رئیس سابق فدراسیون وزنهبرداری با وجود کنارهگیری اجباری همچنان تلاش میکند به این فدراسیون برگردد.
به گزارش طرفداری، علی مرادی، یکی از رؤسای فدراسیونهای ورزشی در ایران بود که عملکرد ضعیفی از خود بر جای گذاشت، اما همچنان اصرار داشت به فعالیت خود ادامه دهد.
تیرماه سال 1398 انتخابات فدراسیون وزنهبرداری برگزار شد و علی مرادی با کسب 22 رأی از 43 رأی در سمت خود ابقا شد. او حداکثر آرا را به خود اختصاص نداد، اما انفعال ورزش سبب شد مخالفان و معترضان، راه به جایی نبرند. البته او دیگر مجوز قانونی برای حضور در رأس فدراسیون وزنهبرداری نداشت، ولی با وجود ابلاغ حکم بازنشستگی در دیماه سال 1400 مدعی شد که میتواند دو سال دیگر بماند و عمر مدیریت خود را به 35 سال برساند.
در این میان باید ناکامی در انتخابات فدراسیون جهانی وزنهبرداری و پناهندگی یکتا جمالی و پریسا جهانفکریان، دو بانوی وزنهبردار را نیز اضافه کرد که البته مرادی هیچ تقصیری را متوجه خود ندانست و ادعا کرد پای قاچاق انسان در میان است!
با وجود عملکرد ضعیف و نارضایتی گسترده جامعه وزنهبرداری، وزارت ورزش منفعل بود و واکنشی نشان نداد. در نتیجه معترضان شکایت خود را به مراجع بالاتر بردند و در نهایت دیوان عدالت اداری به ماجرا وارد شد و با ابطال انتخابات، مرادی را مجبور به ترک فدراسیون کرد.
نکته قابل تأمل اینجاست که وقتی مرادی با حکم دیوان رفتنی شد، باز هم وزارت ورزش سیاست انفعال را پیشه کرد و با تعللی عجیب، حدود سه ماه فدراسین را بدون رئیس گذاشت تا این رشته محبوب و مدالآور در سراشیبی سقوط قرار بگیرد.
رئیس سابق صورتجلسه تحویل اموال را امضا نمیکند
حالا خبر رسیده رئیس پیشین فدراسیون وزنهبرداری هنوز صورتجلسه تحویل تجهیزات و اموال فدراسیون به سرپرست را امضا نکرده است!
حسین مقامی سرپرست دبیری فدراسیون وزنهبرداری در این باره اظهار داشت:
زمانی که جابجایی صورت می گیرد، تمام تجهیزات، اسناد منقول و غیر منقول که تحویل رئیس وقت فدراسیون است، باید در یک صورتجلسه قانونی به نفر جدید تحویل داده شود، اما این کار هنوز صورت نگرفته و او صورتجلسه را امضا نکرده است. آقای انوشیروانی (سرپرست فعلی فدراسیون وزنهبرداری) با حکم وزیر ورزش کارها را انجام میدهد، اما تحویل قانونی هنوز صورت نگرفته و صورتجلسه همچنان بدون امضا مانده است.
مقامی در پاسخ به این سؤال که آیا پیگیر این مسئله بودهاند تا مرادی صورتجلسه را امضا کند به ایسنا گفت:
بله، خود وزارت ورزرش پیگیر است و فردی که مسئول این کار است نیز پیگیر بوده ، ما هنوز اتفاق خاصی صورت نگرفته است. ما هم سعی میکنیم در چند روز آینده این کار را انجام دهیم تا در مجمع سالیانه مسائل را پیگیری کنیم.
او درپاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه امضا نکردن صورتجلسه تا چه اندازه روی مسائل جاری فدراسیون تأثیر گذار است هم خاطرنشان کرد:
خیلی تأثیر ندارد و ما کار خودمان را انجام میدهیم، ولی بهتر این است از لحاظ قانونی انجام بگیرد. چیزی که وجود دارد را تحویل گرفتهایم. بازرس فدراسیون، نماینده حراست و نماینده وزارت ورزش از موارد موجود در فدراسیون اطلاع دارند و خللی ایجاد نمیکند. با این حال بهتر این است وقتی کسی از جایی میرود، موارد را تحویل فرد جدید بدهد، اما متأسفانه این کار انجام نشده است.