با سلام ، عصرتون بخیر
اول از همه بابت تاخیر پیش اومده عذر خواهی کنم 🙏
با مسابقه ی گروه C در خدمتتون هستیم .
شما کاربران تا ساعت ۲۳:۳۰ ( به علت تاخیر ) فرصت انتخاب پست مورد نظر خود را دارید. شماره ی پست مورد نظر خود را کامنت کنید .
🟧*برای رای های بعد از شماره ی ۳۰ امتیازی منظور
نخواهد شد*🟧
.....................
.....................
نمرات و بررسی های داوران:
MĐ ₣ĊB :
بررسی مطلب (کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک )
مطلبی ساده اما کامل
جمله مناسب که میشود برای این مطلب استفاده کرد، شاید در نگاه اول به نظر مطلبی ساده و معمولی در نظر برسد، بله با یک مطلب ساده اما کامل روبرو هستیم که نکات مورد نیاز برای یک مطلب مناسب در زمینه روایت یک داستان رو از خود دارد.
کم کم از محتوا مطلب صحبت کنیم، نویسنده مطلب در همان شروع کار با نقل کردن صحبت از شخصی نشان میدهد که در کنار روایت داستان مطلبش به خوبی از جملات یا دیگر موارد هم برای مطلبش استفاده کرده است تا از حالت خشک و بی روح فقط بازگو کردن داستان خارج شود
باید از نظم درون مطلب گفت که نویسنده به درستی در قسمت مناسب جملات دیگر افراد و خود تاکیشیما (شخصیت اصلی مطلب) استفاده کرده است، که هماهنگی مناسب میان متن اصلی هر بخش و جمله نقل شده ایجاد کرده است.
نکته دیگر که باید گفت استفاده از تیتر مناسب برای بخش بندی کردن مطلب هست که به خوبی هر بخش از دیگری را متفاوت کرده است
در مورد ظاهر مطلب هم باید گفت که این مطلب در عین سادگی ظاهر مناسبی دارد، نویسنده بدون استفاده کردن از شلوغ کاری در مطلبش، (کاری که به تازگی کاربران در مطالب خود زیاد انجام میدهند که با شلوغ کاری بسیار حتی باعث خراب شدن ظاهر مطلب خودشون میشوند) ظاهری مناسب برای مطلب ایجاد کرده است، که البته باید گفت نویسنده این مطلب (بهداد حسین پور) به دلیل داشتن امکانات بیشتر در جعبه ابزار سایت، به دلیل سابقه خوب در زمینه تولیدمحتوا، توانایی ایجاد ظاهری بهتری نسبت به دیگر کاربران معمولی دارد، اما نکته اصلی ظاهر این مطلب استفاده درست از امکاناتی هست که سایت در دسترسش گذاشته.
درمورد ریسپانسیو هم باید گفت ریسپانسیو این مطلب چه در نسخه دسکتاپ چه در نسخه موبایل بهترین حالت ریسپانسیو رو دارد که اگر قرار بود (بهداد حسین پور) برای سایت خودش این مطلب را کار میکرد باعث میشود به خوبی امتیاز سئو از طریق ریسپانسیو بودن مطلب برای سایت خودش به دریافت کنه.
بررسی (نیویورک سیتی؛شهر رویاها)
مطلبی ساده که نسبت به ارزش محتواش کم تر دیده شده
وقتی که شروع به مطالعه پست کردم اول از همه با مقدمه پست روبرو شدم، مقدمه ای میشه گفت ساده و معمولی اما مناسب که نویسنده خیلی سریع ازش رد میشه و به بخش اصلی مطلب خودش میرسه، معرفی گزینه های مقاله، البته جا داشت که مقدمه بهتری نویسنده آماده کنه، یا این که در بخش اولیه متن یک تاریخچه کوتاه هم از خود نیویورک بیان می شود.
متن توضیحات نه خیلی بلند و کامله نه خیلی کوتاه، برای هر گزینه نویسنده با قلمی به حالت مخصوص خودش، تاریخچه کوتاهی در کنار موقعیت جغرافیایی آماده کرده، همین طور هم برای هر گزینه نویسنده از ویژگی خاص هر گزینه گفته مانند نور پردازی های امپایر استیت.
و مورد بعدی که نویسنده در نظر گرفته پایان بندی هر گزینه هست که با اشاره به یک نکته تمام می کنه
درارتباط با پایان بندی هم، نویسنده دست به کار جالبی زده و پایان کار مقاله خودش رو با یک موسیقی و ویدیو به پایان رسانده تا یک شروع و پایان رو برای مقاله خودش رقم بزنه
درمورد ظاهر پست، از نظر کلی ظاهر ایراد خاصی ندارد ساده و مناسب است، اما برای عکس اول نیاز نبود که عکس رو در یک سلول جدول با پس زمینه مشکی قرار بده.
اما به یک نکته که باید اشاره کنم ظاهر عنوان هر گزینه هست، که نویسنده در این مورد اشتباه کرده هر عنوان رو در یک سلول جدول با هدر both قرار داده، این کار باعث میشه که وقتی این مطلب رو در نسخه نمایشی موبایل مطالعه می کنیم ظاهر بهم ریخته ای پیدا کند، در اینجا نویسنده اگر قصد داشت که هر عنوان رو در یک سلول جدول قرار بده باید از جدول با هدر none استفاده میکرد که با این مشکل جدول سایت طرفداری در نسخه موبایل روبرو نمی شود.
بررسی (هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟)
یک مقاله فوتبالی در زمینه آمار و مقایسه
حالا یه بررسی کنیم، نظری بدیم که چقدر نویسنده موفق بوده کار خودش رو خوب انجام بده
شاید باید گفت بهترین بخش این مقاله همین بخش اولیه مقدمه مطلب هست، که مخاطب خودش رو به خوبی برای محتوا اصلی مقاله آماده میکنه
بعد از مقدمه است که نوبت به بخش اصلی محتوا میرسه، بخشی که از نظر بنده چیزی که باید باشد، نیست و محتوا مفیدی که خود نویسنده تولید کرده باشد ندارد، بلکه تمرکز فقط بر روی ارائه آمار دو بازیکن است، در یک مطلب که قصد مقایسه داریم باید نویسنده در کنار آمار توضیحات مناسب در ارتباط با موضوع خودش ارائه دهد، اما در این مقاله چیزی به غیر از آمار دیده نمی شود.
البته باید بگم در زمینه ارائه آمار نویسنده عملکرد خوبی داشته و به خوبی و قابل درک برای خواننده آمار رو ارائه میدهد، اما گفتم نویسنده در چنین مقاله ای باید در زمینه های مختلف توضیحات مناسب رو برای مقایسه ارائه دهد، نه این که فقط آمار باشد.
از نظر نظم و ظاهر کلی عملکرد این مطلب یکی از مطالب خوبه این دوره مسترتلنت بوده که ایراد خاصی ندارد، جداول به خوبی در مقاله استفاده شدن، جداسازی هر بخش از بخش دیگر به خوبی انجام شده و در زمینه ظاهر و نظم مشکلی وجود ندارد.
بررسی (از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!)
یک مقاله ورزشی دیگر، این بار در ارتباط با چند ورزش مختلف
موردی که خیلی به چشم میاد مقدمه و اشاره کردن به این که در این مطلب در کنار معیار افتخارات نظر شخصی هم نقش داره، که همین مسئله ممکن هست برای افرادی باعث بشه که ارزش مطلب کاهش پیدا کند چون نظر شخصی وارد مقاله شده و از حالت فکت گونه خارجش کرده.
وقتی که نوبت به بخش اصلی مطلب میرسه، مشکل اصلی همین جا هست که شروع می شود، این مطلب مشکل ارائه محتوا مفید جدید یا به قلم خود نویسنده به خواننده دارد.
این لینک رو یه نگاهی کنید
https://www.tarafdari.com/node/1701625
حالا اگر مقاله لینک بالا رو نگاهی کرده باشید توضیحات هر گزینه رو با مطلب (از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!) مقایسه کنید متوجه خواهید شد که چرا میگم این مطلب مشکل ارائه محتوا به قلم خود نویسنده دارد، بلکه توضیحات هر گزینه این مقاله همه محتوا آماری به سبک ویکی پیدیا هست و محتوای به غیر از یک سری آمار رو تحویل خواننده نمیده، در حالی که در مقاله لینکی که قرار دادم که هم نوع و سبک همین مطلب هست مشاهده می کنیم، نویسنده به چه خوبی برای هر گزینه در کنار آمار و افتخارات توضیحات مناسب قرار داد، اما در مقاله (از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!) چنین چیزی دیده نمیشه بلکه فقط یه سری محتوا آماری ویکی پیدیایی مشاهده میشه.
اگر بخوام از ظاهر مطلب هم بگم، از نظر ظاهر هم مشکلاتی دارد، نویسنده خیلی تلاش کرده که ظاهری متفاوت رقم بزند، اما همین کار باعث خراب شدن ظاهر شده است، ایراد اصلی فاصله ایجاد شده با 3 نقطه است، آخه این کار چه نیازی بوده، اگر چنین کاری رو در یک سایت یک نویسنده انجام میداد بدون شک سردبیر به نویسنده که چنین کاری رو کرده اخطار میداد و مطلب رو پاک میکرد یا ویرایش میکرد خود سردبیر، به هیچ عنوان این فاصله زیاد بین هر گزینه معنایی ندارد که چرا نویسنده این کار رو کرده.
ایراد دیگر ظاهر تصاویر انتخاب شده است که هماهنگی با هم ندارن، یه عکس سایز مناسبی دارد، یه عکس دیگه انقدر کوچک است که، که استایل مقاله رو خراب کرده.
بررسی (بهترین فیلم های سال 2020)
این دوره موضوعی که کم داشتیم مطلب در زمینه سینما و تلویزیون بوده، که حالا تو این گروه یک مقاله در زمینه سینما داریم
اولین مورد شروع خیلی سریع بدون هیچ مقدمه خاصی است که دیده میشه که نویسنده خیلی سریع بدون هیچ توضیحی در ارتباط با مقاله خودش شروع به معرفی گزینه های خودش میکنه، که کار درستی نیست، بهتر است اول یک مقدمه برای مقاله خودش آماده میکرد.
نکته مهمی که اول هر گزینه دیده میشه خلاصه داستان هر اثر هست، که متن خلاصه داستان آثار رو نویسنده کپی کرده، و به قلم خود نویسنده نیست.
این نکته کپی بودن اثر منفی خودش رو روی ارزش کلی مقاله میذاره در مجموع، البته باید بگم که کپی کردن خلاصه داستان در فضا تولید محتوا فارسی در منابع مختلف زیاد انجام میشه که یک اشتباه است این کار، که بخاطر همین هم کم تر اثر منفی روی ارزش مقاله میذاره و باعث رد صلاحیت کلی مقاله نمیشه.
بعد از خلاصه داستان نویسنده اومده از واکنش منتقدین و مخاطبین استفاده کرده، که هر اثر چه واکنش مثبت یا منفی از منتقدین و مخاطبین یا جشنواره های مختلف دریافت کرده، که کار جالبی است.
اما موردی که در مسترتلنت قبلی هم برای چنین مطالبی با موضوع سینما که قصد معرفی دارن گفته بودم، این هست که خود نویسنده باید بگه که چرا این آثار از نظرش قابل تقدیر هستن یا به چه دلایلی باید دیده شوند، نه این که فقط به بازنشر صحبت دیگران درمورد این آثار بسنده کند.
در مورد ظاهر و نظم مطلب باید بگم، در زمینه متن مشکلی وجود نداره و جدا سازی هر بخش هم به خوبی انجام شده، اما انتخاب تصاویر هر گزینه خوب نبود، دلیلی ندارد که وقتی قرار است آثار سینمایی ساخت 2020 که به راحتی تصویر در هر سایز رو براشون میشه پیدا کرد، از تصاویر با چندین سایز مختلف استفاده بشه، و استایل کلی مطلب خراب بشه.
و این که بهتر بود برای هر گزینه یک جدول استفاده می شود و مشخصات هر اثر در جدول بیان می شود تا خیلی بهتر برای مخاطب بولد بشه و تفاوت مشخصات و توضیحات هر اثر به راحتی قابل مشاهده باشه.
برای پایان بندی هم باید بگم نویسنده پایان بندی رو در نظر نگرفته که درموردش صحبتی کنیم.
رتبه بندی
اول: کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک
دوم: نیویورک سیتی؛شهر رویاها
سوم: بهترین فیلم های سال 2020
چهارم: هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟
پنجم: از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!
.................
مهدی تاج الدینی :
کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک
یکی از بهترین مطالب و نوشته هایی بود که من تو این مدت در طرفداری خوندم ... یه یادداشت جالب که از یه دید خیلی متفاوت داره به المپیک نگاه میکنه یه هوادار و طرفدار این مسابقات از دل خود ژاپن .. هم عکس ها و هم نوع نگارش عالی بودن و هیچ مشکل نگارشی هم وجود نداشت بنابراین من به مطلب بهداد عزیز امتیاز 4 رو میدم.
نیویورک سیتی؛شهر رویاها
مطلب خیلی کاملی بود که به طور کامل و خوب تونسته یکی از بزرگترین کلان شهرهای جهان رو وصف کنه و حتی احساس شخصی خود نویسنده در اینکه فرضا اگر اونجا بود و یا این مناظر رو دیده چه احساسی بهش دست داده برام جالب بود. یه نوشته نسبتا خوب و کامل از دوست عزیزمون که من بهش امتیاز 3 رو میدم.
بهترین فیلم های سال 2020
همیشه این مدل مطالب دستخوش هم انتقادات و هم تحسین های خواننده ها هست... انتقاد از این نظر که ممکنه تمامی سلایق رو پوشش نده و یه فیلم هایی که از دید یه عده خوب بوده اینجا تو این لیست نباشه و خب تحسین به خاطر اینکه نویسنده زحمت کشیده و این بخش رو گردآوری کرده ... البته خلاصه های فیلم که تمام کپی بود ولی در مورد خود فیلم و توضحیات مطلب از نویسنده بود. من به خاطر بیشتر زحمت نویسنده عزیز بهش امتیاز 2 میدم چون معتقدم دو مطلب بالاتر بیشتر واجد شرایط لازم بودند.
هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟
به این دوست عزیزمون نمره 1 رو میدم ... یکی به دلیل اینکه مطالب بالاتر که نمره بیشتری از ایشان گرفتند از نظر کیفی بالاتر میدونستم و نکته دیگه هم سطح مقایسه هانری و بنزما بود که به نظرم نمیتونه مقیاس درست و کاملی باشه .. هانری همیشه یک بازیکن کامل بوده و نوسانی به اون شکل نداشته و همیشه در یک سطح بالا بازی میکرده ولی آیا در مورد بنزما هم همینطور بوده؟ من رئالی کم از بنزما نکشیدم الانش رو نبینید :) به هر حال ممنون از دوست عزیزمون
از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!
متاسفانه با وجودی که دوست عزیزمون زحمت زیادی کشیده بود و موارد زیادی رو در یادداشتش استفاده کرده بود ولی کمبود اطلاعات تو هر قسمتی موج میزد... نویسنده عزیز صرفا به دو سه خط بسنده کرده و توضیح بیشتری نیاورده ... میشد همچین یادداشتی رو در سه یا چهار بخش گردآوری کرد و بعد مفصلا در مورد هر کدوم توضیح داد نه صرفا برای کریس یا مسی در حد دو سه خط ... من دوست دارم وقتی همچین یادداشتی باز میکنم یه چیزی یاد بگیرم وگرنه همه دو سه خط از این نوابغ رو میدونن ... علائم نگارشی هم به اون شکل رعایت نشده بود و به همین من به ایشون امتیاز صفر رو میدم.
رتبه بندی :
اول : کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک
دوم : نیویورک سیتی،شهر رویاها
سوم : بهترین فیلم های 2020
چهارم : هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟
پنجم : از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!
.....................
Hepburn :
بهترین فیلم های 2020
● جا داشت نویسنده از ابزار بیشتری برای مرتب سازی پست استفاده کنه ؛ بولد کردن مطالب حائز اهمیت یا اطلاعات اجمالی میتونست کمک شایانی به زیبا تر شدن هرچه بیشتر پست کنه
● بنده به عنوان داور ترجیح میدادم متونی که به عنوان خلاصه داستان فیلم ها ارائه شده به قلم خود نویسنده باشه که متاسفانه در پست فرهام خان اینچنین نیست
● جای خالی آثار تحسین شده ای همانند The father 2020 در پست احساس میشه ( صد البته که به این مورد نمیشه به عنوان نقطه ضعف نگاه کرد )
● عدم وجود مقدمه و موخره تو پست تا حدودی احساس میشه ، همچنین جا داشت نویسنده از تیتر جالب و وسوسه انگیز تری برای پست خودش استفاده کنه ، به طور مثال میتونم به تیتر پست ۸ ماه پیش علیرضا خان( پرشین نینجا ) با تیتر << برترین آثار ۲۰۲۰: بهترین ها در بدترین سال >> که موضوع کمابیش یکسانی با پست فرهام خان داشت داشت اشاره کنم
● باقی متون به نگارش درآمده کامل، روان و شیوا بوده و در کنار حفظ مخاطبین ، اطلاعات کاملی در رابطه با آثار مذکور در اختیارشان قرار میدهد
هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟
● محتوا پست کامل بوده به صورت صریح و گویا به خواننده ها ارائه میشود
●پست مرتب بوده و از لحاظ بصری در وضعیت مطلوبی قرار دارد
● برخلاف اکثر پست های قرار گرفته بر روی سایت ، پست کاربر سردار شایعه از مقدمه و موخره بهرمند بوده و در همان ابتدا اندک اطلاعات ارزشمندی در رابطه با محتوا پست مذکور به بیننده ارائه میدهد
از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!
● کمبود اطلاعات نگارش شده در هر بخش به کلیت پست صدمه سختی زده ، جا داشت همچین یادداشت پر و پیمونی با اطلاعات کامل تر در چند بخش نگارش شده تا خواننده را به طور کامل با افراد نام برده آشنا سازد
● کلیت ظاهر پست مطلوب و مناسبه با این حال جا داشت نویسنده در برخی بخش ها از تصاویر بهتر و با کیفیت تری استفاده کنه ، درواقع به نظرم تنوع سایز بندی عکسا تو قسمت های مختلف پست تا حدودی به ظاهر و کیفیت بصری پست ضربه زده
نیویورک سیتی؛شهر رویاها
● اشتباهات نگارشی هرچند کم تعداد کمی به تجربه مطالعه پست توسط بیننده ها ضربه وارد کرده است
● پاراگراف های پایانی هر بخش با وجود خارج بودن از جریان اصلی پست ، به جذابیت هرچه بیشتر متن کمک شایانی کرده از خسته شدن بیننده جلوگیری میکند
● ظاهر پست به شخصه به مذاقم خوش نیومد و به نظرم نویسنده میتونست زمان بیشتری رو صرف مرتب سازی پست بکنه . تغییر شکل قسمت بندی بخش اول پست در مقایسه با دیگر قسمت ها به شدت تو ذوق زده و در نگاه کلی چشم رو اذیت میکنه
● تیتر ساده و در عین حال جذاب
● تکلیف پست با خودش مشخص نبوده و گاهی اوقات با لحن محاوره ای و گاهی اوقات با لحن کتابی به نگارش در آمده است که همین مورد از ارزش کلی پست میکاهد
کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک
● رعایت کامل علائم نگارشی
● فوقالعاده ساده در عین حال جذاب و چشم نواز از نظر ظاهر و کیفیت بصری
● نویسنده پست سعی داشته با میان اوردن مواردی مانند نقل قول و گریز های مختلف پست را از حالت خشک و بی روح خارج کرده و در نظر خواننده جذاب نمایش دهد که اتفاقا در به ثمر رسوندن این مورد نیز موفقیت آمیز هم ظاهر شده است ، تیتر هم در عین سادگی جذاب و وسوسه برانگیز بوده و خواننده ها رو مجاب به کلیک و در ادامه مطالعه پست میکند
● محتوا پست مختصر و مفید بوده و نویسنده حدالامکان از زیاده گویی پرهیز کرده است
رتبه بندی
اول : کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک
دوم :هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟
سوم : بهترین فیلم های سال 2020
چهارم : از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته!
پنجم: نیویورک سیتی ، شهر رویاها
...................
جدول امتیازات داوران
جدول امتیازات داوران |
کازونوری تاکیشیما؛ سوپر طرفدار مسابقات المپیک |
نیویورک سیتی ، شهر رویاها |
هانری یا بنزما | کدام یک بهترین مهاجم تاریخ فرانسه است؟ |
از همیلتون تا ساعی؛ برترین ورزشکار تاریخ هر رشته! |
بهترین فیلم های 2020 |
MĐ ₣ĊB |
۴ |
۳ |
۱ |
۰ |
۲ |
مهدی تاج الدینی |
۴ |
۳ |
۱ |
۰ |
۲ |
amir dicaprio |
۴ |
۰ |
۳ |
۱ |
۲ |
..................
#برای رای دادن به پست مورد نظر خود اسم پست یا شماره ی پست ارسال کنید. (شماره ی پست در اولین جدول قابل مشاهده است)
تنها میتونید به دو پست رای بدید.