شاید دیدن این سند برای هواداران پرسپولیس دردناک باشد اما واقعیت این است که پرسپولیس 5 دهه قبل راهی را می رفت که امروز تیم های بزرگ حوزه خلیج فارس می روند.
به گزارش طرفداری، طی 24 ساعت اخیر خبر انتقال رونالدو به باشگاه النصر تمام رسانه های فوتبال دنیا را تحت تاثیر قرار داده است. یکی از بهترین بازیکنان تاریخ به یک باره راهی النصر شد تا تمام هواداران خود را در سرتاسر دنیا بهت زده کند.
در این میان طبیعی است که هواداران دیگر تیم های آسیایی به خصوص تیم هایی که پیشینه درخشانی داشته اند حسرت این انتقال را بخورند و پرسپولیس و هوادارانش نیز قطعا از این قاعده مستثنی نیستند.
تیمی که روزهای درخشانی را تجربه کرد و شاید یکی از معدود باشگاه های آسیایی باشد که 50 سال قبل حرفه ای شدن خود را جشن گرفت. جالب این که مدتی پس از حرفه ای شدن پرسپولیس، علی عبده در راستای پروژه حرفهای سازی فوتبال در ایران طرحی را مطرح کرد تا پای بازیکنان بزرگ دنیا را به باشگاه پرسپولیس باز کند و به همین دلیل تصمیم به انتقال دو بازیکن بزرگ دنیا گرفت.
بابی چارلتون و جرج بست به عنوان اسطوره تیم های ملی ایرلند و انگلیس و باشگاه منچستریونایتد مورد توجه باشگاه پرسپولیس قرار گرفتند. قرار بر این بود بابی چارلتون از بهترین گلزنان تیم ملی انگلیس و باشگاه منچستریونایتد که در سال 1966 موفق به کسب توپ طلا شده بود، در مهر ماه سال 1351 که پرسپولیس در تدارک نبرد با تیم حرفه ای اسلوان چک -اسلواکی بود به عنوان بازیکن و کاپیتان پرسپولیس حاضر شود و حتی به گزارش سخنگوی وقت باشگاه پرسپولیس توافق نهایی با بابی چارلتون انجام شده بود تا دو بازی دوستانه کاپیتان پرسپولیس باشد.
جرج بست نیز از بهترین بازیکنان تاریخ منچستریونایتد و برنده توپ طلا در سال 1968 یکی از گزینه های اصلی عبده برای پیوستن به پرسپولیس بود. پیشنهاد سنگین عبده به باشگاه منچستریونایتد ابلاغ شد و اگرچه این انتقال هم در نهایت رسمی نشد و سه طرف قرارداد به توافق دست پیدا نکردند اما همین موضوع نشان می دهد تفکر امروز رونالدو و باشگاه النصر، بیش از 50 سال قبل در باشگاه پرسپولیس جریان داشته است.
هرچند که این روزها بازیکن درجه دومی همچون لوکادیا به راحتی از پرسپولیس می رود و بازیکنانی در حد دیاباته و استوکس به این تیم منتقل می شوند اما پرسپولیس روزگاری داشته که حداقل هواداران این تیم می توانند به آن استناد کنند که تا چه اندازه پیشرو بوده اند.