می گیرند. اریک دایر همچنان در ترکیب اصلی حضور داشته و نقش هافبک دفاعی را ایفا می کند. شاید برزگ ترین سورپرایز در خط هافبک باشد که جردن هندرسون و جک ویلشر با رهایی کامل از کمند مصدومیت در ترکیب اصلی قرار گرفته اند. آدام لالانا با دو نمایش عالی مقابل روسیه و ولز، باز هم در خط حمله حضور دارد ولی جیمی واردی و دانیل استوریج دو تعویض طلایی هاجسون در بازی مقابل ولز، این بار مزد بازی خوب خود را گرفته و در ترکیب اصلی حضور خواهند داشت.
به طور کلی نمی توان گفت که 6 بازیکن جدیدی که وارد ترکیب سه شیرها شده اند، سطح پایین تر از بازیکنان قبلی هستند که حتی شاید بعضی از آنها روی کاغذ از بازیکنان قبلی پر آوازه تر هم باشند. اما آن چیزی که قابل هضم نمی باشد، ایجاد تغییرات زیاد در ترکیب تیم برنده است در حالی که هنوز تکلیف صعود انگلیس قطعی نشده و به هیچ وجه نمی توان این بازی را تشریفاتی دانست. همان طور که می دانید در تورنمنت های این چنینی و در آخرین بازی مرحله گروهی، وقتی که صعود تیم ها قطعی می شود، مربیان اقدام به استفاده از بازیکنان ذخیره می کنند تا یک بازی به یاران اصلی خود استراحت بدهند.
انگلیس در بازی سوم مرحله گروهی مقابل کاستاریکا 10 تغییر را در ترکیب خود داشت که در نهایت منجر به حذف این تیم شد و به همین دلیل، آنها از چنین تغییرات گسترده خاطرات خوشی ندارند. همواره تیم های موفق تورنمنت های اخیر کمترین تغییرات را در ترکیب اصلی خود داشته اند. ویسنته دل بوسکه مربی موفق اسپانیا در یورو 2012، در همه بازی ها از 11 بازیکن یکسان استفاده می کرد که در نهایت هم دیدیم ماتادورها با برتری 4-0 مقابل ایتالیا قهرمان جام شدند. 4 سال قبل تر و در یورو 2008، اسپانیا در سومین بازی با 10 تغییر وارد زمین گردید اما دلیل آن، قطعی شدن حضور اسپانیا به عنوان صدرنشین گروه بود. درواقع آن بازی برای اسپانیا یک بازی تشریفاتی محسوب می شد. در 18 سال گذشته، تنها تیمی که توانسته یک تورنمنت معتبر را با قهرمانی به پایان برساند و در طول تورنمنت، بیش از 3 تغییر را در ترکیب اصلی اش داشته باشد، تیم فرانسه 1998 تحت هدایت امه ژاکه است. او در بازی یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا، 4 بازیکن اصلی خود را از ترکیب کنار گذاشت.
به جز آن بازی دردناک مقابل کاستاریکا (البته برای انگلیسی ها و هواداران)، تنها تغییر گسترده و یا بهتر بگوییم تغییر انقلابی در ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال انگلیس طی تورنمنت های مهم، به دوران سر آلف رمزی باز می گردد. مربیان تیم ملی انگلیس دو بار در طول تاریخ 5 تغییر را در ترکیب اصلی «سه شیرها» ایجاد کردند. سر آلف رمزی در جام جهانی 1970 و در بازی ضعیف مقابل آلمان، تشخیص داد که سر بابی چارلتون و مارتین پیترز را از ترکیب اصلی کنار گذاشته که این عمل وی باعث ضعیف تر شدن تیم ملی انگلیس شد و در نهایت با برتری 3-2 آلمان خاتمه یافت. در جام جهانی 1966، رمزی فقط 4 تغییر را طی 6 مسابقه در ترکیب تیمش به وجود آورد.
یکی دیگر از این تغییرات گسترده، به یورو 1980 بر می گردد که ران گرین وود جای خود را به پیتر شیلتون داد، همچنین نیل، سنسوم، کاپل، کندی و برتلس نیز توسط کلمنس، اندرسون، میلز، هادل، مک درموت و بروکینگ جایگزین شدند تا انگلیس با 6 تغییر مقابل اسپانیا به میدان رفته و با نتیجه 2-1 پیروز شود هر چند که در نهایت این برد منجر به صعود سه شیرها از آن گروه نشد.
جدای این دو مثال تاریخی، تنها سر بابی رابسون در جام جهانی 1986 و والتر وینترباتم در جام جهانی 1950 و پس از آن باخت عجیب 1-0 به آمریکا چنین جسارتی را به خرج داده و 4 تغییر را در ترکیب اصلی تیم ملی انگلیس در یک تورنمنت مهم ایجاد کردند. حالا هاجسون هم می خواهد جسارت سر بابی رابسون، سر آلف رمزی و والتر وینترباتم را به خرج دهد اما اینکه دومین ریسک جسورانه پیرمرد در یورو2016 جواب خواهد داد یا خیر، باید منتظر گذشت زمان باشیم، آن هم فقط در حد چند ساعت تا پاسخ این پرسش را بگیریم. پیری و معرکه گیری که می گویند یعنی همین! روی هاجسون همچون یک جوان جسور و سر به هوا، ریسک هایی می کند که کمتر مردی هم سن و سال با او دل و جرأت آن را دارد.