طرفداری- محمد پروین، یکی از گزینه های مورد بررسی AFC است و به عنوان یکی از بازیکنانی که زود کفش هایش را آویخته مطرح شده است.
به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا،11 سال پیش، در چنین روزی، سوم جولای 2006، یکی از سرشناس ترین بازیکنان تاریخ فوتبال آسیا کفشهای خود را در سن 29 سالگی و خیلی زود آویخت. در این تاریخ زمانی که ژاپن با نتیجه 4-1 مغلوب برزیل شد و از گردونه مسابقات جام جهانی 1998 حذف شد، هیدتوشی ناکاتا، اسطوره فوتبال ژاپن هم آخرین بازی خود را انجام داد.
به همین منظور AFC بازیکنانی را که خیلی زود کفش هایشان را آویخته اند مورد بررسی قرارداده و یکی از آن بازیکنان، محمد پروین است.
در صنعت پرفشار فوتبال، محمد پروین احتمالا با فشار بسیار بیشتری نسبت به دیگران روبه رو شد. علی پروین یکی از اسطوره های فوتبال جمهوری اسلامی ایران است که در جام جهانی 1978 همراه با این تیم بود پدر محمد بود. علی پروین در سال 2005 مربی تیم پرسپولیس نیز بود و محمد، زمانی که 17 سال سن داشت اولین بازی اش برای این تیم را نیز انجام داد.
آینده محمد پس از خروج پدرش از پرسپولیس به گونه دیگری رقم خورد و درسال 2007 به استیل آذین پیوست. آن فصل، تنها سالی بود که او درخشید و استعدادش را به نظاره همگان گذاشت. او پس از آن درخشش، در سال 2008 به اردوی تیم ملی ایران برای شرکت در مسابقات قهرمانی غرب آسیا دعوت شد.
پس از آن او به سایپا پیوست. اما فقط پس از چندماه و بدون هیچ گل زده ای راهی دوناجسکا استردا اسلواکی شد.زمانی حضور پروین در اروپا، فاجعه نبود و او شرایط بدی را نداشت اما جذابیت و عطش بازگشت به پرسپولیس در سال 2009 او را به تهران بازگرداند.اما باز هم او شکست خورد و نتوانست به صورت مداوم جایگاه ثباتی در ترکیب پرسپولیس پیدا کند.
سرانجام پس از یک فصل حضور در پیکان و پس از آن یک فصل دیگر بازی در گهر درود زاگرس، پروین تصمیم به بازنشستگی در سن 27 سالگی گرفت. شاید فشار ناشی از پا جای پای پدر گذاشتن محمد، بسیار زیاد بود و انتخاب های نادرست او در زمان های نامناسب کار او را سخت کرد.
محمد پروین بدون شک استعدادی بود که ما هیچگاه آنطور که باید آن را ندیدیم!
در گزارش AFC، به بازیکنان دیگری چون دونگ فانگ ژو( بازیکنی که در سال 2004 به منچستریونایتد پیوست) اشاره شده است.
علاوه بر این از نشاط اکرم، جاسم الهویدی و سرانجام هیدوتشی ناکاتا در این گزارش یاد شده است.