رئیس فدراسیون سوارکاری به برکناری از سوی وزارت ورزش واکنش نشان داد.
مسعود خلیلی رئیس فدراسیون سوارکاری در گفتوگو با طرفداری درباره برکناری از سوی وزارت ورزش اظهار داشت:
آنچه میگویم مبتنی بر احساسات نیست، بلکه قانون چند شرط برای انتخاب رئیس در اساسنامه فدراسیون گذاشته است؛ باید رئیس به مدت سه ماه ترک خدمت کرده یا استعفا کرده یا فوت کرده باشد یا یکسوم اعضا از وزارت ورزش درخواست تشکیل مجمع و عزل رئیس فدراسیون را کنند.
وی با اشاره به انتخاب سرپرست جدید برای فدراسیون سوارکاری از سوی وزیر ورزش ادامه داد:
هیچ کدام از این موارد اتفاق نیفتاده است. عملاً انتخاب سرپرست و صدور این حکم منطبق بر اساسنامه نیست.
رئیس فدراسیون سوارکاری خاطرنشان کرد:
ممکن است دوستان وزارت ورزش بگویند خلیلی، رئیس نبوده است. در پاسخ میگویم چگونه رئیس نبودهام که سه هفته پیش در کمیته ملی المپیک به عنوان رئیس فدراسیون سوارکاری کشور برای «آیاوسی» (IOC) به انگلیسی امضا کردم و رأی دادم؟ هفته قبل هم در کمیته ملی پارالمپیک دستم را بالا بردم و باز هم رأی دادم.
خلیلی تأکید کرد:
به عنوان رئیس فدراسیون، رأیم را به داخل صندوق انداختم؛ سرپرست که حق رأی نداشته است، پس من سرپرست نبوده و رئیس بودهام. وقتی به اساسنامه مراجعه میکنیم، میبینیم برداشتن رئیس و صدور حکم برای سرپرست طبق قانوان شرایطی دارد. به نظر من هیچکدام از این شرایط اعمال نشده است.
وی در خصوص احتمال تعلیق فدراسیون به دلیل این تغییرات گفت:
روشهای قانونی برای ابطال این حکم وجود دارد که شاید من پیگیری نکنم، ولی اعضای مجمع و دوستان فعال در هیأتهای استانی به جد موضوع را پیگیری میکنند تا ابطال این حکم را بگیرند.
رئیس فدراسیون سوارکاری درباره غیبت نماینده وزارت ورزش در مجمع انتخاباتی فدراسیون که 21 خردادماه سال جاری برگزار شد، تصریح کرد:
این سؤال را باید دوستان وزارتخانه پاسخ دهند. برای وزارت ورزش دعوتنامه ارسال شد. من برگزارکننده مجمع نبودم. کمیته ملی المپیک و فدراسیون جهانی سوارکاری، انتخابات را تأیید کردند.
وی ادامه داد:
این کار دور از شأن من و آقای وزیر بود. دون شأن خودم میدانم که بخواهم با شکایت، رئیس شوم یا رئیس بمانم. نادیده گرفتن قانون از طرف آقای وزیر را هم به شدت برای خودم، پدیده ناگواری میبینم. اولین وظیفه ما به عنوان یک مسئول، احاطه بر قانون است. اکنون اساسنامه را مطالعه کنید و ببینید کدامیک از موارد قانونی در این حکم رعایت شده است.
رئیس فدراسیون سوارکاری در خصوص انتخاب محمود حیدری به عنوان سرپرست جدید این فدراسیون گفت:
روی فرد صحبتی ندارم؛ هرچند قابل بحث است. او کاندیدای شرکت در انتخابات بود، ولی هم کمیته بدوی و هم کمیته تجدید نظر در وزارت ورزش، او را تأیید نکرد. در واقع خودشان در وزارتخانه این کاندیدا را احراز صلاحیت نکردند.
خلیلی یادآور شد:
ببینید چقدر از مسائل قانونی دور هستیم. اگر او صلاحیت سرپرستی داشت، چرا کمیته بدوی و کمیته تجدید نظر خودتان متشکل از معاونان و مدیران کل وزارتخانه او را فاقد صلاحیت دانستند؟ این کاندیدا در کمیته بدوی رد شد، درخواست تجدید نظر داد و در آنجا نیز احراز صلاحیت نشد.
وی در پایان گفت:
چند اتفاق پشت سر هم میافتد. در شأن من نبود که بخواهم بیشتر از این روی ریاست پافشاری کنم. همچنین نادیده گرفتن قانون از سوی آقای وزیر، شایسته نیست.