سلام دوستان فیلم های زیر بیشترین فروش گیشه را کسب کردند جمع آوری مطالب زیر حدود یک هفته طول کشیده امیدوارم لذت ببرید🙏
۱۰- فیلم Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
فیلم جنگ ستارگان: نیرو برمیخیزد
تاریخ اکران: ۱۴ دسامبر سال ۲۰۱۵ میلادی (دوشنبه، ۲۳ آذر ۱۳۹۴ خورشیدی)
فیلمی حماسی در ژانر اپرای فضایی به کارگردانی جی. جی. آبرامز و هفتمین قسمت از مجموعهٔ جنگ ستارگان است که در دسامبر سال ۲۰۱۵ به نمایش در آمد. بازیگران این قسمت جان بویگا، دیسی ریدلی، آدام درایور، اسکار آیزاک، اندی سرکیس، دومهنل گیلسون، مکس فون سیدو، هریسون فورد، کری فیشر، مارک همیل، آنتونی دنیلز، پتر مایو و کنی بیکر هستند. از نکات قابل توجه در مورد این فیلم بازگشت مجدد مارک همیل، هریسون فورد و کری فیشر به سری فیلمهای جنگ ستارگان بعد از گذشت ۳۲ سال از اکران اپیزود ششم میباشد. جنگ ستارگان: نیرو برمیخیزد اولین قسمت از سومین سهگانه جنگ ستارگان طبق اعلام شرکت والت دیزنی است که شرکت لوکاس فیلم را در سال ۲۰۱۲ خریداری کرده است. فیلم توسط یار بلند مدت آبرامز، برایان بورک و رئیس لوکاس فیلم، کاتلین کندی تهیه میشود. فیلمنامه فیلم توسط خود آبرامز و لارنس کاسدان نوشته شده است که پیش از این فیلمنامه امپراتوری ضربه میزند و بازگشت جدای را نوشته بود. جان ویلیامز آهنگساز مشهور هم برای موسیقی متن فیلم بازگشته است و جورج لوکاس به عنوان مشاور خلاق حضور دارد. جنگ ستارگان: نیرو برمیخیزد توسط والت دیزنی پیکچرز، لوکاس فیلم و بد روبات آبرامز تهیه و توسط شرکت توزیع فیلم والت دیزنی، توزیع شدهاست. داستان فیلم تقریباً ۳۰ سال بعد از وقایع بازگشت جدای روایت میشود. سه شخصیت جدید در کنار کاراکترهای سری قبلی جنگ ستارگان بازی کردهاند...
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۲۴۵ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۲.۲۵۳ میلیارد دلار
۹- فیلم Doctor Zhivago
فیلم دکتر ژیواگو
تاریخ اکران: ۲۲ دسامبر سال ۱۹۶۵ میلادی (چهارشنبه، ۱ دی ۱۳۴۴ خورشیدی)
دکتر ژیواگو فیلمی امریکایی-انگلیسی است که در سال ۱۹۶۵ به کارگردانی دیوید لین ساخته شد؛ یک درام عاشقانه که اقتباس سینمایی کتابی به همین نام به قلم بوریس پَسترناک بود. کتاب پسترناک بهشدت در غرب محبوبیت داشت اما در شوروی سابق (جایی که داستان فیلم در آنجا رخ میدهد) غیر قانونی به شمار میرفت. پس امکان فیلمبرداری در آنجا وجود نداشت و اکثر فیلم در اسپانیا فیلمبرداری شد.
داستان فیلم در روسیه و در سالهای بین جنگ جهانی اول و انقلاب داخلی روسیه جریان دارد. فیلم قصهای عاشقانه از زندگی یک دکتر و شاعر متأهل و همسر یک فعال سیاسی در دوران سخت جنگ جهانی اول و انقلاب اکتبر روسیه را به تصویر میکشد. فیلمنامهی فیلم توسط رابرت بولت نوشته شده بود و عمر شریف و جولی کریستی از ستارگان اثر بودند. پس از اکران فیلم منتقدان روی چندان خوشی به آن نشان ندادند و از مدتزمان طولانی و سهساعتهی اثر ابراز نارضایتی کردند.
آنها معتقد بودند فیلم تاریخ واقعی را بیاهمیت دانست و فقط روی روابط انسانها تأکید داشت. از طرف دیگر اما فیلم یک موفقیت تمام عیار در گیشهها کسب کرد و با فروش چشمگیر خود جواب انتقادها را داد. با گذر زمان نظر منتقدها هم دربارهی فیلم عوض شد. امروز دکتر ژیواگو در گروه بهترین آثار دیوید لین طبقهبندی میشود و توسط انستیتو فیلم آمریکا بین ۴۰ فیلم برتر آمریکایی در تمام ادوار قرار گرفته است.
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۲۴۵ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۲.۲۵۳ میلیارد دلار
۸- فیلم The Ten Commandments
فیلم ده فرمان
تاریخ اکران: ۸ نوامبر سال ۱۹۵۶ میلادی (پنج شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۳۵ خورشیدی)
۱۰ فرمان فیلمی آمریکایی و محصول سال ۱۹۵۶ میلادی است. فیلم در ژانر مذهبی دستهبندی میشود. کارگردان آن سسیل بی دمیل بود و شرکت پارامونت وظیفهی ساخت و پخش آن را برعهده داشت. فیلم ۱۰ فرمان روایتی از زندگی حضرت موسی (ع) است؛ پیغمبری که در کودکی داخل دربار مصر به فرزندخواندگی درآمد و سپس به مقام والای پیامبری رسید و از طرف خدا فرمانهایی برای هدایت انسانها را دریافت کرد.
فیلم The Ten Commandments یک اقتباس کامل از تورات، کتاب مقدس یهودیان است. نقش حضرت موسی را چارلتون هستون بازی کرده و از دیگر بازیگرهای فیلم میتوان به یول براینر در نقش رامسس، آن باکستر در نقش نفرتیری، ادوارد جی رابینسون در نقش داتان و سِر سدریک هاردویک در نقش ستی اشاره کرد. این فیلم که در مصر فیلمبرداری شد، آخرین و موفقترین ساختهی سسیل بی دمیل بود و بازسازی یک فیلم صامت به شمار میرفت که خود او در سال ۱۹۲۳ میلادی ساخته بود.
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۱۲۲.۷ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۲.۳۷۷ میلیارد دلار
۷- فیلم E.T. Extra-Terrestrial
فیلم ئی.تی. موجود فرازمینی
تاریخ اکران: ۲۶ مِی/مه سال ۱۹۸۲ میلادی (چهارشنبه، ۵ خرداد ۱۳۶۱ خورشیدی)
ئی.تی. موجود فرازمینی یک فیلم علمیتخیلی اکرانشده در سال ۱۹۸۲ میلادی است که سالها قبل، دومین فیلم از اسپیلبرگ در این فهرست بود. ولی با حذف فیلم Jaws از فهرست به خاطر ورود فیلم Star Wars: The Force Awakens و فیلم Avengers: Endgame به جمع ۱۰ فیلم پرفروش برتر تاریخ سینمای جهان با احتساب نرخ تورم، تبدیل به تنها ساختهی این فیلمساز شهیر آمریکایی در فهرست پیشرو شد. اسپیلبرگ علاوهبر کارگردانی وظیفهی تهیه کنندگی E.T. Extra-Terrestrial را نیز برعهده داشت. فیلمنامهی ئی.تی توسط ملیسا متیسون نوشته شد.
فیلم داستان پسربچهای با نام الیوت را تعریف میکند که با یک موجود بیگانهی فضایی به اسم ئی.تی که روی زمین گم شده، دوست میشود. الیوت و چند دوست او میخواهند ئی.تی را به سیاره خود برگردانند و در این بین وجود ئی.تی را از خانواده و دولت مخفی کنند. از بازیگران فیلم میتوان به هنری توماس، دی والاس، رابرت مکناتون و دریو بریمور اشاره کرد. ایدهی فیلم براساس رابطهی اسپیلبرگ با دوست خیالی خود در دورانی خاص از زندگی شکل گرفت؛ دوستی که این فیلمساز بعد از جدا شدن والدینش در دههی ۶۰ میلادی، او را در ذهن خود خلق کرده بود.
در سال ۱۹۸۰ و طی ملاقات اسپیلبرگ با متیسون، این دو داستانی جدید برای فیلمِ هرگز ساختهنشدهی Night Skies نوشتند که پایهگذار شکلگیری فیلمنامهی ئی.تی شد. بودجهی ساخت اثر در آن زمان ۱۰.۵ میلیون دلار بود و فیلمبرداری E.T. Extra-Terrestrial در ایالت کالیفرنیا و در طول ۴ ماه (از سپتامبر تا دسامبر ۱۹۸۱ میلادی) انجام شد. برخلاف روال معمول فیلمبرداری که باتوجهبه آن صحنهها به ترتیب قرارگیری در فیلمنامه فیلمبرداری نمیشوند، سکانسهای فیلم تقریبا به ترتیب رخ دادن اتفاقات ضبط شدند. دلیل انجام این کار هم چیزی نبود جز آن که هستهی اصلی بازیگران فیلم را نقشآفرینهای جوان تشکیل میدادند و این روش فیلمبرداری باعث میشد که بازیگران کمتجربه از لحاظ احساسی، اجرای بهتری داشته باشند.
فیلم ET توسط شرکت یونیورسال پخش شد و به موفقیت مالی عظیمی دست یافت. این اثر اسپیلبرگ تا زمان اکران پارک ژوراسیک در سال ۱۹۹۳ میلادی پرفروش ترین فیلم جهان بود. منتقدها فیلم را روایتگر یک داستان فوقالعاده راجع به دوستی به حساب آوردند و در یک نظرسنجی که توسط سایت راتن تومیتوز انجام شد، فیلم E.T. Extra-Terrestrial لقب بهترین ساختهی تخیلی تاریخ سینما را دریافت کرد.
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۷۹۲.۳ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۲.۵۱۱ میلیارد دلار
۶- فیلم The Sound of Music
فیلم اشکها و لبخندها
تاریخ اکران: ۲ مارچ/مارس سال ۱۹۶۵ میلادی (سه شنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۴۳ خورشیدی)
فیلم The Sound of Music که تماشاگرهای ایران بیشتر آن را با نام اشکها و لبخندها میشناسند، یک درام موزیکال است؛ اثری به کارگردانی و تهیهکنندگی رابرت وایز و نویسندگی ارنست لمان که در سال ۱۹۶۵ میلادی اکران شد. این اثر اقتباسی از نمایش آهنگین The Sound of Music در تئاتر برادوی است. آهنگسازی فیلم توسط ریچارد راجرز انجام شد و اسکار همراشتاین دوم اشعار نوشتهشده برای فیلمنامهی موزیکال آن را سرود.
اشکها و لبخندها داستان زندگی یک دختر جوان اتریشی را روایت میکند که در سال ۱۹۳۸ میلادی زندگی خود را در در شهر سالزبورگ میگذراند و برای راهبه شدن درس میخواند. او برای سرپرستی و آموزش هفت فرزند یک افسر بازنشستهی نیروی دریایی که همسر خود را از دست داده است، به ویلای این خانواده میرود و به شکلی کموبیش شبیه به مری پاپینز، موسیقی و عشق را با صبر و مهربانی وارد خانه میکند. داستان با محوریت عمیقتر شدن دائمی رابطهی او با اعضای خانواده جلو میرود و نشان میدهد که چگونه انسانهایی گوناگون با توسل به ایمان و شجاعت، درکنار یکدیگر غمهای به وجود آمده به خاطر جنگها را التیام میبخشند. از ستارگان فیلم باید به جولی اندروز و کریستوفر پلامر اشاره کرد.
فیلمبرداری اشک ها و لبخندها، یکی از پرفروش ترین فیلم های جهان در مارس سال ۱۹۴۶ آغاز شد و تا سپتامبر ادامه داشت. صحنههای جریانیافته در محیطهای باز در شهر سالزبورگ کشور اتریش و صحنههای داخلی در استودیوهای قرن بیستم کالیفرنیا فیلمبرداری شدند. اکران اشکها و لبخندها مخصوصا در روزهای نخست، انتشار نظرات بسیار متفاوت منتقدان راجع به آن را در پی داشت. بااینحال موفقیت اثر در جلب نظر تماشاگر بسیار چشمگیر بود و فیلم The Sound of Music در رسیدن به صدر جدول تا آن زمان طی چهار هفته به در بسته نخورد.
فیلم اشکها و لبخندها نهتنها در سال اکران خود رکورد فروش یک فیلم سینمایی در ۲۹ کشور را جابهجا کرد، بلکه در فصل جوایز نیز پنج جایزهی اسکار کسب کرد. در سال ۱۹۹۸ انستیتو فیلم آمریکا The Sound of Music را ۵۵اُمین فیلم برتر تاریخ و چهارمین فیلم موزیکال برتر نامید. ساختهی رابرت وایز در سال ۲۰۰۱ بهدلیل اهمیت هنری، فرهنگی و تاریخی به دفتر ملی فیلم امریکا اضافه شد.
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۲۸۶.۲ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۲.۵۷۲ میلیارد دلار
۵- فیلم Avengers: Endgame
فیلم انتقامجویان: پایان بازی
تاریخ اکران: ۲۲ آوریل/آوریل سال ۲۰۱۹ میلادی (دوشنبه، ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ خورشیدی)
فیلم اونجرز اندگیم با جمعبندی چند خط داستانی گسترده و رساندن برخی شخصیتهای کلیدی مجموعه به سرانجامی که لیاقت آن را داشتند، غیرممکن را ممکن کرد و توانست لقب پرفروش ترین فیلم جهان ۲۰۱۹ بدون احتساب نرخ تورم را از چنگ آواتار خارج کند. همچنین به عنوان یکی از پرفروش ترین فیلم های اکشن شناخته میشود. این موضوع وقتی مهمتر به نظر میرسد که به یاد بیاوریم طی سال ۲۰۱۹ رقابت در گیشهها واقعا سخت شده بود. البته که ساختهی جیمز کامرون با اکران مجدد در چین مجددا توانست در رتبهی اول فهرست بدون احتساب نرخ تورم بایستد.
رسیدن به رتبهی پنجم این فهرست درحالیکه تورم مجموع فروش برخی فیلمها را به شکلی غیرواقعی و عجیبوغریب افزایش داده است، نتیجهی یک تفکر بلند بود؛ نتیجهی برنامهریزی و جلو رفتن مطابق آن برنامه. حتی اگر یک فیلم از دنیای سینمایی مارول هم به نظر یک نفر لیاقت دریافت صفت «خوب» را نداشته باشد باز هم انکار دستاورد فوقالعادهی فایگی و همکاران او در سرگرم ساختن تماشاگر سینما، بیانصافی محض است
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۲.۷۹۸ میلیارد دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۲.۸۲۳ میلیارد دلار
۴- فیلم Star Wars
فیلم جنگ ستارگان
تاریخ اکران: ۲۵ مِی/مه سال ۱۹۷۷ میلادی (چهارشنبه، ۴ خرداد ۱۳۵۶ خورشیدی)
نخستین فیلم جنگ ستارگان (جنگهای ستارهای) که نام آن بعدا به Star Wars: Episode IV - A New Hope تبدیل شد، اپرای فضایی جرج لوکاس است. تمرکز داستان فیلم A New Hope روی نمایش تلاش اتحاد Rebel به فرماندهی پرنسس لیا برای نابود کردن سفینهی فضایی امپراطوری کهکشان است؛ سفینهای که دث استار نام دارد. در بخشی از پردهی اول داستان فیلم پسر مزرعهدار سادهای به اسم لوک اسکایواکر رباتهایی را پیدا میکند که حاوی نقشههای ساخت Death Star هستند و ناخواسته وارد این جنگ عظیم میشود.
لوک تصمیم میگیرد با کمک یک جدای به اسم اوبی وان کنوبی نقشهها را به اتحاد Rebel برساند تا بتوانند کهکشان را از دست امپراطوری ظالم نجات دهند. از هنرپیشگان فیلم میتوان به مارک همیل، هریسون فورد و کری فیشر اشاره کرد. نوشتن فیلمنامهی A New Hope از سال ۱۹۷۳ توسط لوکاس آغاز شد و منابع الهام بخش او آثاری همچون فیلم Flash Gordon Serials، محصول سال ۱۹۳۶ میلادی و قلعهی پنهان، ساختهی آکیرا کوروساوا در سال ۱۹۵۸ بودند.
فروش جهانی در زمان اکران:💰۷۷۵.۴ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۳.۰۷۱ میلیارد دلار
۳- فیلم Titanic
فیلم تایتانیک
تاریخ اکران: ۱ نوامبر سال ۱۹۹۷ میلادی (شنبه، ۱۰ آبان ۱۳۷۶ خورشیدی)
تایتانیک به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی جیمز کامرون، محصول سال ۱۹۹۷ میلادی آمریکا است و در ژانر فیلمهای عاشقانهی حادثهای قرار میگیرد. داستان فیلم Titanic تلفیقی است از ماجرای واقعی غرق شدن کشتی تایتانیک و یک قصهی خیالی رمانتیک بین دو مسافر این کشتی که از دو طبقهی اجتماعی کاملا متفاوت بودند. کیت وینسلت و لئوناردو دیکاپریو وظیفهی بازیگری در جایگاه نقشهای اصلی این فیلم عاشقانه را برعهده داشتند. علاقهی کامرون به داستانهای مرتبط با کشتیهای غرقشده بهنوعی منبع الهام اصلی فیلم است. او اعتقاد داشت برای هرچه بهتر منتقل کردن حس فاجعهی غرق شدن کشتی عظیم تایتانیک به مخاطب، وجود یک داستان عاشقانه در متن اثر ضروری به نظر میآید.
ساخت فیلم Titanic از سال ۱۹۹۵ میلادی آغاز شد؛ با بودجهای بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار که بیشترین پول خرجشده برای یک فیلم تا آن زمان به شمار میرفت. بخشی از هزینهی ساخت توسط استودیوهای پارامونت و فاکس قرن بیستم تقبل شد. چه در گیشه و چه از نظر منتقدها تایتانیک یک موفقیت تمامعیار بود. فیلم توانست نامزد دریافت ۱۴ جایزهی اسکار شود و از این نظر با رکورد فیلم All About Eve، محصول سال ۱۹۵۰ میلادی برابری کند. تایتانیک کامرون ۱۱ عدد از این اسکارها را هم مال خود کرد تا از این نظر به رکورد فیلم Ben-Hur، محصول سال ۱۹۵۹ برسد.
فروش اولیهی یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون دلاری، تایتانیک را به اولین فیلمی تبدیل کرد که توانست از مرز یک میلیارد دلار فروش عبور کند. فیلم Titanic توانست تا قبل از عرضهی فیلم دیگر کامرون یعنی آواتار، عنوان پرفروشترین را برای خود نگه دارد. اکران مجدد تایتانیک در سال ۲۰۱۲ بهصورت سهبعدی نیز ۳۴۳ میلیون دلار دیگر را تحویل سازندگان داد و اینگونه اثر مورد بحث پس از فیلم Avatar تبدیل به دومین فیلم در تاریخ شد که توانست از مرز فروش ۲ میلیارد دلار عبور کند. تایتانیک یکی از معدود آثار سینمایی حاضر در فهرست پرفروش ترین فیلم های تاریخ است که کمتر کسی به رسیدن آن به این جایگاه اعتراض میکند
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۲.۱۸۷ میلیارد دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۳.۱۰۸ میلیارد دلار
۲- فیلم Avatar
فیلم آواتار
تاریخ اکران: ۱۰ دسامبر سال ۲۰۰۹ میلادی (پنجشنبه، ۱۹ آذر ۱۳۸۸ خورشیدی)
آواتار یک فیلم علمی-تخیلی اکرانشده در سال ۲۰۰۹ است. جیمز کامرون علاوهبر کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی این اثر سینمایی وظیفهی تدوین آن را هم برعهده داشت. داستان فیلم Avatar در قرن ۲۲ میلادی جریان دارد؛ دورهای که انسانها در آن توانستهاند روی سیارهای با نام پاندورا و در سیستم ستارهای Alpha Centauri کلونی تشکیل بدهند. دلیل اصلی تشکیل کلونی هم بهرهبرداری از مادهی معدنی unobtanium است که فقط در پاندورا یافت میشود.
اقدام انسانها نسل Na'viها را که اهالی بومی پاندورا هستند، در معرض خطر قرار داده است. Na'viها موجوداتی انساننما با قد بسیار بلندتر و پوستی آبی هستند که شاید در نگاه اول صلحجو به نظر بیایند، ولی برای حفاظت از خود حاضر به مبارزه تا سر حد مرگ هم میشوند. انسانها برای ارتباط با اهالی پاندورا تکنولوژی بهخصوصی اختراع میکنند که با آن میشود ازطریق مغز انسان، بدن یک Na'vi را کنترل کرد. رابطهی جیک (با بازی سم ورتینگتون) و یک دختر از قبیلهی Na'vi به اسم نیتیری (با بازی زوئی سالدانا) و تلاش آنها برای جلوگیری از انقراض نسل Na'viها قصه را پیش میبرد
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۲.۸۴۶ میلیارد دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۳.۲۸۶ میلیارد دلار
۱- فیلم Gone with the Wind
فیلم بر باد رفته
تاریخ اکران: ۱۵ دسامبر سال ۱۹۳۹ میلادی (جمعه، ۲۳ آذر ۱۳۱۸ خورشیدی)
بر باد رفته یک درام عاشقانه و تاریخی از سال ۱۹۳۹ میلادی است که با اقتباس از رمانی به همین نام به قلم مارگارت میچل ساخته شد؛ یک کتاب که در سال ۱۹۳۶ میلادی جایزهی معتبر پولیتزر را کسب کرد. تهیهکنندهی فیلم دیوید سلزنیک و کارگردان آن ویکتور فلمینگ بود.
داستان فیلم بر باد رفته در قرن ۱۹ میلادی و اندکی بعد از پایان یافتن جنگ داخلی روایت میشد. قصه راجع به اسکارلت اوهارا و عشق او به همسر دخترعمو خود یعنی اشلی ویلکس است و ازدواجی که شاید در ادامه شکل بگیرد. از هنرپیشههای فیلم میتوان به ویوین لِی، کلارک گِیبل و لزلی هاوارد اشاره کرد.
ساخت فیلم Gone with the Wind چالشهای زیادی داشت. فیلمبرداری اثر به مدت دو سال فقط بهخاطر پافشاری سلزنیک برای استفاده از کلارک گِیبل در تقش رت باتلر به تعویق افتاد و پیدا کردن بازیگر نقش اسکارلت از بین ۱۴۰۰ نفر زنی که برای تست حاضر شده بودند، زمان زیادی برد. فیلم بربادرفته حالا در رتبهی اول پرفروش ترین ها با احتساب نرخ تورم قرار دارد.
فیلم Gone with the Wind نقدهای مثبتی دریافت کرد، ۱۰ اسکار از جمله دو جایزهی افتخاری برد و از بسیاری از هنرپیشههای آن تقدیر شد. فیلم در زمان خود محبوبیت فوقالعادهای داشت و برای بیشتر از ۲۵ سال در صدر جدول پرفروش ترین فیلم های تاریخ سینما جا خوش کرد. این اثر پرفروش در فهرست ۱۰ فیلم برتر تمام دوران انستیتو فیلم آمریکا و فهرست آثار دفتر ملی فیلم آمریکا قرار دارد.
فروش جهانی در زمان اکران💰: ۴۰۰.۲ میلیون دلار
فروش جهانی با احتساب نرخ تورم💸: ۳.۷۳۹ میلیارد دلار
تمام شد امیدوارم لذت برده باشید♥️
لایک♥️ و کامنت 💯 یادتون نره