⭐FC 👑TAJ⭐سید مجید صدری کیست؟
رئیس کنونی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس را نهایتا به عنوان مدیرعامل سابق شرکت مخابرات و مدیرعامل سابق رایتل یا عضو هيئت مديره همراه اول میشناسند.
فعالان حوزه فناوری دیجیتال هم او را یکی از مدیران ارشد و پرمشغلهی ICT میدانند که در شرکتهای مختلف حوزه ارتباطات دیجیتال با او برخورد داشته اند.
او طی بیست سال اخیر، در حدود 20 شرکت سهامی خاص و عام و دولتی و نظام صنفی، فعالیت و عضویت داشته و چندین شرکت هم با همکاری دوستانش در همین حوزه فناوری به عنوان یکی از سودآورترین حوزههای تجارت نوین تاسیس کرده است.
از جمله مسوولیتهای صدری در بیست سال اخیر به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- شرکت مخابرات ایران
- شرکت گسترش ارتباطات داتک
- شرکت شبکه انتقال داده های رهام داتک
- شرکت خدمات ارتباطی رایتل
- شرکت مدیریت صنایع نوین
- شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین
- شرکت دارویی شمیم روزآمد
- شرکت انتقال داده ندا گستر صبا
- شرکت ایده سازان تلکا
- شرکت مهندسین مشاور اثرپویش پارس
- شرکت نسیم ارتباط فاوا
- شرکت داده های سیمرغ پرشین
- شرکت شیکات رسانا سلولی
- شرکت صبانت
- شرکت پایانه های داده ای نوین
- شرکت تعاونی مصرف کارکنان اداره کل تعاون استان خوزستان
اما همهی اینها به کنار، سمت کلیدی سید مجید صدری پیش از اینها چیز دیگری بوده که حلقه ارتباط او با وزیر ارتباطات فعلی یعنی آذری جهرمی را هم مشخص میکند.
صدری کارمند وزارت اطلاعات بود که بواسطه شایستگیهایش تا درجه مدیرکلی در وزارت هم ترفیع گرفت.
او بعدها به بخش فناوری اطلاعات رفت. صدری کارآموزان زیادی زیر دست خودش داشت که یکی از آنها جوانی کوتاه قامت و سیه چرده با نام مستعار «ناظری» بود. جوانی مستعد که بعدها با نام محمدجواد آذری جهرمی وارد سیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور شد.
تمام کسانی که با صدری کار کردهاند، او مدیری تیزهوش، سخنور و اهل مذاکره میشناسند که شاخصههای یک مدیر لابیگر را به خوبی داراست.
سال ۱۳۸۶ بخش اعظم شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شد و ده سال بعد صدری نماینده سهام دولت درهیات مدیره مخابرات شد و با اینکه مجموع این سهم به 50 درصد نمی رسید، با کمک آذری جهرمی مدیرعامل مخابرات شد!
شرکت مخابرات در زمان واگذاری یکی از بزرگترین و سودآورترین اپراتورهای خاورمیانه بود و با رقم سالیانه 7 هزار میلیارد تومان قسط واگذار شد.
دعواهای جهرمی با سهام داران مخابرات و مصاحبههایش در مورد عدم پرداخت حق دولت در دوران قبل و بعد از مدیریت صدری بخوبی نشان میدهد که او چقدر حامی استادش بوده است.
صدری با نفوذ آذری جهرمی همزمان عضو هیات مدیره همراه اول و مدیرعامل شرکت مخابرات بود که این کار تخلف محسوب میشود اما پشتیبانی جهرمی او را برای مدتی در هر دو سمت نگه داشت.
بعد از زیاد شدن فشارها، صدری با ورود به هیات مدیره باشگاه پیروزي ، مخابرات را ترک کرد.
رابطه این مدیر بانفوذ با شاگردش محمد جواد آذری جهرمی چنان محکم است که وزیرارتباطات یک دفتر کار در ساختمان وزارت ارتباطات در اختیار صدری قرار داده که به امورات پیروزي هم در آنجا رسیدگی میکند (جایی دور از دید و دسترس خبرنگاران).
این روزها حتی جلسات هیات مدیره پیروزي هم در وزارت ارتباطات برگزار میشود و این دقیقا همان اتاق جادویی است که مشکلات مالی پیروزي از جمله قرارداد بیرانوند، سیدجلال و... را ناگهانی حل میکند.
در مورد رابطه شاگرد و استاد دیروز و وزیر و مدیر امروز و تبدیل پیروزي به حیاط خلوت وزارت ارتباطات بیشتر خواهم نوشت.