علیرضا لیورپولینکات تاکتیکی اونیون برلین در این مسابقه:
۱- شروع پرس از بالا و افزایش فشردگی پرسینگ تیم در خط هافبک؛
هرگاه اولین خط پرس ( خط حمله) شکسته میشد، دومین خط پرس سریعا بالا میومد تا راه بازیسازی بازیکنان حریف رو مسدود کنه و فرآیند بازپس گیری توپ رو انجام بده.
بازیکنان تیم زوج های خوبی رو برای در تنگنا قرار دادن بازیکن صاحب توپ حریف تشکیل میدادند و با همکاری هم پرسینگ و بازپس گیری توپ های خوبی رو انجام دادند.
فشردگی خطوط تیم در پرسینگ بالا بود و همکاری خوبی رو در این زمینه بازیکنان تیم باهم داشتند.
۲- کار دفاعی مطلوب تیم؛
تراکم نفری بالا در زمین خودی و بخصوص در یک سوم دفاعی، دوندگی بالای بازیکنان تیم برای پوشش دادن فضاها، کنش های تدافعی مفید ( تکل زنی و ... )، عقب اومدن هافبک های تیم برای کمک به مدافعان تیم و پیشروی مناسب خط دفاعی تیم برای کمک به خط هافبک تیم در توپگیری و همکاری مناسب بازیکنان تیم در زمینه احاطه کردن و در تنگنا قرار دادن بازیکنان حریف در یک سوم دفاعی خودی از دلایل این موضوع بودند.
3- ناقص در فاز تهاجمی؛
اصلی ترین پلن تیم برای حمله رسوندن توپ به کناره ها، بهره بردن از قدرت پیشروی بازیکنان کناری تیم و نهایتا انجام کنش های تهاجمی ( ارسال توپ به دهانه دروازه، شوت زنی و رسوندن توپ به فضای خالی در پشت محوطه حریف) بود اما به جهت مواردی همچون ضعف بازیکنان تیم در انجام درست اکشن های پایانی ( اشتباه در ارسال ها و ضربات آخر ) و عدم کمک رسانی مطلوب خط هافبک تیم به تیم در فاز تهاجمی تیم در گلزنی ناکام بود.
بطور کلی خط هافبک تیم قدرت تخریبی بالایی داره ولی به لحاظ خلاقیت و گره گشا بودن در سطح بالایی قرار نداره.
اونیون برلین میتونه به Team Work مطلوبش در فاز تدافعی بنازه و در نقطه مقابل باید Team Work بهتری در فاز تهاجمی داشته باشه.