سرمربی سابق تیم ملی بوکس ایران تاکید کرد در جلسات شورای فنی شرکت خواهد کرد.
به گزارش طرفداری، تغییر و تحولات صورت گرفته در فدراسیون بوکس به صندلی ریاست محدود نشده و قرار است دامنه گستردهتری را در بر بگیرد. بعد از اعلام پناهندگی حسین ثوری رییس وقت فدراسیون، مجمع فوقالعاده برگزار و روحالله حسینی به عنوان سرپرست انتخاب شد.
او که پیشتر ملیپوش بوده، سابقه قهرمانی آسیا و همچنین حضور در المپیک را دارد، تصمیم به تشکیل شورای فنی گرفته تا شاید نتایج بهتری نسبت به گذشته کسب شود. تیم ملی در آخرین تورنمنت برونمرزی به اردن سفر کرد و در مسابقات قهرمانی آسیا حضور یافت اما تنها دو برنز، سهم 12 بوکسور اعزامی بود.
علیرضا استکی سرمربی تیم ملی در دوران ریاست ثوری مشغول به کار شد و همچنان نیز به فعالیت ادامه میدهد اما به نظر میرسد فدراسیون با شکلگیری دوباره شورای فنی، قصد اعمال فشار روی سرمربی تیم ملی یا حداقل نظارت بر عملکرد او را دارد. البته استکی نسبت به این اتفاق موضع گرفت و صراحتا اعلام کرد در صورت تکرار اتفاقات سال 2014، موافق تشکیل چنین شورایی نیست.
اکبر احدی سرمربی سابق تیم ملی، یکی از افرادی محسوب میشود که قرار است به عضویت این شورا در بیاید. در مرکز اتفاقات 2014 اینچئون که استکی به آن اشاره کرد، احدی نیز حضور داشت و این دو اختلافاتی عمیق با یکدیگر دارند. حالا قرار است احدی بار دیگر در قامت عضو شورای فنی برگردد و خودش نیز علاقهمند است در جلسات شرکت کند.
البته باید دید در آینده تصمیمات و خروجیهای جلسات این کمیته به سود بوکس خواهد بود یا به تعبیر علی پروین، کاپیتان و سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس، نتیجهای جز «کشک» نخواهد داشت!
احدی درباره تشکیل شورای فنی بوکس با حضور قهرمانان سابق و پیشکسوتان، اظهار داشت:
روحالله حسینی دوست دارد از همه قهرمانان استفاده کند که کار بسیار پسندیدهای است. تشکیل شورا یعنی تفکیک مسئولیتها که بسیار کمککننده خواهد بود.
وی ادامه داد:
چه شورای فنی بوکس باشد، چه کمیته داوران باشد یا کمیتههای دیگر؛ این تشکیلات مسئولیتهایی دارند که هر کدام باید وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دهند. وظیفه رییس فدراسیون هم نظارت و فراهم کردن امکانات برای همه زیر مجموعههای فدراسیون است.
سرمربی سابق تیم ملی بوکس ایران، درباره تاثیرات تشکیل شورای فنی بر آینده این رشته نیز به ایسنا گفت:
از نظر من این شورا به گرفته شدن تصمیمات درست برای آینده بوکس کمک میکند چرا که کنون بهترین قهرمانان این کشور کنار هم خواهند بود. آنها مشکلات این رشته را از نزدیک لمس کردهاند. به نظرم شک و شبههای هم در تصمیمات وجود نخواهد داشت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با وجود نداشتن سمت در تیم ملی، در جلسات این شورا حضور خواهد داشت یا خیر؟ تصریح کرد:
باید شرکت کنیم؛ هم وظیفه ماست و هم شخصا علاقه دارم به بوکس کمک کنم. این بحثهای دو جبهه بودن هم با تشکیل جلسات شورا برطرف میشود چون تصمیمات جمعی است نه فردی. ۱۵ تا ۱۶ نفر در این شورا هستند و اینکه یک نفر با دیگری مشکل دارد، نمیتواند در تصمیمات نهایی تاثیر منفی بگذارد.
احدی خاطرنشان کرد:
فکر نمیکنم حضور کسانی که شاید یک زمان رقیب هم بودند و در مربیگری با هم اختلاف نظر داشتند در این جلسات لطمهای بزند. به نظر من این طرز فکر که شاید اگر فلانی باشد خوب نمیشود، درست نیست.
سرمربی سابق تیم ملی بوکس ایران درباره وظایف تعریف شده برای شورای فنی نیز گفت:
فعلا صحبت خاصی در این رابطه نشده است و من هم اطلاعات جدیدی ندارم. فعلا خواستهاند در شورا باشیم و اسامی اعضا را اعلام کردهاند. باید فعلا صبر کرد تا وظایف تعریف شوند.
احدی تاکید کرد:
متاسفانه وضعیت بوکس خوب نیست و با اتفاقاتی که این چند وقت اخیر افتاده و رییس فدراسیون پناهنده شده نگاهها به بوکس بدبینانه شده است. البته خوشبختانه حسینی علاقه دارد کار به نحو احسن پیش برود و این کار خیلی ارزشمند است.
وی در این خصوص به آنا هم گفت:
متاسفانه در چند سال اخیر خیلی از قهرمانان بوکس بیرون از گود بودند. حالا با مدیریت جدید و خرد جمعی میتوانند برای بوکس ایران تصمیمات قابل قبولی بگیرند. قهرمانان و پیشکسوتان بوکس میدانند چه تصمیمی بگیرند که بهتر باشد.