طرفداری- تیم تراکتورسازی تبریز که در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر میهمان پدیده مشهد بود، با ارائه یک بازی ضعیف، یک بر صفر از این تیم شکست خورد تا اولین شکستش در لیگ پانزدهم را تجربه کند. تراکتورسازی در این دیدار با کمترین تغییر نسبت به بازی با راه آهن پای به میدان گذاشت و تنها تغییر در این تیمم حضور خالد شفیعی به جای شجاع خلیل زاده مصدوم در خط دفاعی بود. در این نوشته نگاهی داریم به عملکرد بازیکنان تراکتورسازی در این دیدار:
طبق معمول هفته های گذشته، محمدرضا اخباری یکی از خوب های تیمش بود. در روزی که تراکتورسازان در حمله و دفاع عملکرد ضعیفی داشتند، اخباری در درون دروازه نمایش قابل قبولی داشت. همانند سه بازی گذشته، اخباری در چند صحنه واکنش های نجات بخشی را از خود به نمایش گذاشت. در صحنه تک گل تیم پدیده نیز اخباری در شرایطی حضور داشت که کاری از دستش برنمی آمد و نمی توان وی مقصر کامل در دریافت این گل دانست.
در خط دفاعی، تراکتورسازی همانند فصل گذشته همچنان متزلزل نشان می دهد و تونی الیویرا هنوز موفق نشده است که این معضل بزرگ تیمش را حل نماید. کارلوس کاردوسوی برزیلی به عنوان مدافع آخر ثابت تراکتور در هفته های اخیر با توجه به اینکه به تازگی در جمع سرخ پوشان حضور یافته و از سویی دیگر در هر بازی یار کناری وی تغییر می یابد در داخل زمین کمی سرگردم نشان می دهد کا با توجه به شرایطی که ذکر شد، عادی می باشد. خالد شفیعی جانشین شجاع خلیل زاده در این بازی بود، شماره چهار سرخ پوشان عملکرد چندان خوبی در این بازی نداشت و با دریافت کارت قرمز و اخراج از زمین بازی روز بد خود را تکیمل کرد.
در دو سمت خط دفاعی تراکتور، سعید آقایی و علی حمودی حضور داشتند. آقایی به عنوان مدافع چپ تراکتورسازی دو نیمه متفاوت در این دیدار داشت، وی در نیمه اول چند اشتباه داشت که یکی از آنها می توانست به باز شدن دروازه تیمش نیز منجر شود که ضربه بازیکن حریف را اخباری به خوبی مهار کرد؛ اما در نیمه دوم آقایی نمایش بهتری نسبت به نیمه اول داشت و در چند صحنه در خط دفاعی به خوبی حملات تیم حریف را خنثی کرد. نکته مهم در مورد عملکرد سعید آقایی این است که این بازیکن بایستی وظایف خود به عنوان یک مدافع چپ را به طور کامل و وسیع تر انجام دهد و در فاز حمله نیز کمک حال تیمش باشد که با توجه به سن پایین می توان به ارتقای سطح بازی این بازیکن در آینده امیدوار بود. علی حمودی برخلاف آقایی در کارهایی هجومی بهتر از کارهای دفاعی بود و همانند بازی قبل چند ارسال خطرناک روی دروازه حریف داشت که از سوی مهاجمان تراکتور به گل تبدیل نشد.
آگوستو سزار هافبک دفاعی تیم تراکتورسازی علی رغم بازی خوب و کم اشتباهش در این بازی فروغ بازی های قبل را نداشت، این هافبک جوان که در هفته های گذشته با بازی جنگده و شوت های خطرناکش انتظارات را از خود بالا برده در این بازی نیز در چند مورد به خوبی از سماجت ذاتی در بازی اش استفاده کرد و پیروز اکثر نبردهای تن به تن در میانه میدان بود. کمی جلوتر از سزار در خط میانی تراکتورسازی احمد عبدالله زاده و سروش رفیعی حضور داشتند. عبدالله زاده همان گونه که در مطالب مربوط به بررسی ترکیب تراکتورسازی در هفته گذشته نیز اشاره شد هنوز به هماهنگی لازم با هم تیمی هایش نرسیده و این مساله به شدت روی بازی اش تاثیر گذاشته است. عبدالله زاده در این بازی یک اشتباه بد داشت و در دقایق پایانی بازی توپی را لو داد که به تک گل تیم پدیده منجر شد و تک امتیاز ارزشمند تراکتورسازی از این بازی را به باد داد. سروش رفیعی زننده تک گل تراکتورسازی در بازی هفته گذشته مقابل راه آهن در این بازی نمایش نسبتا امیدوار کننده ای داشت و اگر شانس با وی و تمیش یار بود می توانستیم نام وی را در لیست گلزنان این بازی نیز مشاهده کنیم.
در دو سمت خط میانی تراکتورسازی، سامان نریمان جهان و ایان رمزی حضور داشتند. نریمان جهان به عنوان یکی از امیدهای اصلی تونی برای گلزنی در این بازی فروغ چندانی نداشت و نتوانست نه خود را در موقعیت گل قراردهد و نه برای تک مهاجم تیمش موقعیت سازی کند. ایان رمزی استرالیایی در بازی این هفته وضعیتی مشابه با آگوستو سزار داشت و علی رغم ارائه یک بازی کم اشتباه با توجه به درخشش در بازی های قبلی و بالا بردن انتظارات از خود توفیق کمتری برای تکرار بازی های خوب قبلی خود داشت و به همین دلیل شاید خیلی ها از بازی وی در این دیدار راضی نباشند.
شمار هفته های گل نزنی حمزه یونس مهاجم گرانقیمت تراکتورسازان به عدد چهار رسید و این مهاجم تونسی در هفته چهارم نیز نتوانست برای تیمش گلزنی کند. یونس در این دیدار حتی یک موقعیت گل نیز به دست نیاورد که البته این مساله را می توان به ناهماهنگی موجود در خط میانی تراکتورسازی نیز ربط داد اما مساله ای که اینجا از اهمیت بسیاری برخودار می باشد این است که یونس به عنوان تک مهاجم تیمش وظیفه ای جز گلزنی ندارد و هر طور که شده باید پای خود را به گلزنی باز کند.
تراکتورسازی در این بازی به طور کلی عملکرد چندان مطلوبی نداشت. عدم هماهنگی در خط میانی که در نهایت به عدم تغذیه مناسب مهاجمان می انجامد مشکلی است که تونی الیویر باید آنرا خیلی زود حل کند. البته ناهماهنگی هایی نیز در خط دفاعی تراکتورسازی مشاهده می شود که می توان آنرا با مصدومیت بازیکنانی چون ایرانپوریان و خیلیل زاده توجیه کرد. به هرحال تراکتورسازی 94-95 تیم متحول شده ای است که نیاز به زمان دارد تا خود را پیدا کند اما رفته رفته باید کادر فنی این تیم تدابیر مناسبی را به کار بگیرند تا معظلاتی که به آنها اشاره شد را هرچه زود رفع کرده و تراکتور لیگ پانزدهم را به همان تراکتور خطرناک فصل گذشته تبدیل نمایند.