هنوز بحث جدایی سیدحمید سجادی از کابینه دولت به قوت خود باقی است.
به گزارش طرفداری؛ طی هفته اخیر بنا به گزارش یکی از سایتهای سیاسی، صحبتهایی مبنی بر تغییر یکی از وزرای کابینه دولت سیزدهم به دلیل آن چه وضعیت سلامتی آن وزیر گفته شده، وجود داشت که این احتمال با توجه به یک پیشبینی دیگر در همان گزارش، تا حدی قوت گرفت.
از آن جا که تنها وزیری که به این کدگذاریها نزدیک بود، سیدحمید سجادی است؛ بسیاری از محافل خبری از احتمال پیاده شدن زودتر از موعد وزیر ورزش و جوانان از قطار کابینه دولت خبر دادند. موضوعی که مورد تکذیب پایگاه خبری این وزارتخانه قرار گرفت.
با این تفاسیر اما بر کسی پوشیده نیست که حذف باشگاه استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، مشکلات مالی فدراسیونهای مدالآور نظیر کشتی و تکواندو، ایجاد فضای درگیری و دعوا بین یکی از معاونان سجادی با بسیاری از رؤسای فدراسیونهای ورزشی باعث افزایش ابهامات درباره ادامه کار وزیر در ساختمان سئول شده است.
شب گذشته علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت طی توئیتی نوشت: "حراست از منافع ملی با ارزیابی مستمر مدیران، وعده #دولت_مردم با مردم بود که پیش از این هم دولت به آن عمل کرده و جزء محورهای پیام نوروزی و سخنان رییس جمهور با دولتمردان بود. بهمنظور استفاده بهتر از ظرفیت مدیران، تحولات و جابهجاییهای مدیریتی در دستور کار دولت است."
این توئیت بهادریجهرمی به منزله سر نخی است که دولت درباره عملکرد برخی وزرایش داده؛ البته نابهسامانی بازار خودرو و همچنین مسائل ارزی، سیدرضا فاطمیامین وزیر صنعت، معدن و تجارت و سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی را در صف اول و دوم استعفا یا استیضاح قرار داده است.
با تمام این تفاسیر اما بحث فوق به منزله اوضاع مناسب سجادی نیست. بحران باشگاه استقلال سبب شده تا بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مسیر انتقادی از دستگاه ورزش و جوانان برگردند و فضا را بر وزیری که هنوز شرایط جسمانیاش پایدار نیست، تنگ کنند.
گفتوگوی رسانه طرفداری با معاون سابق وزیر ورزش و جوانان هم بیانگر عدم اقبال عمومی نمایندگان خانه ملت به وزیر دو کارته ورزش و جوانان است. با این حال باید تا انجام تغییرات در دستگاه دولت منتظر ایستاد و دید که آیا رئیسجمهور برنامهای برای تحول در دنیای ورزش و جوانان ایران خواهد داشت یا نه.