1-جرارد
استیون جورج جرارد (به انگلیسی: Steven Gerrard ) (زادهٔ ۳۰ مه ۱۹۸۰) (معروف به استیوی جی) فوتبالیستی انگلیسی است که در حال حاضر در باشگاه فوتبال لیورپول بازی میکند. او را از بهترین هافبکهای حال حاضر جهان میدانند. او، پس از دیدیه دشان، جوانترین کاپیتانی است که جام باشگاههای اروپا را بالای سر بردهاست (در قهرمانی لیورپول در جام ۲۰۰۵).
این اشک های تو بعض چندین و چند ساله ما را تبدیل به اشک شوقی کرد که با بالا بردن
جام توسط تو سرازیر خواهد شد.............
آری دیگر باور کرده ام قهرمان خواهیم شد نه به خاطر حسرت 24 ساله مان از قهرمانی و
نه به خاطر صدرنشینی و شرایط خوب تیم،آری تو تنها دلیلش هستی ایمان داشتن به تو
باعث میشود باور کنم قهرمان خواهیم شد،آری ما قهرمان میشویم فقط و فقط برای تو
از سوی یک لیورپولی
میدونین،آدما کلا 3 دسته هستن:
1-دسته اول هم عاشق لیورپولن و به طبع هم دیونه و عاشق جراردن(خودمون)
2-دسته دوم به لیورپول هیچ حسی ندارن با این حال عاشق جراردن(هوداران دیگر تیم ها)
3-دسته سوم ازلیورپول متنفرن ولی به طورمعجزه آسایی عاشق جراردن(هواداران یونایتد)
همیشه آرزوم بوده بعد از قهرمانیمون یه عکس واقعی از آقامون به همراه این جام بزارم
اینجا و باهاش این متن رو بنویسم:
جام در دست تو و اشک به چشمان من است
-----------------------------------------------
این غم انگیز ترین حالت غمگین شدن است
همیشه بخند کاپیتان من که همین خنده های تو امید من برای ادامه زندگیست، به امید
قهرمانی تیم محبوبمون و بالا رفتن جام توسط کاپیتان
آندرهآ پیرلو بازیکن تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس با تمجید از جرارد او را بازیکنی کامل
توصیف کرد.
آندره پیرلو با تمجید از کاپیتان 33 ساله تیم ملی انگلیس گفت: به عنوان یک بازیکن به
جایی میرسید که متوجه میشوید که دیگر یک بازیکن 25 ساله نیستید و بازی که به
آن عادت داشتید را دیگر نمیتوانید ارائه بدهید. بازیکنان باهوش خودشان را با شرایط
وفق میدهند و استیون جرارد هم این توانایی را دارد. او بازیکنی است که پاسهای عالی
میدهد و هوش فوتبالی و دید فوقالعادهای دارد. شاید او قادر نباشد که در حدود 90 دقیقه
یا بیشتر بازی کند ولی تمامی کیفیتهای لازم برای بازی در پست کلیدی تیم را دارد.
پیرلو در ادامه گفت: جرارد یک بازیکن در کلاس جهانی است و من مطمئنم که استیون
میتواند چندین سال دیگر در لیورپول و تیم ملی انگلیس به درخشش خود ادامه دهد،من
منتظر رقابت با او در جام جهانی هستم و میدانم که کار بسیار سختی پیش رو دارم زیرا
جرارد بهترین هافبک جهان است.
اطلاعات کامل کاپیتان جرارد(اسطوره)
استیون جرارد در حال حاضر محبوبترین بازیکن ورزشگاه انفیلد ۵۰ هزار نفری است. او بر خلاف بسیاری از اسطورههای تیم لیورپول همچون رابی فاولر، مایکل اوون و جیمی کاراگر، از زمان کودکی طرفدار لیورپول بود. تصادفاً یکی از اقوام کمسن و سالتر او به نام آنتونی جرارد فوتبالیستی حرفهای است که کار را با اورتون (رقیب سنتی لیورپول) آغاز کرد و اکنون در لیگ دستهٔ دوم انگلستان برای والسال بازی میکند.
جرارد معمولاً به عنوان هافبک میانی بازی میکند گرچه در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶ بیشتر به عنوان هافبک راست به میدان آمد. او گاهی به عنوان دفاع راست نیز بازی کردهاست که معروفترین مثال آن وقتهای اضافهٔ فینال جام باشگاههای اروپای ۲۰۰۵ است.
جرارد تمام عمر ورزشی خود را در لیورپول گذراندهاست. او در ردهٔ زیرسن از سال ۱۹۸۹ (۹ سالگی) تا سال ۹۸ برای تیمهای پایهٔ لیورپول بازی میکرد و از سال ۹۸ نیز برای تیم بزرگسالان لیورپول بازی میکند. او در حال حاضر شمارهٔ ۸ این تیم را به تن دارد و کاپیتان آن است. از سال ۹۸ تا بحال مجموعاً در ۴۷۱ بازی لیورپول حاضر بوده و ۱۱۱ گل به ثمر رساندهاست.
جرارد برای اولین بار در ۳۰ نوامبر ۱۹۹۸ برای لیورپول به میدان آمد. او در نیمهٔ دوم بازی مقابل بلکبرن با وگارد هگم تعویض شد.[۳] اولین ۹۰ دقیقهٔ او در جام یوفا و بازی مقابل سلتاویگو بود و با اینکه لیورپول در آن شب شکست خورد، جرارد ۱۸ ساله نام خود را مطرح کرد. او در ۵ دسامبر ۱۹۹۹ در بازی مقابل شفیلد ونزدی اولین گل خود را بری لیورپول به ثمر رساند.[۴]
در سال ۲۰۰۱ او به عنوان بازیکن جوان سال در انگلستان از سوی «انجمن بازیکنان حرفهای» انتخاب شد. در همان فصل او به همراه لیورپول به فینال سه جام راه یافت و در همهٔ آنها بازی کرد. در فینال جام یوفا مقابل آلاوز گل دوم را به ثمر رساند.
در تابستان ۲۰۰۴ چلسی وارد مذاکره برای خرید او شد اما نهایتاً جرارد ماندن در لیورپول را ترجیح داد. دلایل این ماندن متفاوت و قابل بحث هستند. بعضی میگویند او میخواست پیش دوستان و خانوادهاش بماند، بعضی میگویند مربی جدید لیورپولیها، رافائل بنیتز، علت این انتخاب بود و بعضی میگویند طرفداران لیورپول او را به مرگ تهدید کرده بودند.
او در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۴ مقابل منچستر یونایتد مصدوم شد و این مصدومیت تا نوامبر آن سال او را از بازی محروم کرد. در آخرین بازی مرحلهٔ گروهی جام باشگاههای اروپای همان سال جرارد از فاصلهٔ بیست و پنج یارد گلی حیاتی مقابل المپیاکوس یونان به ثمر رساند. لیورپول در آن بازی برای صعود نیاز به پیروزی با دو گل داشت و جرارد با به ثمر رساندن گل سوم صعود را تضمین کرد. خود جرارد آن گل را بهترین گلش برای لیورپول میداند.
از دیگر گلهای معروف او گلی است که در فینال جام باشگاهةای همان سال در ۲۵ می ۲۰۰۵ در استانبول مقابل آث میلان به ثمر رساند. در آن هنگام آث میلان ۳ بر ۰ از لیورپول جلو بود و گل جرارد که با ضربهٔ سر به ثمر رسید آغاز بازی طوفانی لیورپولیها بود. چند دقیقه بعد ولادیمیر اسمیچر گل دوم لیورپول را زد. سپس گنارو گاتوزو در یکی از حملات جرارد در محوطهٔ جریمه روی او خطا کرد، داور اعلام پنالتی کرد و ژابی آلونسو توپ را در دو ضرب به گل تبدیل کرد تا لیورپول ۳-۳ مساوی کند و نهایتاً جام را فتح کند. فینال آن جام را کلاً میتوان اوج دورهٔ ورزشی جرارد دانست، خود او در مورد آن بازی گفتهاست:«چگونه میتوانم پس از شبی مثل این، (لیورپول را) ترک کنم؟» او در آن مسابقات به عنوان باارزشترین بازیکن فصل نیز انتخاب شد.
جرارد در فینال جام حذفی مقابل وستهام نیز به عنوان کاپیتان به میدان آمد و دو گل به ثمر رساند. گل دوم او در وقتهای تلفشدهٔ نیمهٔ دوم به ثمر رسید و باعث به تساوی رسیدن بازی شد. جرارد از ۳۵ یاردی دروازهٔ شاکا هیسلوپ را باز کرد. گل او از طرف برنامهٔ مشهور «بازی روز» به عنوان گل فصل انتخاب شد و از بهترین گلهای تاریخ جام حذفی انگلستان است. طبق محاسبات توپ او در یک ثانیه ۳۵ یارد را طی کرد و این بدین معنی است که حدود ۶۸ مایل در ساعت سرعت داشتهاست. در ضمن با این گل جرارد به افتخار بزرگی نایل آمد. او به عنوان یک هافبک در فینال چهار جام بزرگ گل زده بود. یعنی جام حذفی (۲۰۰۶ مقابل وستهام)، جام اتحادیه (۲۰۰۳ مقابل منچستر یونایتد)، جام یوفا (۲۰۰۱ مقابل آلاوز)، و جام باشگاههای اروپا (۲۰۰۵ مثابل آث میلان).
در ۸ ژولای ۲۰۰۵ پس از ماجراهایی جرارد نهایتاً پیشنهاد چلسی را کنار زد و به همراه جیمی کاراگر قراردادش را به مدت چهار سال تمدید کرد.
در پایان فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶ او از طرف «انجمن بازیکنان حرفهای» به عنوان بازیکن سال انگلستان انتخاب شد. از زمان جان بارنس در ۱۹۸۸ هیچ کس از لیورپول به چنین افتخاری نایل نیامده بود.
بعدها بنیتو فلورو، مدیر رئال مادرید، نیز برای خرید او وارد مذاکره شد اما جرارد با رد هرگونه پیشنهاد اعلام کرد:«تا وقتی که کسی بگوید مرا نمیخواهد، اینجا میمانم!»
تیم ملی فوتبال انگلستان[ویرایش]
جرارد در تیم ملی انگلستان شمارهٔ ۴ را به تن میکند. او از سال ۲۰۰۰ در این تیم بازی میکند و تا بحال در ۷۰ بازی ملی حاضر بوده و ۱۴ گل به ثمر رساندهاست. (این آمار تا ۲۰ فوریه ۲۰۰۹ به روز شدهاست). در حال حاضر استیون کاپیتان دوم تیم ملی انگلستان است. در سپتامبر ۲۰۰۱ او در بازی انگلستان مقابل آلمان که به برتری ۵ بر ۱ انگلستان انجامید، یک گل به ثمر رساند و این اولین گل او برای تیم ملی انگلستان بود. با این که استیون جرارد یکی از ارکانهای تیم ملی فوتبال انگلستان برای صعود به جام جهانی بود ولی خودش به علت مصدومیت جام جهانی ۲۰۰۲ را از دست داد.
جرارد در نزدیکیهای جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان مصدومیت کوتاهی داشت و گفته میشد که شاید اولین بازی انگلستان را از دست بدهد. اما او به بازی آمد و به همراه تیمش پاراگوئه را یک بر صفر شکست دادند. این اولین حضور او در جام جهانی بود که یک کارت زرد نیز برایش به ارمغان داشت. جرارد در بازی دوم انگلستان مقابل ترینیداد و توباگو نیز به میدان آمد. در آن بازی انگلستان با گل پیتر کراوچ یک بر صفر جلو افتاد و سپس در دقیقهٔ ۹۱ جرارد گل دوم را به ثمر رساند تا صعود انگلستان مسجل شود. جالب است که این گل نیز مقابل شاکا هیسلوپ به ثمر رسید، یعنی همان دروازهبانی که در فینال جام حذفی از ۳۵ یاردی از جرارد گل خورده بود.
جرارد در بازی سوم مقابل سوئد استراحت داده شد تا کارت دیگری دریافت نکند و از بازی بعدی محروم نشود اما به عنوان ذخیره به میدان آمد و دروازهٔ سوئد را باز کرد. جرارد در یک هشتم نهایی مقابل اکوادور نیز به میدان آمد و در پیروزی انگلستان نفش داشت. در یک چهارم نهایی انگلستان مقابل پرتغال ابتدا به تساوی صفر بر صفر رسید و کار به پنالتی کشیده شد. در پنالتیها جرارد و دو هم تیمی اش پنالتیهاشان را گل نکردند تا انگلستان از جام حذف شود.
زندگی شخصی[ویرایش]
جرارد در ویستون، مرسیساید متولد شد و در هویتون، مرسیساید بزرگ شد. او در وستدربی، لیورپول به دبیرستان کاتولیک کاردینال هینان میرفت.
جرارد در حال حاضر با الکس کوران (Alex Curran) از مرسیساید نامزد کردهاست. او از سال ۲۰۰۲ با الکساندر رابطه داشت و از ۲۰۰۴ با او نامزد کرد. آنها صاحب دو فرزند هستند و قرار است در تابستان ۲۰۰۷ ازدواج کنند. فرزندان استیون و الکس، لیلی-الا(Lilly-Ella) (زادهٔ ۲۳ فوریهٔ ۲۰۰۴) و لکسی(Lexie) (زادهٔ ۹ مه ۲۰۰۶) نام دارند.
افتخارات[ویرایش]
با لیورپول[ویرایش]
قهرمانی جام یوفا، جام حذفی و جام اتحادیه در فصل ۲۰۰۰-۲۰۰۱
قهرمانی جام خیریه و سوپرکاپ اروپا و نایب قهرمانی لیگ برتر در فصل ۲۰۰۱-۲۰۰۲
قهرمانی جام اتحادیه و نایب قهرمانی جام خیریه در فصل ۲۰۰۲-۲۰۰۳
قهرمانی جام قهرمانان اروپا و نایب قهرمانی جام اتحادیه در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵
قهرمانی جام حذفی و سوپرکاپ اروپا و نایب قهرمانی جام باشگاههای جهان در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶
قهرمانی جام خیریه ۲۰۰۶
جوایز شخصی[ویرایش]
بازیکن جوان سال انگلستان در سال ۲۰۰۱ (از سوی انجمن بازیکنان حرفهای)
باارزشترین بازیکن فصل جام باشگاههای اروپا در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵
بازیکن سال انگلستان در سال ۲۰۰۶ (از سوی انجمن بازیکنان حرفهای)
2-لمپارد(اسطوره)
نام کامل فرانک جیمز لمپارد[۱]
زادروز ۲۰ ژوئن ۱۹۷۸ (۳۵ سال)[۱]
زادگاه رومفورد، انگلستان
قد ۱۸۴ سانتیمتر[۲]
فرانک لمپارد (به انگلیسی: Frank Lampard) (زاده ۲۰ ژوئن سال ۱۹۷۸ - رومفورد) بازیکن فوتبال اهل کشور انگلستان است. او کاپیتان و اسطوره تیم چلسی است و با پیراهن شماره ۸ در این تیم بازی میکند.
فرانک فوتبال را از تیم وستهام باشگاه سابق پدرش شروع کرد و در سال ۲۰۰۱ با ۱۱ میلیون دلار به باشگاه چلسی پیوست.
وی ۱۰۰ بازی و ۲۹ گل ملی نیز در کارنامه خود دارد.
لمپارد در ساری انگلیس زندگی میکند. او دو دختر از نامزد سابق خود، الن ریواس مدلینگ اسپانیایی دارد. دختر اول وی "لانا" در سال ۲۰۰۵ و "ایسلا" دختر دوم وی در سال ۲۰۰۷ به دنیا آمد. لمپارد و الن ریواس پس از هفت سال زندگی مشترک در سال ۲۰۰۸ از یکدیگر جدا شدند. او در سال ۲۰۰۹ با کریستین بلیکلی آشنا شد و در سال ۲۰۱۱ مدیر برنامههای لمپارد رسماً خبر نامزدی وی با کریستین بلیکلی را اعلام کرد.
۲۰۰۱–۰۲ ۳۷ ۵ ۸ ۱ ۴ ۰ ۴ ۱ — ۵۳ ۷
۲۰۰۲–۰۳ ۳۸ ۶ ۵ ۱ ۳ ۰ ۲ ۱ — ۴۸ ۸
۲۰۰۳–۰۴ ۳۸ ۱۰ ۴ ۱ ۲ ۰ ۱۴ ۴ — ۵۸ ۱۵
۲۰۰۴–۰۵ ۳۸ ۱۳ ۲ ۰ ۶ ۲ ۱۲ ۴ — ۵۸ ۱۹
۲۰۰۵–۰۶ ۳۵ ۱۶ ۵ ۲ ۱ ۰ ۸ ۲ ۱ ۰ ۵۰ ۲۰
۲۰۰۶–۰۷ ۳۷ ۱۱ ۷ ۶ ۶ ۳ ۱۱ ۱ ۱ ۰ ۶۲ ۲۱
۲۰۰۷–۰۸ ۲۴ ۱۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۱۱ ۴ ۱ ۰ ۴۰ ۲۰
۲۰۰۸–۰۹ ۳۷ ۱۲ ۷ ۳ ۲ ۲ ۱۱ ۳ — ۵۷ ۲۰
۲۰۰۹–۱۰ ۳۶ ۲۲ ۶ ۳ ۱ ۰ ۷ ۱ ۱ ۱ ۵۱ ۲۷
۲۰۱۰–۱۱ ۲۴ ۱۰ ۳ ۳ ۰ ۰ ۴ ۰ ۱ ۰ ۳۲ ۱۳
۲۰۱۱–۱۲ ۳۰ ۱۱ ۵ ۲ ۲ ۰ ۱۲ ۳ — ۴۹ ۱۶
۲۰۱۲–۱۳ ۲۹ ۱۵ ۴ ۲ ۳ ۰ ۱۰ ۰ ۴ ۰ ۵۰ ۱۷
۲۰۱۳–۱۴ ۳ ۱ ۰ ۰ ۰ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۴ ۱
مجموع ۴۰۶ ۱۴۲ ۵۷ ۲۶ ۳۳ ۱۱ ۱۰۶ ۲۴ ۱۰ ۱ ۶۱۲ ۲۰۴
مجموع آمار ۵۶۳ ۱۶۷ ۷۰ ۲۸ ۴۹ ۲۰ ۱۱۶ ۲۸ ۱۰ ۱ ۸۰۹ ۲۴۴