طرفداری- اکنون دیگر بیش از یک سال است که طرفداری با شما و شما با طرفداری همراه هستید. تمام اخبار، یادداشت ها، مقالات، عکس های روز و مناسبتی و چندین و چند بخش دیگر حاصل زحمت ده ها تن از جوانان ساعی و خلاق این سرزمین است. در این ارتباط بی جا ندیدیم از امروز به صورت مرتب با اعضای سایت به صورت اختصاصی مصاحبه و آن را تقدیم کنیم تا شما ما را بهتر بشناسید. گفتنی است شما خوانندگان عزیز هم می توانید سوالاتی که در ذهن خود نسبت به عملکرد فردی یا گروهی اعضای سایت دارید، در بخش نظرات وارد کنید تا مهمان آن هفته به آنها جواب دهد.
نفر بعدی که روی صندلی مجازی ما نشست، آقای شهروز حدادیان بود که تمام اطلاعات مربوط به ایشان را می توانید در خلال مصاحبه، بیابید.
1. لطفا خود را معرفی و از نوع و شاخه فعالیتت تان در طرفداری برایمان بگویید.
اینجانب شهروز حدادیان متولد سال 1365 از تهران، البته اصالتا کرد، کارشناس ارشد حقوق خصوصی و کار آموز وکالت می باشم. من در سایت به عنوان مسئول نویسنده های ایتالیا، ادیتور، نویسنده و مترجم مشغول به کار می باشم.
2. نحوه آشنایی و عضویت شما در سابت به چه صورت بوده است؟
حدود دو سال پیش برای گذراندن اوقات فراغتم ایده ای به ذهنم رسید و پیجی با عنوان کل کل باشگاه های اروپا در یکی از شبکه های اجتماعی ایجاد کردم تا در آن و در فضایی کاملا دوستانه، عاشقان فوتبال و کل کل که مزه فوتبال است، دور هم جمع شوند. یکی از اولین ادمین های پیج مذکور به نام آرمین جنت خواه بر اساس همین پیج، ایده ایجاد یک وب سایت در زمینه فوتبال اروپا را مطرح کرد و من هم که عاشق این کار بودم، با پیشنهاد جناب جنت خواه و آقای مهراد الادینی که یکی دیگر از ادمین ها بود، به جمع نویسنده های سایت اضافه شدم.
3. چه مدت است که با سایت همکاری می کنید؟
من تقریبا یکی از اولین نویسنده های سایت طرفداری هستم و یک سال و دو ماه از مدت همکاریمان می گذرد.
4. میزان همکاری تان با سایت در چه حدی است؟
بعضا با لقب تراکتور از من یاد می کنند، ولی جدا از شوخی سعی می کنم در حد توانایی ام و با استفاده از اوقات خالی روزانه، در خدمت سایت طرفداری باشم.
5. چه هدفی از همکاری با طرفداری دنبال می کنید؟
اولا بسیار مشتاقم که ایرانی های عاشق فوتبال را با بازیکنان معروف ولی در عین حال ناشناخته تاریخ فوتبال آشنا کنم و روز اولی که به سایت پیوستم، منتظر مهیا شدن زمینه برای این امر بودم و به زودی سعی خواهم کرد که آن را به شکل مطلوب پیاده کنم و ثانیا کمبود یک سایت موفق و به روز فارسی زبان در زمینه پوشش دادن اخبار فوتبال خارجی را احساس می کردم و این موقعیت را بهترین فرصت برای پر کردن این خلا می دانم.
6. حضور در سایت چه امتیازاتی برایتان داشته است؟
از دوران کودکی عاشق فوتبال و نوشتن در مورد فوتبال بودم و اینکه اکنون، آرزوی دوران کودکی ام به نوعی برآورده شده، باید خوشحال باشم. بدون شک از لحاظ مالی که کمکی نه تنها به من بلکه به هیچ یک از دوستان نکرده است، اما همینکه با ترجمه خبرها، در سریعترین زمان ممکن از آخرین اخبار روز فوتبال اروپا مطلع می شوم، برای من کافیست.
7. بهترین مطلب یا خبری که در طرفداری خوانده اید یا نوشته اید، چه بوده است؟
بهترین مطلبی که خوانده ام بدون شک مقاله دوست عزیزم محمدرضا احمدی بود با عنوان "در ستایش فوتبال؛ بازیای فراتر از مرگ و زندگی" که حس نوستالژیک هر عاشق فوتبالی را قلقلک می دهد و بهترین مطلبی که نوشته ام نیز 50 جوان آینده دار فوتبال بود که علی رغم انتقادات وارده، با استقبال خوبی همراه شد.
8. بهترین خاطره تان از حضور در جمع طرفداری چیست؟
در وهله اول برگزاری سالروز شروع به کار سایت طرفداری با حضور نویسندگان و در وهله دوم رسیدن به رتبه سه رقمی در کمتر از 13 ماه بدون هیچ گونه پشتوانه دولتی یا مالی.
9. بدترین خاطره تان از حضور در جمع طرفداری چیست؟
مشکلاتی که سبب جدایی بعضی از همکاران اولیه سایت شد.
10. چه مشکلاتی در راه رساندن سایت به جمع 5 سایت برتر ورزشی کشور تحمل کرده اید؟
سنگ اندازی های نویسنده های سایت هایی که اول با دید تمسخر به ما نگاه می کردند و با کنایه با ما حرف می زدند و اکنون با پیشرفت سایت و احساس خطر در مورد جایگاهشان در آینده، شروع به کارهای ناجوانمردانه برای تخریب ما کرده اند، البته سایت های هواداری در این راه یار و یاور ما بودند. در وهله دوم نداشتن بودجه و با جیبی خالی از پول به جنگ بزرگان رفتن، کاری بس دشوار است و فقط با همدلی نویسنده ها موفق به گذر از این مرحله سخت شدیم.
11. زیبا ترین بازی فوتبالی که دیده اید، کدام بازی بوده است؟
انتخاب زیباترین بازی تاریخ کاری غیر ممکن است ولی می توانم این سوال را در چند بخش جواب دهم: الف – زیباترین فوتبالی که اخیرا دیدم و از آن لذت بردم بازی ایتالیا و ژاپن در جام کنفدراسیون ها بود که ژاپنی ها، خاطره فوتبالیست ها را برایم زنده کردند. ب – خاطره انگیز ترین فوتبالی که دیده ام دیدار ایتالیا و هلند در نیمه نهایی یورو 2000 و بازی برگشت مقدماتی جام جهانی 98 بین ایران و استرالیا. ج – از بین فوتبال های قدیمی تر می توانم به تساوی 4-4 چلسی و لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا، پیروزی 3-1 یوونتوس مقابل رئال مادرید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و فینال لیگ قهرمانان اروپا بین لیورپول و میلان در سال 2005 اشاره کنم.
12. به نظرتان برترین بازیکن تاریخ کیست؟ بهترین بازیکن فعلی جهان چطور؟
بدون هیچ شک و تردیدی و با فاصله بسیار زیاد دیه گو آرماندو مارادونای کبیر که یک تنه آرژانتین را قهرمان جام جهانی و ناپولی را در حضور بزرگان قهرمان سری آ ایتالیا کرد، البته نمی توان به نام بزرگانی همچون پله، فرانتس بکن باوئر، یوهان کرویف، میشل پلاتینی، زین الدین زیدان، آلفردو دی استفانو، فرانس پوشکاش و مارکو فن باستن اشاره نکنیم. در حال حاضر هم لیونل مسی با فاصله زیاد نسبت به رقبا بهترین بازیکن می باشد، کریستیانو رونالدو، آندرس اینیستا، آندرا پیرلو، ژاوی ارناندز، فرانک ریبری و گرت بیل نیز جزو بهترین های چند ساله اخیر بودند.
13. در ترکیب منتخب تاریخ فوتبال شما، چه کسانی حضور دارند؟
تیم منتخب تاریخ: لو یاشین (شوروی)، فرانکو بارسی (ایتالیا)، فرانتس بکن باوئر (آلمان)، پائولو مالدینی (ایتالیا)، ژالما سانتوس (برزیل)، لوتار ماتئوس (آلمان)، میشل پلاتینی (فرانسه)، زین الدین زیدان (فرانسه)، یوهان کرویف (هلند)، دیه گو آرماندو مارادونا (آرژانتین)، ادسون آرانتس دوناسیمنتو (برزیل) با مربیگری مردی که بسیار دوستش دارم ژوزه مورینیو. البته تو این تیم جای خالی بازیکنی که از همه بازیکنان تاریخ فوتبال بیشتر دوستش دارم روبرتو باجو را به شدت حس می کنم.
14. به نظرتان تیم ملی در جام جهانی آینده چگونه نتیجه گیری خواهد کرد؟
برخلاف دو دوره قبلی، از تیم فعلی انتظار کمتری می رود و این موجب می شود که فشار از روی دوش بازیکنان برداشته شود و همین ممکن است سبب شود ایران تا روز آخر مرحله گروهی شانس صعود از گروهش را داشته باشد، هر چند که قرعه مناسب هم در نتیجه گیری مطلوب می تواند موثر باشد.
15. چه علائقی غیر از فوتبال دارید؟
در کنار فوتبال بعضی از رشته های ورزشی دیگر همچون بسکتبال، والیبال، تنیس و شنا را نیز پیگیری می کنم. از موسیقی لذت می برم. تماشای فیلم به صورت جمعی را دوست دارم و به شغلم وکالت عشق می ورزم.
16. کدام بخش سایت را به خوانندگان توصیه می کنید؟
آلبوم تصاویر که تا حدودی محجور مانده، اما شامل تصاویری کمیاب و دیدنی می باشد. البته از زحمات نویسنده های بخش نویسندگان و مطالب خواندنی شان نیز نمی توان به سادگی گذشت. اگر هم کسی قصد خواندن به روزترین اخبار فوتبال خارجی می باشد که به راحتی می تواند با حضور در سایت طرفداری از آن مطلع شود.
17. آینده طرفداری را چگونه می بینید؟
با ادامه همین روند، سایت طرفداری را طی دو سال آتی در بین 50 سایت برتر ایران می بینم. به کمک خوانندگان همیشگی و دوست داشتنی سایت که یار و یاور ما بوده اند، روزی خواهد رسید که بسیاری از کارشناسان فوتبال، مطلب نوشتن در طرفداری را مایه فخر و مباهات خود بدانند.
18. وجه متمایز طرفداری نسبت به سایر سایت های ورزشی شبیه به آن در چیست؟
در وهله اول اینکه نویسندگان سایت طرفداری از علاقه مندان به فوتبال هستند و به دلیل عشقشان به این رشته ورزشی در طرفداری فعالیت می کنند، در حالیکه نویسندگان سایت های دیگر پول برایشان در درجه اول اهمیت دارد و به همین دلیل خیلی از بازیکنان را نمی شناسند، در تلفظ ها اشتباهات فراوانی دارند و اطلاعات غلط به خواننده ارائه می دهند. در وهله دوم پوشش بیش از 80 خبر روزانه که حداقل 50 خبر آن توسط نویسندگان این سایت ترجمه و یا نوشته می شود، که در کمتر سایت ایرانی و حتی خارجی شاهد آن هستیم.
19. به نظرتان، نقطه ضعف سایت در کجاست؟
در مورد نقاط ضعف بهتر است خوانندگان نظر دهند ولی یکی از نقاط ضعف بزرگ سایت نبود نتایج زنده است که به زودی ، در صدد ایجاد راهکاری برای آن خواهیم بود.
20. تا چه حد سعی در رعایت بی طرفی در انتقال خبر می کنید؟
تاکنون در هیچ یک از اخبار خود سعی نکرده ام، علایق شخصی را به وظیفه اصلی خود یعنی اطلاع رسانی ترجیح دهم و تا حد امکان سعی می کنم در امر نوشتن طرفدار هیچ تیمی نباشم.
21. مهمترین شعار زندگی شما چیست؟
با اعتماد به نفس بالا، تا آخرین نفس، بجنگ.
22. و حرف آخر؟
از تمام نویسندگان و زحمت کشان سایت و خوانندگان دوست داشتنی که در کنار یکدیگر موجبات پیشرفت سایت را فراهم آوردند، تشکر می کنم و امیدوارم روزی طرفداری از نظر شهرت و محبوبیت همچون برنامه 90 شود و همه با علاقه به این سایت مراجعه و از خواندن اخبار آن با کمترین اشتباه در امر اطلاع رسانی و نوشتاری، لذت برند.
تهیه و تنظیم مصاحبه: محمد رضا احمدی- مهدی جوانی
مصاحبه های قبلی:
بنیامین حکاک زرگر- سورنا باقرفر- مهیار میرزاپور