![](https://techrato.com/wp-content/uploads/2017/05/Untitled.jpg)
در حفاری هایی در سا ل 1880منطقه « Piltdown »در کشور انگلستان فسیل پیلت داون کشف شد و در سال 1912، از سویچارلز داوسون (Charles Dawson) ، باستان شناس انگليسي به جامعه ی علمی و رسانه ها معرفی شده بود.
![](https://www.researchgate.net/profile/John-Farrant/publication/303136886/figure/fig4/AS:668876048199690@1536483885311/Charles-Dawson-in-court-dress-probably-for-his-presentation-on-his-brother-Trevors.png)
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🖊خوشبختانه به دلیل رقابت هایی که بين ديرينه شناسان « بريتانيايی »، « اروپايی » و « آمريکايی » در دهه 20 وجود داشت باعث شد تا تعدادی از این ديرينه شناسان به ماهيت فسيل انسان پيلت داون مشکوک شوند.
🖋در نهايت در سال 1953 ، متوجه شدند که بيش از 40 سال انسان سایی به عنوان انسان پيلت داون( Piltdown Man) شناخته می شد، تقلبی بوده است.
![](https://www2.clarku.edu/faculty/djoyce/piltdown/map_prim_suspects/HINTON/Hinton_Prosecution/Image46.gif)
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
⭕️آن چه که در طي مدت بيش از 40 سال، به عنوان انسان پيلت داون در مجامع علمی، رسانه های گروهی و نشريات .. منتشر شده بود و هیچ انتقادی نتوانسته بود آن رو مورد تشکیک قرار دهد چيزی جز جمجمه يک انسان امروزی در کنار ¤فک پايين ¤ و ¤ آرواره ی اورانگوتان¤ نبود.
📝جالب اين که جاعلان فسيل منتسب به انسان پيلت داون ، تنها به قرار دادن « جمجمه » انسان مدرن در کنار « آرواره ی اورانگوتان » اتکا نکرده بودند ! و برای واقعی نشان دادن فسيل های مورد نظر خود با هنرمندی تمام دندان های انسان را بر روی فک پایین اورانگوتان تعبیه کردند.
🖋همچنین جمجمه ی انسان و فک پايين اورانگوتان را با رنگ دی کرومات پتاسيم و قهوه ای ون دايک (که حاوی عنصر آهن است)، رنگ آميزي نموده بودند تا قدیمی بودن ظاهر فسيل بيشتر شده و طبيعی تر به نظر برسد!
منبع
http://journals.sagepub.com/doi/abs/...