طرفداری- هفته 34 و پایانی بوندس لیگا با برگزاری 9 بازی به ایستگاه آخر رسید و تکلیف همه مشخص شد. بایرن مونیخ این بار توانست به جای آب معدنی با نوشیدنی مورد علاقه آلمان ها و پاشیدن آن بر سر یکدیگر، جشن سنتی در بوندس لیگا را جلوی چشم هواداران پر شور خود در آلیانز آرنا برگزار نماید.
دورتموند که دل و دماغ هفته های قبل را نداشت، باز هم مقابل کلن به پیروزی نرسید و نایب قهرمان شد. لورکوزن و گلادباخ فصل با شکوه خود را با پیروزی و کسب سهمیه لیگ قهرمانان به پایان رساندند. شالکه هم با رسیدن به عنوان پنجمی به همراه تیم شگفتی ساز ماینتس توانست سهمیه مستقیم لیگ اروپا را تصاحب نماید در حالی که بازیکنان هرتا برلین مجبورند زودتر قید تعطیلات تابستانی خود را زده و در بازی های مقدماتی لیگ اروپا شرکت کنند.
اما حکایت در قعر جدول پر شور تر بود وقتی که پس از هانوفر، تیمی با اصالت از شهری فوتبالی همچون اشتوتگارت در کمال تأسف به بوندس لیگای دو سقوط کرد. اشک ها دیروز در اشتوتگارت باریدن گرفت در حالی که دست تقدیر سرنوشتی متفاوت را برای وردر برمن رقم زد. سبزهای بندر نشین با خلق حماسه در بازی مرگ و زندگی رد در رو مقابل آینتراخت فرانکفورت، جای خود را با این تیم در «پلی آف» عوض کردند. برمن در بوندس لیگا ماند و فرانکفورت راهی «پلی آف» شد تا در مقابل نورنبرگ قرار بگیرد.
مرور هفته 34 بوندس لیگا، با لحن گفتاری که تبدیل به نوشتار شده، برای همه آنان که دل در گروی فوتبال آلمان دارند. با ما همراه باشید تا در ایستگاه آخر بوندس لیگا پیاده شویم و چه سخت است که مجبوریم برای دیدن دوباره آن تا ماه مرداد منتظر بمانیم.
وولفسبورگ 3-1 اشتوتگارت
یک بازی حیاتی با طعم «بودن یا نبودن» برای اشتوتگارت، هر چند که در نهایت همه اشتوتگارتی ها طعم تلخ «نبودن» را در ذائقه های خودشون احساس کردند. وقتی اشتوتگارت سقوط کرد یاد این ضرب المثل افتادم که میگه «یک بار بجستی ملخک، دو بار بجستی ملخک ...»
وقتی به چهره های گریان مربیان و بازیکنان اشتوتگارت در هفته گذشته نگاه می کردیم، عین تسلیم شدن رو می دیدیم و دقیقاً اونها دیروز در «فولکس واگن آرنا» هم همین حالتو داشتند. اشتوتگارت برد می خواست اما خیلی زود دو گل خورد و تسلیم شد. چهره یورگن کرامنی مربی اشتوتگارت بعد از خوردن گل دوم دیدن داشت. انگار داشت به زمین و زمان فحش می داد! کرامنی تا قبل از شروع نیمه دوم ترجیح داد 2 تا تعویض بکنه تا شاید از این منجلاب بیرون بیاد ولی نشد که نشد.
دانیل دیداوی تنها گل اشتوتگارت رو به وولفسبورگ زد. جالبه بدونید که دیداوی فصل بعد میره وولفسبورگ و آخرین گل زده تیم کنونی و آخرین گل خورده تیم آینده خودش رو زد. دیداوی در 2 رویارویی با وولفسبورگ، سه گل به این تیم زده و شاید هرگز دیگه به وولفسبورگ گل نزنه!
آندره شورله باز هم گل زد اون هم دو تا. شورله همیشه برای وولفسبورگ خوب بوده هر چند که نتونست گل های خودش در این فصل رو دو رقمی بکنه. شورله که در نیم فصل اول یا به قول آلمانی ها Hinrunde نتونست حتی یک گل بزنه، از 14 بازی بوندس لیگایی در سال 2016، موفق به زدن 9 گل شد تا به «یوگی و دوستان» اعلام کنه برای یورو میتونه همچنان مفید باشه.
ماکسیمیلیان آرنولد با 18 تکل موفق و 11.48 کیلومتر دوندگی لیاقت داشت که بهترین بازیکن زمین بشه
اشتوتگارت قهرمان 5 گانه بوندس لیگا بعد از 38 سال به دسته پایین سقوط کرد. حتی حمایت های کارخانه عظیم «مرسدس بنز» هم به داد اشتوتگارت نرسید و جالب اینکه به دست تیمی سقوط کرد که حمایت «فولکس واگن» را پشت سر خودش داشت. فولکس واگنی که مرسدس بنز را به ته دره فرستاد!
آخرین فصلی که اشتوتگارت سقوط کرده بود فصل 75-1974 بود که اونها با دریافت 79 گل به دسته پایین رفتند که اون موقع به «اوبر لیگا» معروف بود. از اون موقع به بعد اشتوتگارت هرگز در یک فصل به اندازه همین فصل گل نخورده و باید بگیم که اشتوتگارت با خوردن 75 گل در این فصل، مستحق سقوط بود. بدترین خط دفاعی اشتوتگارت در این دو دهه باعث سقوط این تیم شد و حالا باید بیشتر از قبل به خاطر از دست دادن آنتونی رودیگر افسوس بخورند.
19 باخت در این فصل برای اشتوتگارت به معنای بیشترین تعداد باخت در یک فصل برای این تیم در تاریخ بوندس لیگاست.
آخرین برد اشتوتگارت مقابل وولفسبورگ حدود 11 سال پیش بود.
12 برد از 34 بازی و رتبه هشتم برای وولفسبورگ. یادتونه نایب قهرمان فصل قبل چه تیمی بود؟
دارمشتات 0-2 بروسیا مونشن گلادباخ
یک بازی قشنگ در زیر تابش نور آفتاب درخشان بهاری در دارمشتات و حاصل بازی دو گل برای گلادباخ و کسب سهمیه چهارم لیگ قهرمانان اروپا. برای «کره اسب ها» بهتر از این نمیشد! هوا به اندازه ای گرم بود که حتی «کولینگ تایم» داشت.
آندره هان پایانی با شکوه در این فصل داشت، 6 گل در 7 بازی اخیر برای هان یعنی یک پایان دراماتیک
پاس گرانیت شاکا در صحنه گل اول گلادباخ یک پاس آموزشی بود، شاید فقط بازیکنان پاسوری مثل ژاوی یا گواردیولا می تونستند چنین پاس هایی بدن
درک شوستر مربی دارمشتات عادت نداره ترکیب تیمش رو تغییر بده ولی در این بازی بعد از مدت ها از لوکاش ژالوسکا در درون دروازه استفاده کرد. اولین بازی بوندس لیگایی ژالوسکا و تبریک به او
به نظر میرسه که تورگن هازارد در به اوج رسیدن با برادرش در چلسی هماهنگ باشه. هر دو در این روزهای آخر فصل به اوج آمادگی رسیدند و نه تنها از نیمکت جدا شدند بلکه گل هم می زنند. تورگن هازارد در این بازی گل اول گلادباخ رو زد و با 69 درصد پاس صحیح و 19 استارت بهترین بازیکن میدان بود. بسیاری از کارشناسان میگن که بهترین بازی تورگن هازارد در این فصل رو دیدند. تورگن 4 گل در این فصل زده که هر 4 گل در سال 2016 بوده
آخرین باری که گلادباخ در یک بازی خارج از خانه در بوندس لیگا پیروز شده بود، به هفته 11 بر میگشت و اونها بعد از مدت ها در زمین حریف پیروز شدند. چه بسا اگه نتایج بیرون از خانه گلادباخ بهتر بود، الان این تیم رو بالاتر از اینها می دیدیم.
حضور یان زومر دروازه بان اصلی گلادباخ روی نیمکت
بازیکنان دارمشتات جشن بقا در بوندس لیگا رو جلوی چشم هوادارانشون برگزار کردند.
بایر لورکوزن 3-2 اینگولشتات
«شیرها» که در هفته 25 بوندس لیگا در مکان هشتم جدول بودند، از 10 بازی آخر صاحب 8 برد شدند تا با رسیدن به مکان سوم جدول، سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان اروپا رو بگیرند. از 18 برد لورکوزن، 8 برد در این 10 بازی آخر به دست اومد. لورکوزن به معنای واقعی کلمه همچون یک شیر غرید!
شاید این اتفاق هرگز تکرار نشه که چارلز آرانگیز بازیکن شیلیایی لورکوزن در 2 بازی متوالی بوندس لیگا بتونه گلزنی کنه. آرانگیز دیروز هم همچون هفته قبل، گل اول تیمش رو زد هر چند که یک پنالتی رو هم تقدیم حریف کرد.
در روزی که چیچاریتو نبود، اشتفان کیسلینگ باز هم برای لورکوزن گل زد. تبریک به کیسلینگ که اینقدر در نیم فصل دوم خوب بازی کرد که دیگه کسی جرأت نداره از جدایی اسطوره لورکوزن صحبت کنه. کیسلینگ موفق شد 140اُمین گل بوندس لیگایی خودشو بزنه.
گل دوم لورکوزن با شروع مجدد سریع کریم بلعربی و پاس او به کوین کمپل زده شد که بازیکنان حریف به این صحنه اعتراض داشتند.
موریتز هارتمن مهاجم اینگولشتات علاوه بر اینکه بازیکن خوبیه، آدم خوش شانسیه چون هر وقت داخل زمین هست، یک پنالتی برای اینگولشتات گرفته میشه و هارتمن هم بدون استثناء اون رو گل میکنه. هارتمن 8 پنالتی رو در این فصل گل کرده و شاید اگه چنین پنالتی زنی در پرسپولیس میبود، یک جام دیگر به جام های تاریخ این باشگاه هم اضافه شده بود! به هر حال، هارتمن بهترین پنالتی زن این فصل بوندس لیگا لقب گرفت.
هر 5 گل اشتفان کیسلینگ در این فصل بوندس لیگا در ورزشگاه بای آرنا زده شده
کرسیچ و یلدل دروازه بان های دوم و سوم لورکوزن در این بازی فرصت حضور در زمین رو پیدا کردند.
بروسیا دورتموند 2-2 اف.سی کلن
کلن که در بازی رفت تونسته بود در عرض چند دقیقه دورتموند رو غافلگیر کنه، در بازی برگشت هم همین کار رو کرد و گل زیبای گونزالو کاسترو با دو گل مودست و یوییچ جواب داده شد تا کلن در نیمه اول پیروز بشه.
آنتونی مودست هم در بازی رفت و هم بازی برگشت دروازه دورتموند رو باز کرد. 15 گل در اولین فصل حضور مودست با پیراهن کلن، بدون شک آمار خوبیه وقتی که حتی به اندازه نصف لواندوفسکی هم گل بزنی!
میلوش یوییچ دروازه تیم سابقش رو باز کرد. آخرین باری که یوییچ در بوندس لیگا گل زده بود، در آوریل 2014 با پیراهن همین تیم دورتموند بود.
دوازدهمین گل بوندس لیگایی این فصل مارکو رویس یک گل زیبا با ضربه ایستگاهی بود و جالب اینکه دو بازیکن دیگه هم در این هفته تونستند گل هایی مشابه با گل رویس رو در بوندس لیگا بزنند. مارکو رویس از سال 2014 نتونسته بود در بوندس لیگا با ضربه ایستگاهی گل بزنه و جالب تر اینکه آخرین گل مارکو رویس با ضربه ایستگاهی باز هم در هفته 34 (هفته آخر) فصل 14-2013 زده شده بود!
اولین شوت دورتموند به سمت دروازه کلن تبدیل به گل شد.
تنها تیم بوندس لیگایی که تونست دو گل در نیمه اول به دورتموند در ورزشگاه زیگنال ایدونا پارک بزنه همین تیم کلن بود.
کلن در این بازی از کسلر دروازه بان ذخیره استفاده کرد.
آخرین حضور متس هوملس در زیگنال ایدونا پارک با پیراهن دورتموند و بازوبند کاپیتانی این تیم، وداع او با هواداران دورتموند و استقبال دورتموندی ها از کاپیتانی که شاید دیگر از ته دل دوستش نداشته باشند.
وردر برمن 1-0 آینتراخت فرانکفورت
برمن می خواست که بماند، این خواستن را در چهره تک تک بازیکنانش می دیدیم، در چهره نیمکت برمن می دیدیم و البته در سکوهایی که به عشق تیم خود سراسر «وزر اشتادیون» را سبز پوش کرده بودند.
تصویر رئیس باشگاه فرانکفورت با سیگار بر لب، صحنه جالب و شکار به موقع دوربین بود. البته نمی دانیم که او پس از پایان بازی چند نخ سیگار کشید!
حملات بی امان برمن در دقیقه 88 جواب داد تا حساس ترین بازی هفته 34 با تک گل پاپی جیلوبوجی به سود برمن تمام شود و این تیم در بوندس لیگا باقی بماند و در عوض، فرانکفورت راهی «پلی آف» شود.
وقتی خبر گل خوردن های اشتوتگارت به این ورزشگاه می رسید، عزم برمن برای گل زدن بیشتر و بیشتر می شد و یک قانون نا نوشته در فوتبال که هر گاه تیمی برای مساوی به زمین برود، خواهد باخت. فرانکفورت برای گرفتن یک مساوی بدون گل به وزر اشتادیون رفته بود ولی دیدیم که باخت و حالا شاید در پلی آف هم اسیر نورنبرگ شود.
فقط تعداد معدودی بازیکن در تاریخ فوتبال هستند که یک تنه می توانند سرنوشت تیم خود را عوض کرده و ناجی آن شوند. کلودیو پیزارو یکی از آنهاست. یقین بدانید که اگر پیزارو نبود، برمن به راحتی در این فصل سقوط می کرد. حتی در صحنه گل هم اگر ضربه سر و اثرگذاری پیزارو روی توپ نبود، آن توپ به آنتونی اوجا و سپس پاپی جیلوبوجی نمی رسید. تبریک به این پیتزای تمام نشدنی و دوست داشتنی
نام پاپی جیلوبوجی در تاریخ باشگاه برمن ثبت خواهد شد. او به طور قرضی پس از ماه ها نیمکت نشینی در چلسی، در ژانویه گذشته به برمن ملحق شد و حالا زننده تاریخی ترین گل برمن در این دهه محسوب میشه. جیلوبوجی سنگالی نه تنها به خاطر زدن این گل بلکه به دلیل عملکرد عالی خودش در خط دفاعی برمن، همیشه مورد تحسین قرار گرفته و شاید چلسی به این راحتی اجازه نده این بازیکن فصل بعد در بوندس لیگا باقی بمونه
یک آفرین بزرگ به ویکتور اسکریپنیک مربی برمن به دلیل شجاعت و تعویض هایی درست. دو بازیکن تعویضی برمن در نیمه دوم یعنی اوزکان ییلدریم و آنتونی اوجا در صحنه گل تأثیر به سزایی داشتند.
هوفنهایم 1-4 شالکه
آبی های سلطنتی یا همان معدنچی ها همواره نام قابل اتکایی در بوندس لیگا هستند ولی در این فصل هرگز در حد و قواره یک مدعی قهرمانی ظاهر نشدند. شالکه در این فصل بلند پرواز نبود و سقف آرزوهای این تیم رسیدن به لیگ اروپا که در نهایت هم بهش دست یافت. نمیدونم باید به هواداران شالکه بابت رسیدن به لیگ اروپا تبریک بگیم یا نه؟
آخرین حضور هورست هلت مدیر فنی و آندره برایتن رایتر سر مربی شالکه روی نیمکت این تیم. کریستین هایدل مدیر فنی فصل آینده شالکه گفته که نیازی به برایتن رایتر نداره. اشک های هورست هلت و وداعش با هواداران شالکه جالب بود.
باز هم هونتلار تمام نشدنی برای شالکه گل زد، گل دوم شالکه یک گل تمام کامرونی بود که با پاس ماتیپ و ضربه تمام کننده شوپو-موتینگ زده شد و لروی سانه هم یک گل برای شالکه زد تا نشون بده که دوباره به روزهای اوج خودش در نیم فصل اول برگشته. گل لروی سانه به هوفنهایم یکی از گل های ناب این فصل بود.
رالف فرمن دروازه بان شالکه یکی از بهترین های میدان بود با چند «سیو» خارق العاده
اریک ماکسیم شوپو-موتینگ در 4 بازی اخیر شالکه 3 گل زده و جوئل ماتیپ در دو بازی خانگی اخیر شالکه، دو پاس گل داده
هونتلار در این فصل 12 گل زد.
آخرین بازی کوین کورانی با پیراهن هوفنهایم در بوندس لیگا
فابین شار مدافه هوفنهایم از ترس مرگ، خودکشی کرد و برای اینکه توپ ارسالی به مهاجم شالکه نرسه، خودش زحمتشو کشید و یک گل به خودی شیک رو وارد دروازه تیمش کرد
مارک اوت موفق شده 7 گل از 8 گل خودش در این فصل بوندس لیگا رو از زمانی بزنه که ناگلزمن روی نیمکت هوفنهایم نشسته!
واقعاً یولیان ناگلزمن 28 ساله رو فقط نباید به خاطر اینکه در 28 سالگی سر مربی یک تیم بوندس لیگایی شده ستایش کرد بلکه باید با او گفت که «تو با نگهداشتن هوفنهایم قعر جدولی در بوندس لیگا، کاری کردی کارستان!»
دروازه بان های دوم هر دو تیم در این بازی فرصت داشتند که طعم حضور در بوندس لیگا رو بچشند. تبریک به گرال دروازه بان ذخیره هوفنهایم و نوبل دروازه بان ذخیره شالکه
بایرن مونیخ 3-1 هانوفر
در روزی که به احتمال زیاد آخرین روز حضور گوتسه در آلیانز آرنا با پیراهن بایرن مونیخ بود، او دو گل به هانوفر سقوط کرده زد تا پایانی خوش برای گواردیولا و گوتسه رقم بخوره و هر دو با خاطره خوبی در جشن قهرمانی بایرن مونیخ شرکت کنند. گوتسه از اکتبر 2015 و برد 5-1 مقابل دورتموند، در بوندس لیگا گل نزده بود.
برای روبرت لواندوفسکی زدن یک گل در این بازی هم کافی بود تا به رکورد 30 گل زده در این فصل بوندس لیگا برسه، همون رکوردی که توسط دیتر مولر (کلن) در فصل 77-1976 ثبت شده و از اون موقع تا دیروز دست نخورده مونده بود. لواندوفسکی اولین بازیکن بایرن بعد از ماریو گومز محسوب میشه که تونسته جایزه آقای گلی بوندس لیگا رو از سال 2011 تا الان به دست بیاره
پپ گواردیولا از 102 حضور روی نیمکت بایرن در بوندس لیگا به 82 برد رسید یعنی 80.4 درصد پیروزی که بالاترین درصد برد در بین همه مربیان تاریخ باشگاه بایرن مونیخ محسوب میشه و فقط کافیه بدونید که درصد بردهای اوتمار هیتزفلد در بایرن مونیخ، 58.4 درصد بوده و نزدیک ترین رقیب گواردیولا از این حیث، ساشا لواندوفسکی با 60 درصد برد محسوب میشه!
روبرت لواندوفسکی با زدن گل در این بازی، بیشترین تعداد گل زده یک بازیکن غیر آلمانی در یک فصل بوندس لیگا رو به خودش اختصاص داد چون این رکورد در اختیار کلاس یان هونتلار هلندی از شالکه در فصل 12-2011 با 29 گل زده قرار داشت که حالا به «لوا» رسید.
مانوئل نویر خوش شانس بود که در این بازی تعویض شد و سپس بایرن گل خورد تا تعداد کلین شیت های نویر در این فصل به عدد 21 برسه که خودش یک رکورد خارق العاده در تاریخ بوندس لیگا محسوب میشه
آخرین بازی هانوفر در بوندس لیگای یک برگزار شد و این تیم به دسته پایین سقوط کرد تا شاید به این زودی ها اثری از هانوفر در بالاترین سطح فوتبال دنیا نداشته باشیم. جالب اینکه تک گل هانوفر توسط آرتور سوبیِخ زده شد تا هر دو مهاجم تیم ملی لهستان در این بازی گل بزنند. 4 گل از 7 گل سوبیِخ در دوران مربیگری دانیل اشتیندل در هانوفر زده شده
این قدر از خداحافظی پپ و گوتسه صحبت شد که کسی یادی از وداع احتمالی مهدی بن عطیه با هواداران بایرن مونیخ نکرد. چه خوبه که یادی هم کنیم از بن عطیه و یگیم خداحافظ آقای مراکشی!
حضور اسطوره های بزرگ بایرن در مراسم اهدای جوایز مانند لوکا تونی، جیووانی البر، پل برایتنر و ...، ماتیاس زامر هم به همراه همسرش در جایگاه ویژه نشسته بود.
آگزبورگ 1-3 هامبورگ
بازی در زیر بارش شدید باران برگزار شد و باران بهاری جلوه خاصی داشت.
فینبوگاسون در ادامه عملکرد رؤیایی خودش در آگزبورگ و بعد از بستن قرارداد دائمی با این باشگاه، باز هم گل زد هر چند که این گل دوامی نداشت و هامبورگ با درخشش میشائیل گرگوریش پیروز شد. فینبوگاسون در 14 بازی بوندس لیگا، 7 گل برای آگزبورگ زده
تام میکل دروازه بان ذخیره هامبورگ برای اولین بار در بوندس لیگا به میدان رفت و در صحنه گل دریافتی دایناسورها، میکل با یوهان ژورو قاطی کردند تا فینبوگاسون گل بزنه
میشائیل گرگوریش در اولین فصل حضورش در بوندس لیگا، علاوه بر اینکه در هر 3 گل این بازی نقش مستقیم داشت و برای اولین بار تونست «brace یا دو گله» رو در بوندس لیگا به نام خودش ثبت کنه، تبدیل به تنها بازیکن این فصل شد که تونسته 3 تا ضربه آزاد مستقیم رو گل بکنه. آینده درخشانی در انتظار گرگوریش هست، شک نکنید. یکی از گل های گرگوریش شباهت زیادی به گل مارکو رویس به کلن داشت.
نیکولای مولر هم یک گل برای هامبورگ زد تا 9 گله بشه و به بهترین رکورد گلزنی خودش در یک فصل بوندس لیگا برسه
فلورین مایر داور کهنه کار آلمانی در این بازی از دنیای داوری خداحافظی کرد و بازیکنان تی شرتی پوشیدند تا از این داور تقدیر کنند.
ماینتس 0-0 هرتا برلین
جدال مستقیم دو تیمی که باید یکی از آنها به طور مستقیم راهی لیگ اروپا میشد و دیگری سهمیه غیر مستقیم می گرفت. ماینتس به تساوی هم راضی بود ولی هرتا فقط باید برنده میشد تا تعطیلات تابستانی بانوی پیر زودتر از موعد تموم نشه.
مساوی بدون گل برای پال داردای و یارانش به معنای حضور در دور سوم مرحله مقدماتی لیگ اروپا بود. بدون شک برای تیمی که حتی تا رده سوم جدول هم رسیده بود، چنین سهمیه ای هرگز یک موفقیت نیست هر چند که هرتا در 7 سال اخیر برای اولین بار در نیمه بالایی جدول قرار گرفت. شاید اگر هرتا از 7 بازی آخر فقط 2 امتیاز نمی گرفت، داردای با افتخار بیشتری میتونست درباره تیم خودش صحبت کنه
در یک بازی بدون گل، حرکت عالی گتان بوسمان مدافع ماینتس و بیرون کشیدن توپ از روی خط دروازه رو میشه بزرگ ترین اتفاق بازی دونست و البته چند فرصت عالی که سالامون کالو خراب کرد.
ماینتس در 8 بایز خانگی مقابل هرتا فقط یک بار پیروز شده و هرگز گل اول بازی رو در مقابل هرتا نزده
ولادیمیر داریدا هافبک چکی هرتا ستاره این بازی بود و البته ستاره این تیم در کل فصل، منتظر هنرنمایی داریدا در یورو 2016 باشید.
آخرین حضور کریستین هایدل مدیر فنی ماینتس روی نیمکت این تیم و اشک های او هنگام وداع با هواداران ماینتس. همچنین الکین سوتو بازیکنا شیلیایی ماینتس هم بعد از مدت ها چند دقیقه وارد زمین شد و مورد تشویق قرار گرفت و در پایان مسابقه، قلمدوش بازیکنان ماینتس با هواداران پر شور این تیم خداحافظی کرد. موفق باشی الکین سوتو
نیکلاس اشتارک به خاطر خطای بد روی بومگارتلینگر، کارت زرد دوم رو گرفت تا هرتا ده نفره بشه