تراکتور و الشارجه از ساعت ۲۲:۳۰ در هفته دوم رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف هم رفتند و این بازی با نتیجه ۰_۰ مساوی به پایان رسید.
به گزارش طرفداری، تراکتور در این بازی با سیستمی مشابه بازی قبل یعنی ۲-۴-۴ لوزی به میدان آمد.
حضور همزمان پیمان بابایی، سامان نریمان جهان و محمد عباس زاده در این ترکیب طراوت خاصی را به خط حمله تراکتوری ها بخشیده بود اما برخلاف پیش بینی ها تی تی ها را در این دیدار به گلی نرساندند. در یکی از مشکوک نرین صحنه های دیدار نیز داور می توانست با خژای هند بازیکن الشارجه یک ضربه پنالتی برای تراکتوری ها اعلام کند.
آمار بازی نشان از دیدار پایاپای و سنگینی را می دهد اما همانطور که می بینید تراکتور با اختلاف کمی نسبت به رقیبش در برخی فاکتور ها مثل مالکیت توپ و نبرد های موفق سرتر بوده است و در جریان بازی روی چندین صحنه هم می توانست به گل برتری دست پیدا کند ولی تراکتور در این دیدار انسجام لازم برای پیروزی را نداشت و بد نیست خطیبی برای بازی های بعدی تغییراتی در ترکیبش ایجاد کند...
تراکتور از لحاظ چینش نفرات هیچ تغییری نسبت به دیدار گذشته در ترکیبش نداشت و پیش بینی می شد مثل بازی قبل شاهد دیدار جذابی از شاگردان خطیبی باشیم.
یکی از تغییرات کوچکی که در این بازی نسبت به دیدار گذشته تراکتوری ها به چشم می آمد شعاع حرکتی اشکان دژاگه بود. در بازی مقابل پاختاکور دژاگه به نوعی راس سمت راست لوزی میانه میدان بود اما امشب این بازیکن به سمت چپ منتقل شده بود و به نوعی جایش را با مهدی تیکدری نژاد در چیدمان اولیه تغییر داده بود.
همانطور که در تصاویر هم می بینید تراکتور امشب نسبت به بازی قبل کمی باز تر شده بود و عرض بیشتری به خود گرفته بود البته طبیعی است چرا که مقاطعی از زمان بازی تی تی ها به دنبال گلزنی بودند و برای شکستن لاین دفاعی حریف مجبور به عرض دادن به بازی بودند.
این بازی نشان داد تراکتوری که در بازی اولش سه گل به ثمر رسانده هم می تواند در امر گلزنی به مشکل بخورد.
دفاع تراکتور در این بازی باز هم لغزش هایی را داشت و شاید اگر اخباری درون دروازه نبود نتیجه دیگری رقم می خورد. تراکتوری ها بازی قبل هم روی اشتباهات خط دفاعی، پیروزی دو بر صفر را از دست دادند. با توجه به شرایط فعلی شاید بهتر باشد رسول خطیبی از یک محور دوگانه یا دابل پیوت مقابل خط دفاعی اش استفاده کند. چرا که هم هنگام مالکیت توپ گزینه پاس های بیشتری برای مدافعان صاحب توپ به وجود می آید و هم کمی از فشار ها از روی دوش اکبر ایمانی برداشته می شود. بازی با تک هافبک دفاعی دارای ریسک بالایی است و برای تیمی مثل تراکتور در چنین رقابت هایی بسیار خطرناک است.
نکته جالب بازی های دوم گروه این بود که نیروی هوایی عراق نیز با همین نتیجه پاختاکور را متوقف کرد تا تراکتور و پاختاکور دو امتیازی شوند. الشارجه با توجه به پیروزی در بازی اول صدرنشین این گروه است.
عبدالعزیر العنبری سرمربی شارجه در نشست خبری این بازی گفت:
تیم من شخصیت قدرتمندی دارد و در این بازی یک امتیاز ارزشمند مقابل تیمی منظم و کاندیدای راه یابی به مرحله بعد را کسب کرد.
بازی بعدی تراکتور مقابل نیروی هوایی عراق است. تیم های عراقی به بازی های درگیرانه و فیزیکی معروف هستند و یکی از فاکتورهایی که می تواند تراکتور را در این بازی به پیروزی برساند برتری بیشتر نسبت به رقیب در نبردها است که به خودی خود امری دشوار است.