سلامی خدمت شما؛
جنگ جهانی اول با میلیون ها کشته از هر دو طرف "متحدین و متفقین" به پایان رسیده بود. هزاران غیر نظامی و نیروهای نظامی جان خود را از دست داده بودند؛ اما در این میان یک سرجوقه ای به نام "آدولف هیتلر" از دست یکی از نیروهای فرانسوی جان سالم به در برده بود و هنوز نفس می کشید. اما در آن طرف ماجرا کشور های متفقین با امضای قرارداد ورسای امپراطوری سقوط کرده ی آلمان را در باتلاق عمیق تری غرق کردند. هزاران گرسنه، اقتصاد نابود شده، شورشی ها که گاه و بی گاه در کوچه پس کوچه های برلین و دیگر شهرهای آلمان غوغا به پا می کردند و حالا میلیون ها جریمه ای که باید پرداخت می شد!
کمر شکسته ی آلمان بیش از پیش خم شد. ولی "آیا امپراطوری آلمان این جنایت را به تنهایی مرتکب شده بود؟" همین سوال و سوال هایی مشابه این کافی بود که خشم و نفرت مردم آلمان بر انگیخته شود تا کبریت شعله وری بر انبار باروت حزب کارگران نازی انداخته شود و اژدهایی از دل آن بیرون بیاید که به هیچ موجود جهنده ای رحم نکند!
آدولف هیتلر کم کم با عضویت در حزب کارگران و گفتگو در محفل های آبجو خوری ها خوی رهبری و کاریزماتیکش را شکل داد و بالاخره اولین شورش خود را انجام داد ولی شکست خورد این اول ماجرا بود؛ کم کم مردم آلمان را همراه خود کرد و بالاخره با کنار زدن رقبایش به مقام صدر العظمی دست پیدا کرد. سخن رانی هایش در میان مردم به همراه تبلیغاتی که از طرف زیر دستانش مثل هیملر شکل می گرفت مسیرش برای جنایت هایی مثل بر پا کردن کارخانه های کار اجباری، سوزاندن یهودیان و... را هموار کرد.
۶ سال بعد از رسیدن به مقام صدرالعظمی هیتلر بالاخره موعد آن رسیده بود که با پاره کردن قطعنامه ی ورسای، آلمان سلاح ها و ابزار هایی که در این سال ها در خفا ساخته بود را به رخ اروپا بکشد.
اتریش در عرض چند فتح شد. اما اروپا این اتفاقات را جدی نگرفت گویی آنها منتظر حمله ی برق آسای به لهستان بودند. اینجا بود که اروپا از خواب غفلت بیدار شد. اتریش، چک، فرانسه و... یکی پس از دیگری به تصرف ژرمن ها در می آمدند. از طرفی اتحاد هیتلر، موسولی و فرانکو اوضاع را ترسناک تر می کرد.
اردوگاه های کار اجباری آلمان نازی
کوره های آدم سوزی آلمان نازی
حرص و طمع هیتلر به اینها ختم نمی شد؛ هیتلر هوس تصرف شوروی و سرزمین هایی را کرده بود که برای نیروهای دیگر همانند جهنم یخ زده می ماند. لباس هایی که سربازان آلمانی به تن کرده بودند در برابر سرمای شوروی دوامی نداشت. اینجا بود که متفقین کشور های محور را در سیسیل و در مرزهای جماهیر شوروی به تور انداختند. امپراطوری ۱۲ ساله هیتلر با دستان خودش و با وجود هشدار فرماندهانش برای صبر برای ساختن بمب اتم در برابر چشمانش نابود میشد!
خیابان ها و کوچه های برلین زیر تانک های شوروی و متفقین شخم زده می شد! سربازان شوروی از جسد های مردم آلمان تپه می ساختند. دانشمندانی که قرار بود به قدرت ارتش هیتلر بیفزایند اسیر آمریکا می شدند...
آلمان از هم پاشید نابود شد چنان که حتی ذره های خاکسترش پیدا نشد...
برلین در سال 1945
آلمان برای پس گرفتن غرورش همه چیزش را از دست داد و بسیاری را تا مرز نابودی کشاند ولی چون آلمان بازنده ی این جنگ بود اثر زیادی از جنایت های متفقین به جا نماند! و آلمان شد تنها آدم بده ی داستان!
بسیاری از ثروتمندترین شهرهای جهان از جمله برلین، پراگ، درسدن و توکیو به ویرانه تبدیل شدند. در زمستان سرد غیرعادی 1945-1946، زمانی شهروندان مرفه گرسنه بودند. آنهایی که به اندازه کافی خوش شانس بودند که زنده بمانند، با آینده ای پر از رنج و ترس مواجه شدند. پایان جنگ، حتی در میان پیروزمندان، دلیل چندانی برای جشن نبود.
این جنگ به ویژه برای آمریکایی ها، در خاطرات آنها با رکود بزرگ ادغام شد. در دهه قبل از جنگ، زمانی که بیش از یک چهارم آمریکایی ها زندگی خود را از دست دادند، عمیق ترین زوال را در اقتصاد جهانی تجربه کردند. شغل و میلیون ها نفر مزارع خود را از دست دادند.
اتحاد جماهیر شوروی با شکست آلمان، بر نیمه شرقی اروپا مسلط تر شده بود.
این بود پایان نبردی آلمان و بقیه!
○●در این مطلب قصد داشتم فقط به بخش جنگ آلمان و دیگر کشور ها بپردازم و بنده هیچ اشاره ای به کشور ژاپن نکردم.●○
با تشکر.