طرفداری | توشیو کونوما (Toshio Konuma) زاده دوم ژانویه 1959 در شهر میساتو سیتی ژاپن است. پزشک توشیو، به دلیل مشکلات قلبی مادرزادیاش، بیش از یکبار دویدن در زنگ ورزش مدرسه را برایش ممنوع کرده بود و این امر باعث شده بود تا توشیو که به شدت به ورزش علاقمند بود، نتواند آنطور که باید و شاید ورزش کند. پدر توشیو نیز مشکل قلبی داشت و در 51 سالگی بر اثر بیماری قلبی درگذشت. به جز مشکلات قلبی، مشکلات دیگری نیز بر زندگی توشیو اثر گذاشته بود. او در کودکی به دلیل قد 150 سانتیمتری خود، مورد تمسخر همکلاسیهایش قرار میگرفت و این مهم باعث شد تا او درصدد قویتر کردن خود برآید. کونوما پس از تماشای یک مسابقه بوکس در تلویزیون، تصمیم گرفت تا با تبدیلشدن به یک بوکسور، در برابر تمسخر دیگران ایستادگی کند. او تمرینات بوکس خود را شروع کرد و به مرور توانست به فرم بدنی خوبی برسد. توشیو از سال سوم دبیرستان، تمرینات وزنه خود را شروع کرد و بدین صورت، قدرت مشت خود را تقویت کرد. او پس از ورود به دانشگاه، بوکس را رها کرد و به بدنسازی روی آورد زیرا به فرم بدنی بسیار خوبی در تمرینات خود رسیده بود.

نخستین حضور او در مسابقات بدنسازی به تحصیلش در موسسه آموزشی شیبائورای ژاپن بازمیگردد. کونوما در سه بار در بخش آزاد مسابقات بدنسازی دانشآموزی ژاپن به قهرمانی رسید تا یکی از امیدهای آینده بدنسازی کشورش باشد. او در سال 1983، برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی بدنسازی ژاپن با نام آقای ژاپن شرکت کرد و به رتبه دوم این مسابقات رسید. این رتبه در آقای ژاپن 1984 نیز تکرار شد اما این بار برنده مسابقات با سال 1983 تفاوت داشت تا کونوما در رقابت با دو بدنساز مختلف، موفق به کسب رتبه نخست آقای ژاپن نشود. طلسم قهرمانی در ژاپن، در سال 1985 شکست و کونوما برای نخستین بار قهرمانی در کشورش را تجربه کرد. او از عنوان قهرمانی خود در سال 1987 دفاع کرد و سپس راهی مسابقات قهرمانی آسیا شد. کونوما در مسابقات قهرمانی آماتورهای آسیای 1988، در دسته نیمه سنگینوزن بر روی استیج رفت و به رتبه نخست کلاس وزنی خود، بالاتر از رقبای عراقی و مالزیایی خود رسید. او در این سال به سومین قهرمانی پیاپی خود در ژاپن رسید.

کونوما در سال 1989، بار دیگر عناوین قهرمانی ژاپن و آسیا را به دست آورد؛ با این تفاوت که عنوان قهرمانی آسیا در کلاس وزنی متوسط و با پیروزی برابر رقبایی از سنگاپور و پاکستان به دست آمد. کونوما در همین کلاس وزنی به مسابقات قهرمانی آماتورهای جهان در سال 1989 اعزام شد و به رتبه هشتم دست یافت. پیش از شروع قرن بیست و یکم، این بدنساز اهل میساتو به 10 قهرمانی در آقای ژاپن، رتبه نهم آماتورهای جهان در سال 1992 و قهرمانی ژاپن نشنال رسید. بهترین رتبه جهانی او پیش از شروع سال 2000، در قهرمانی آماتورهای جهان 1999 رقم خورد. کونوما در کلاس میانوزن مسترز این مسابقات، پس از رقبای پرتغالی و آمریکایی خود، رتبه سوم را به دست آورد.

رتبه ششم قهرمانی جهان در سال 2000 و قهرمانی ژاپن نشنال 2001، دستاورد این بدنساز ژاپنی در سالهای نخست قرن بیست و یکم بود. او در سال 2002 و پس از قهرمانی در آقای ژاپن و نایب قهرمانی در ژاپن نشنال، بالاخره رتبه نخست قهرمانی جهان را به دست آورد. کونوما در رقابت با بدنسازان فرانسوی، یوگسلاو و اسپانیایی، رتبه نخست کلاس میانوزن مسترز جهان را به نام خود کرد. این قهرمانی نتیجه بهبود نقاط ضعف بدنسازیاش، از جمله ضخامت بازوها و بالاتنه بود. این نقطه ضعف باعث شده بود تا این بدنساز ژاپنی در مسابقات جهانی، همانند آسیا به رتبه نخست نرسیده باشد. او در شش دوره بعدی قهرمانی جهان، نتوانست عملکرد سال 2002 خودش را تکرار کند اما به قهرمانی مسابقات آقای ژاپن، از سال 2005 تا 2008 رسید. 14 عنوان قهرمانی در ژاپن، آمار فوقالعاده این بدنساز در کشورش بوده است. حکمرانی کونوما در آقای ژاپن، در سال 2009 به پایان خود رسید و او به رتبه دوم این دوره از مسابقات رسید. آخرین حضور کونوما در بدنسازی، سال 2010 بود که او به رتبه هشتم قهرمانی جهان و نایب قهرمانی ژاپن نشنال رسید.

از سری خاطرات ورزشی
دن گیبل، کشتیگیر مطرح آمریکایی؛ از تراژدی در 15 سالگی تا طلای کشتی المپیک، بدون از دست دادن امتیاز
ورلد بی فری، جهان بسکتبال آمریکا؛ از تغییر نام تا موسیقی رپ
کریستین یاناتش، مارگزیده بدنسازی؛ از کمربند مشکی کاراته تا علاقه به خزندگان
سرخیو اولیوا، افسانه بدنسازی جهان؛ از ترک کوبا تا قهرمانی در سه دوره متوالی مستر المپیا