رئال مادريد با برد 2:0 مقابل تيم سن لورنزوى بوينس آيرس در فينال جام باشگاه هاى جهان، سال 2014 را با موفقيت فراوان به پايان رساند، پاپ فرانسيسكوس از حاميان اصلى اين تيم آرژانتينى به حساب مى آيد و به همين دليل مطبوعات اسپانيايى اين فينال را به "فينالى خدايى" تشبيه نموده بودند كه قدرت هاى فرازمينى نيز در آن موفق به توقف رئال مادريد نشدند.
با فتح اين جام در مركش، رئال مادريد بعد از قهرمانى در كوپا دل رى، ليگ قرمانان و سوپر كاپ اروپا، براى چهارمين بار در سال 2014 به مقام قهرمانى دست يافت و "سن ايكر" براى چهارمين بار در سال جارى ميلادى موفق به بالا بردن جامى شد. در واقع مادريدى ها براى اولين بار موفق به قهرمانى در جام باشگاه هاى جهان معروف به “Mundialito”، شدند و به اين ترتيب سال 2014 با كسب چهار عنوان معتبر به موفق ترين و درخشان ترين سال تاريخ 112 ساله باشگاه رئال مادريد تبديل شد.
22 برد متوالى در تمامى رقابت ها از جمله ركوردهاى جالب تيم كارلو آنجلوتى در اين سال به حساب مى آيد كه حتى در زمان آلفردو دى استفانو نيز بى سابقه بوده است، در اين 22 بازى اين تيم موفق به ثمر رساندن 81 گل و دريافت تنها 10 گل شده است. حال پيش از شروع تعطيلات زمستانى نيم فصل، رئال مادريد صدر رقابت هاى لاليگا را بالاتر از بارسلونا از آن خود نموده است. سال 2014 مى تواند آغاز دورانى جديد در رئال مادريد باشد، چون اين تيم از اقتدارى بى نظير و تعادلى مثال زدنى برخوردار است كه پيش از اين در مادريد بى سابقه بوده است.
چنين افتخاراتى را رئال مادريد بى ترديد مديون افكار و ايده هاى كارلو آنجلوتى است كه از يك سال و نيم پيش هدايت مادريدى ها ار عهده دار شده است. مهمترين مشخصه آنجلوتى علاوه بر مسلط بودن بر تاكتيك هاى دفاعى، در نحوه برخورد با ستارگان است، نكته اى كه با توجه به وجود ستارگان فراوان در مادريد مى تواند بسيار مهم باشد.
هنر كارلو آنجلوتى ملقب به "Carletto" در استفاده مناسب از اين ستارگان در لحظه هاى مناسب است، اين سرمربى ايتاليايى به فوق ستاره هاى تهاجمى خود كه تمايلى به شركت در كارهاى دفاعى ندارند، آموخته است كه چگونه در كارهاى دفاعى تيمى مشاركتى موثر نمايند و از مدافعين خود نيز مى خواهد كه در مواقع مورد نياز در كارهاى هجومى حامى خوبى براى ساير بازيكنان باشند. هيچ ابر ستاره اى حتى كريس رونالدو نيز نمى تواند نسبت به چنين قوانينى بى تفاوت باشد و او نيز مى بايست هنر فوتبال خود را قربانى كارهاى تيمى نمايد.
رئال مادريد هنگامى به چنين اقتدارى دست پيدا كرد كه آنجلوتى ساختار خط ميانى خود را در ابتداى اين فصل دچار تغييراتى اساسى نمود. البته با توجه به جدا شدن ناگهانى ژابى آلونسو استراتژيست اصلى تيم در خط ميانى، مصدوميت ادامه دار سامى خديرا و آسيب ديدگى طولانى مدت لوكا مودريچ كارلو آنجلوتى چاره اى به جزء در نظر گرفتن چنين تغييراتى نداشته است. حال در خط ميانى رئال مادريد وى به سه هافبك جوانى اعتماد نموده است كه بيشتر هافبك هاى بازى ساز و تهاجمى به حساب مى آيند، اما مى بايست وظايف دفاعى و كنترل بازى را نيز عهده دار شوند. تونى كروس، رودريگز و ايسكو مثلث ميانى اين روزهاى مادريدى ها را تشكيل مى دهند، تونى كروس به تنهايى به كارگردان و استراتژيست تيم تبديل شده كه با دو بازيكن تكنيكى كنارى خود نقش مهمى در فلسفه دفاعى كارلو آنجلوتى ايفا مى نمايند.
![](https://www.tarafdari.com/sites/default/files/users/user8748/image.jpg)
در مادريد همچنان در خصوص چگونگى جذب تونى كروس فاتح جام جهانى، به مبلغ بسيار مناسب 25 ميليون يورو و همچنين چشم پوشى بارسلونا از جذب اين هافبك خوش فكر آلمانى، با توجه به امضاى پيش قرارداد با وى، ابراز تعجب مى شود. چون وى از زمان حضور خود در مادريد علاوه بر تاثير مثبتى كه در تيم داشته موفق به ارسال يازده پاس منجر به گل نيز شده كه گل سرخيو راموس در فينال جام باشگاه ها نيز از جمله آنها بوده است. روزنامه هاى اسپانيايى تقريبا هر هفته مطالبى را در تمجيد از عملكرد تونى كروس به چاپ مى رسانند و به او لقب هايى نظير "Kaiser Kroos" ( قيصر كروس) یا"بهترين نقل و انتقال سال" داده اند.
تونى كروس در اين فصل بر خلاف همه ترديدهاى اوليه، در نقش پست شماره شش و اقتدار دهنده تيم در جلوى خط دفاعى نقش مهمى داشته است. او بازى ساز تيمى مملو از سوپر استارهاى تهاجمى است و مى تواند ضمانتى براى آغاز دوران اقتدار رئال مادريد بر فوتبال اروپا باشد.
به قلم اليور مايلر از روزنامه زود دويچه تسايتونگ آلمان