سه فوق ستاره بزرگ در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 1986 مکزیک و در یکی از زیباترین و جذابترین مسابقات تاریخ فوتبال (بین برزیل و فرانسه)، سه پنالتی مهم را از دست دادند. در نیمه دوم این بازی زیکو (بهترین و محبوبترین بازیکن برزیل در دهه هشتاد میلادی) که به تازگی وارد زمین شده بود زیر فشار شدید تماشاگرانی که او را مورد تشویق قرار می دادند پنالتی بسیار مهمی را از دست داد تا نهایتا کار به ضربات پنالتی برسد. در این ضربات نیز مرحوم کاپیتان دکتر سوکراتس با غرور خاصی و بدون دورخیز ضربه خود را به دستان ژول باتس زد. دقایقی بعد کاپیتان میشل پلاتینی که سه سال متوالی عنوان بهترین بازیکن اروپا را کسب کرده بود و نقش کلیدی در قهرمانی فرانسه و یوونتوس در اروپا داشت، با تعجیل ناشی از استرس توپ را به بیرون زد. درسالهای بعد این موضوع برای برخی از فوق ستارگان دیگر نیز از جمله مارادونا، روبرتو باجو و نهایتا در جام جهانی پیشین برای کریستین رونالدو نیز اتفاق افتاد.
در جام جهانی اخیر وقتی ایران در گروه مرگ قرار گرفت بخشی از مردم دچار نگرانی شدید شدند. در این میان یکی از دوستان اظهار داشت که امکان دریافت گلهای زیاد از رونالدو برای بیرانوند وجود دارد. البته اینجانب از ایشان خواهش کردم که موجب شیوع انرژی منفی نشود تا این قبیل انرژی تاثیر منفی در روحیه بیرانوند و سایر بازیکنان نداشته باشد. اما بیرانوند در آن مسابقات با روحیه خوب خود نه تنها بر استرس و اضطراب (که قبلا بزرگانی چون زیکو و روبرتو باجو نیز از آن بی نصیب نشده بودند) غلبه کرد، بلکه به غرور، تردید یا غفلت از اهمیت موضوع نیز (به مانند سوکراتس و پلاتینی) مبتلا نشد. بیرانوند قبل از مسابقه با اظهار چطوری کریس، در مواجهه با رونالدو فاتحی سربلند شد و حتی ضربه پنالتی او را مهار کرد. بدین ترتیب او به سایر بازیکنان روحیه مضاعف داد تا رونالدو در آستانه اخراج از آن مسابقه (که به لطف داور میسر نشد) و حتی خداحافظی از جام جهانی در همان دور مقدماتی قرار بگیرد.
امروزه مصاف دیگری در میدان سلامت میان ویروس کرونا با پرستاران، پزشکان و سایر فعالان این عرصه وجود دارد. ضمن نهایت احترام به رونالدو (که ایشان نیز در این روزها امور سلامتی و بهداشتی در مقابل این ویروس را با دقت کافی مورد توجه قرار می دهد) بهتر است در این رقابت جدی با بیان عبارت "چطوری کرونا ویروس"، و عدم تاثیرپذیری از استرس، اضطراب و انرژی منفی، موجبات تقویت سیستم ایمنی و کاهش جسارت ویروس را فراهم نماییم. به علاوه بدون غرور و غفلت، با توجه کافی به ملاحظات بهداشتی و عدم تردد و سفر، فعالان حوزه سلامت را که در حال تلاش و حفاظت از سلامت جامعه هستند را حمایت کنیم.
شایان ذکر است که به زودی با رسیدن فصل بهار، نیمه دوم این مسابقه شروع خواهد شد، با این وجود که محتمل است تا شرایط میزبانی مسابقه به لطف گرما به زیان ویروس تغییر کند. امید است در نیمه دوم مسابقه با استمرار درخشش بیرانوندوار فوق ستارگان این روزها (پرستاران، پزشکان و سایر فعالان حوزه سلامت) و افزایش مراقبتهای بهداشتی و عدم شیوع انرژی منفی، ویروس کرونا را در خطر اخراج از جامعه قرار دهیم. در این راستا و به منظور احترام، تقدیر و کمال سپاسگزاری از این عزیزان فوق ستاره این روزها، تصنیف جام جهانی گذشته را با صدای سالار عقیلی و با اجرای ارکستر سمفونیک تهران مرور خواهیم کرد.
باید که در هیاهو گل کرد چون سیاوش ققنوس می توان شد در شعلههای آتش
در پیچ و تاب طوفان، دریای سربلندیم از موج ها بپرسید با صخره چند چندیم
بعد از هزار و یک شب با همتی دوباره در صحنه می درخشیم با یازده ستاره