تیم ملی آلمان همیشه از دروازه بانان مطمئنی برخوردار بوده است و رقابت سختی برای پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی همیشه وجود داشته است. انتخاب دروازه بان اصلی همیشه با حساسیت خاصی از سوی رسانه ها و حتی مردم پی گیری می شود و حتی بر سر دروازه بان سوم نیز بحث های زیادی صورت می گیرد، همانند این دوره که به یوگی لوو به خاطر عدم انتخاب مارک تراستگن به عنوان دروازه بان سوم انتقادات زیادی وارد شده بود.
1954 – تونی تورک
بعد از ویلیبلد کرس در سال 1934 و رودولف رافتل در سال 1938، تونی تورک سومین دروازه بان آلمان در تاریخ رقابت های جام جهانی است، تورک برای آلمان ها در جام جهانی 1954 خوش درخشید و در رقنم خوردن اولین قهرمانی آلمان ها در تاریخ جام حهانی معروف به "معجزه برن" نقشی اساسی داشت.
1958 – فریتس هرکنرات
جانشین تونی تورک افسانه ای درون دروازه آلمان ها در جام جهانی 1958 سوئد، فریتس هرکنرات بوده است.
1962 – ولفگانگ فاریان
در جام جهانی 1962 شیلی که شاید ضعیف ترین دوره حضور آلمان ها بوده است، ولفگانگ فاریان سنگربان اصلی آلمان ها بوده است.
1966 – هانس تیلکوفسکی
در رقابت های سال 1966 تیلکوفکسی دروازه بان شماره یک آلمان ها بود، وی در فینال ویمبلی شاهد به ثمر رسیدن جنجالی ترین گل تاریخ فوتبال بوده است.
سپ مایر - 1970
سپ مایر تنها دروازه بان آلمانی است که در سه دوره جام حهانی حضور داشته است، در دیدار نیمه نهایی رقابت های این سال و در بازی مقابل ایتالیا، معروف به بازی قرن، او چهار مرتبه دروازه خود را گشوده دید.
1974 – سپ مایر
در این سال سپ مایر به همراه فرانتس بکن باوئر توانست فاتح جام جهانی خانگی شود و عنوان قهرمانی این رقابت ها برای دومین باز برای آلمان ها به ارمغان بیاورد.
1978 – سپ مایر
این جام جهانی شاید ضعیف ترین حضور سپ مایر در تیم ملی آلمان بود، او در این رقابت ها یکی از تلخ ترین شکست های تاریخ فوتبال آلمان درمقابل اتریش را تجربه کرد.
1982 – تونی شوماخر
در این رقابت ها تونی شوماخر سنگربان تیم ملی آلمان بود، که در نیمه نهایی و در دیدار مقابل فرانسه با واکنشی خشن باعث مصدومیت شدید پاتریک باتیستون، مهاجم تیم رقیب شد. در پایان آن رقابت ها آلمان در فینال مغلوب ایتالیا شد.
1986 – تونی شوماخر
سال 1986 و در دیدار پایانی، مارادونا نیز از واکنش های خشن شوماخر بی نصیب نماند، اما در پایان آرژانتین فاتح جام جهانی شد.
1990 – بودو ایلگنر
ایلگنر در اولین تجربه اش در جام جهانی عملکرد خوبی داشت و با درخشش در دیدار نیمه نهایی مقابل انگلستان و ضربات پنالتی ، پایه گذار آخرین قهرمانی آلمان در جام جهانی شد.
1994 – بودو ایلگنر
ایلگنر در جام جهانی 1994 و به خصوص در بازی یک چهارم نهایی مقابل بلغارستان ضعیف ظاهر شد و آلمان در همین مرحله حذف شد. برتی فوگتس سرمربی آلمان ها بعد از حذف از این رقابت ها اعتراف کرد که در انتخاب ایلگنر به عنوان دروازه بان اصلی اشتباه کرده است.
1998 – آندره اس کوپکه
آلمان به همراه کوپکه بازهم در مرحله یک چهارم نهایی با قبول شکست مقابل کرواسی از گردونه رقابت ها حذف شد.
2002 – الیور کان
در جام جهانی 2002 الیور کان ملغب به تیتان، که کاپیتان آن دوره آلمان ها نیز به حساب می آمد به تنهایی تیم آلمان را به فینال برد. اما در آنجا مغلوب هنرنمایی رونالدوی برزیلی شد.
2006 – ینس لمان
انتخاب ینس لمان به عنوان دروازه بان شماره 1 آلمان در رقابت هاب جام جهانی آن دوره، و ترجیح داده شدن او به الیور کان باعث بحث های بسیاری در رسانه های آلمان شد. لمان در دیدار یک چهارم نهایی با مهار دو ضربه پنالتی مقابل آرژانتین سبب صعود تیمش به مرحله نیمه نهایی آن رقابت ها شد.
2010 - مانوئل نویر
در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، مانوئل نویر با مصدوم شدن آدلر به عنوان دروازه بان اصلی انتخاب شد و در کسب عنوان سومی این رقابت ها توسط آلمان، نقش مهمی داشت.