به گزارش جوان ایرانی، اين تيم مردمي اما بحراني در طول يک سال شمسي و دقيقا از شهريور سال 91 تا شهريور سال 92 هفت مربي انتخاب کرده است که رکورد بيشترين تغيير در فوتبال ايران است.
پيش از آغاز رقابتهاي ليگ دسته اول ايران در فصل گذشته، ناصر ابراهيمي به عنوان سرمربي اين تيم معرفي شد، اما به دنبال انصراف برادران دبيري از تيمداري، ناصر ابراهيمي از ليست مربيان اين تيم خارج شده و عليرضا اکبرپور که قرار بود کمک ابراهيمي باشد، به عنوان سرمربي جديد معرفي شد.
اکبرپور با وجود تمام محدوديتهاي موجود توانست براي تيم ماشينسازي هفت امتياز کسب کند که پيروزي بر تيم شاهين بوشهر در بوشهر را ميتوان بهترين نتيجه وي ذکر کرد.
به دنبال تغييرات مديريتي در تيم ماشينسازي و انتقال امتياز تيم از هيات فوتبال استان به يک موسسه مالي، اصغر اعتباري به عنوان سرمربي اين تيم معرفي شد که حاصل کار اين مربي در سه بازي سه باخت بود تا در نهايت در نيم فصل وي برکنار شده و حسين خطيبي جايگزين وي شود. حسين خطيبي نيز نتوانست روند نتايج ماشينسازي را عوض کند و در چهار هفته به پايان اين رقابت ها از مربيگري اين تيم انصراف داد.
هدايت تيم ماشينسازي در چهار بازي پاياني فصل گذشته به ولي حاتمي سپرده شد که در واقع پنجمين مربي طول فصل ماشينسازي به شمار مي رفت.
ماحصل تلاش اين مربيان به سقوط ماشين سازي به ليگ دسته دو منجر شد.
مسئولان باشگاه ماشينسازي امسال براي بازگشت به ليگ يک زودتر از ساير تيم ها مربي خود را معرفي کرده و مسئوليت هدايت تيم خود را به جواد موسوي سپردند. اما موسوي به سرنوشت ناصر ابراهيمي دچار شده و پيش از آغاز رقابت هاي ليگ دسته دو جاي خود را به امير داداش ضيايي داد.
ناصر ابراهيمي، علي رضا اکبرپور، اصغر اعتباري، حسين خطيبي، ولي حاتمي، جواد موسوي و امير داداش ضيايي هفت مربي ماشين سازي در طول يک سال گذشته بودند.
سبزپوشان تبريزي اميدوار هستند با امير داداش ضيايي بازيکن قديمي و وفادار خود بتوانند به روزهاي درخشان گذشته بازگردند.
هر چند مشکلات مالي و نبود مديريت با ثبات بزرگترين مشکل اين باشگاه ريشهدار و قديمي است.