هفته پنجم رقابت های لیگ قهرمانان آسیا 2021 بامداد امروز به پایان رسید و این در حالی است که در این فصل از رقابت ها شاهد شگفتی هایی هستیم.
به گزارش طرفداری، اگر به نتایج تیم ها در طول هفته های اخیر دقت کنید متوجه می شوید برخی نتایج از هیچ الگوی خاصی برخوردار نیستند و یا شاید بهتر است بگوییم در این فصل از رقابت ها علاوه برا این که سطح تیم ها بسیار به هم نزدیک بوده، ما هر هفته شاهد شکست تیم هایی هستیم که به عنوان یک مدعی شناخته می شوند. برای مثال شب گذشته الدحیلی که صدرنشین گروه سوم رقابت های لیگ قهرمانان آسیا بود و استقلال را در دو بازی رفت و برگشت اذیت کرد، در بازی ای عجیب به الشرطه ای باخت که هیچ امتیازی را در 4 بازی گذشته کسب نکرده بود.
تا به این جای کار به غیر از پرسپولیس که 4 برد در 5 بازی را به دست آورده در گروه های دیگر بیشترین تعداد برد برای یک تیم عدد 3 را نشان می دهد و هیچ تیمی نتوانسته تمام بازی هایش را با پیروزی پشت سر بگذارد و این قضیه نشان از رقابت نزدیک تیم ها دارد. از شکست الدحیل مقابل الشرطه گرفته تا لغزش های النصر و تیم های مدعی دیگر، می توانیم دلایل زیادی را برای نتایج عجیب به دست آمده در رقابت های این فصل در نظر بگیریم.
برخی سرمربیان تیم های عربی معتقدند انجام بازی ها در ماه رمضان و روزه داری برخی بازیکنان توان تیم هایشان را کمتر کرده و یکی از دلایل نتایج سینوسی شان همین اتفاق است.
برخی تیم ها هم کلا با وضعیت خوبی راهی مسابقات نشدند. برای مثال الوحده در حالی پا به این رقابت ها گذاشت که در میانه های جدول رده بندی لیگ امارات قرار دارد و یا الاهلی در حالی بازی اولش را با استقلال انجام داد که سرمربی تیم به تازگی معرفی شده بود و فرصتی برای تمرین دادن تیمش نداشت.
فشردگی بازی ها هم یکی از دلایل مهم این اتفاقات است. همین شب گذشته سرمربی استقلال در کنفرانس خبری اش صحبت در مورد مسائل فنی را خنده دار دانست و بازی نه چندان درخشان تیمش را به خستگی بازیکنان ربط داد. البته این خستگی فقط برای تیم های ایرانی نیست و در مورد تمام تیم ها صدق می کند. وقتی تیم ها ناچار باشند هر 3 روز یک بار بازی کنند، ناخواسته کیفیت بازی پایین می آید.
باخت های عجیب تیم های صدرنشین در دور پنجم، این شائبه را هم به همراه داشته که برخی تیم ها عامدانه از اول شدن فرار می کنند و می خواهند مسیر صعود ساده تری برای خود رقم بزنند اما چنین شائبه ای با منطق فوتبال سازگار نیست. هرچند فرمول صعود 5 صدرنشین و 3 تیم برتر دوم گروه های پنجگانه، کمی معادلات صعود را پیچیده کرده است.
تا این جای رقابت ها ترتیب تیم های اول و دوم جدول گروه های 5 گانه غرب آسیا به شرح زیر شد:
گروه A: استقلال تاجیکستان صدرنشین/ الهلال دوم با 10 امتیاز
![](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/02/08/14000208000073_Test_NewPhotoFree.JPG)
گروه B: شارجه صدرنشین/ تراکتور دوم با 7 امتیاز
![](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/02/08/14000208000074_Test_NewPhotoFree.JPG)
گروه C: استقلال صدرنشین/ الدحیل قطر دوم با 8 امتیاز
![](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/02/08/14000208000075_Test_NewPhotoFree.JPG)
گروه D: السد قطر صدرنشین/ النصر عربستان دوم با 8 امتیاز
![](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/02/08/14000208000076_Test_NewPhotoFree.JPG)
گروه E: پرسپولیس صدرنشین/ الوحده امارات دوم با 10 امتیاز
![](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/02/08/14000208000077_Test_NewPhotoFree.JPG)
وضعیت تیم های دوم
وضعیت تیم های دوم
تا به این جای کار تیم های الهلال، الوحده و النصر بهترین تیم های دوم هستند که به اتفاق 5 صدرنشین به مرحله بعدی صعود می کنند و شرایط به گونه ای است که صعود هیچ کدام از این تیم ها قطعی نیست. تنها تیمی که قطعا به عنوان صدرنشین به دور بعد صعود می کند، شارجه امارات است. البته پرسپولیس هم پیش از شارجه امارات صعودش را قطعی کرد اما هنوز اول یا دوم شدن این تیم در گروه قطعی نیست.