رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو از ادامه همکاری با سرمربی صربستانی واترپلو تا بازیهای آسیایی هانگژو خبر داد.
به گزارش طرفداری، رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو باید به صورت همزمان برای سه رشته تصمیمگیری کرده و امکانات لازم را فراهم کند. از یک سو قرارداد سرمربی صربستانی تیم ملی واترپلو به پایان رسیده و باید هرچه سریعتر تکلیف او برای حضور در بازیهای آسیایی هانگژو مشخص شود، از طرف دیگر شناگران نسبت به شرایط معترض بوده و خواستار اعزام به هانگژو هستند. همچنین باید برای حضور شیرجهروها در این رقابتها برنامهریزی شود؛ البته رضوانی اعلام کره شناگری نوجوان و پدیده مسابقات قهرمانی کشور، احتمالا جزو مسافران به چین خواهد بود.
محسن رضوانی رییس فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو درباره برنامه تیم ملی واترپلو برای حضور در بازیهای آسیایی هانگژو اظهار داشت:
به تازگی نشستهایی را در کمیته ملی المپیک برای حضور در این مسابقات داشتیم و مسائل و برنامههای خود را برای حضور خوب در این رویداد را به گوش مسئولان رساندیم.
وی ادامه داد:
خوشبختانه واترپلو در قهرمانی آسیا عملکرد خوبی داشت اما در پایان چهارم شدیم. نکته مهم این بود که توانستیم تیم قزاقستان را ببریم. در حال حاضر تیمهای چین و قزاقستان در یک سطح مشترک قرار دارند. تیم ژاپن هم فاصله زیادی ایجاد کرده و تیمی نمیتواند به آنها برسد.
رییس فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو خاطرنشان کرد:
موفقیت در بازیهای آسیایی برای رییس فدراسیون، مسئول و سرمربی اعتبار است. باید ببینیم تیم ملی را چگونه حمایت میکنند و شرایط مالی فدراسیون به چه صورت است. چیریچ با من صحبتهای لازم را انجام داده و بسیار علاقهمند است به ایران بیاید تا دوباره به تیم ملی واترپلو کمک کند. همه اینها بستگی به این دارد که چگونه بتوانیم از تیم ملی حمایت کنیم. اکنون تیمهای ملی چین و قزاقستان در اردو حضور دارند؛ تیمهایی که رقبای اصلی ما هستند. ما در حال حاضر لیگ برتر واترپلو را برگزار میکنیم و از طرفی دیگر بحث مالی مطرح است. اعزامها با مشکل مواجه شده و البته همه فدراسیونها این مشکل را دارند. باید منتظر بمانیم تا ببینیم اوضاع و احوال مالی چگونه پیش میرود و وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک چگونه ما را حمایت میکند.
رضوانی درباره ادامه همکاری با الکساندر چیریچ گفت:
قرار شده این مربی پنج ماه مانده به بازیهای آسیایی کنار تیم ملی واترپلو باشد. طبیعی است انتخاب مربی جدید در فاصله کوتاه تا مسابقات کار درستی نیست و نمیتواند موثر باشد. البته
چیریچ با باشگاه المپیاکوس یونان قرارداد دارد. باید صبر کنیم قرارداد او به پایان برسد و سپس با او صحبت کنیم. ما روی بازگشت او برای بازیهای آسیایی حساب باز کردهایم. اگر بخواهد با المپیاکوس ادامه دهد باید منتظر بمانیم تا بتواند از این باشگاه یونانی مجوز بگیرد و بعد به ایران بیاید. رقمی که او به عنوان دستمزد از المپیاکوس میگیرد تقریبا سه برابر ایران است.
رضوانی تاکید کرد:
قطعا اولین و آخرین گزینه ما برای بازیهای آسیایی هانگژو، الکساندر چیریچ است چون مربی دیگری را نمیتوانیم بیاوریم. فرصتی نیست تا بتوان مربی دیگری را آورد. مربی جدید باید دو سال مانده به بازیهای آسیایی بیاید تا بتواند شناخت پیدا کند. چیریچ به طور کامل بر فضای تیم ملی واترپلو مشرف است و میداند که شرایط تکتک ملیپوشان چگونه است. بازیکنان هم شناخت بسیار خوبی از او دارند؛ این موضوع باعث میشود تا تیم در شرایط بهتری به مصاف حریفان برود.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به برگزاری مسابقات لیگ برتر تصریح کرد:
مسابقات به خوبی برگزار شد و توانستیم باشگاهها را راضی کنیم از ملی پوشان بیشتر استفاده کنند تا در شرایط بهتری قرار داشته باشند. قطعا در ادامه مسیر کیفیت بهتری را شاهد خواهیم بود.
وی در خصوص اینکه انتظار مربیان و شناگران اعزام بیشتر به مسابقات بینالمللی برای بالا بردن کیفیت ملیپوشان شنا است، به آنا گفت:
درباره شنا جلسهای را در کمیته ملی المپیک داشتیم. باید ببینیم این کمیته با اعزام چند شناگر به بازیهای اسیایی هانگژو موافقت میکند و شرایط به کجا میرسد. به شخصه از فضایی که ایجاد شده و نتیجهای که از دیدار با چین در رقابتهای قهرمانی آسیا در رشته واترپلو کسب کردیم ناراحت هستم. بازی برده را باختیم. میتوانستیم برای اولین بار فنالیست شویم. همه اینها در روحیه ما اثر میگذارد. شنا و واترپلو باید از سوی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان حمایت شوند. فدراسیون نمیتواند حامی مالی داشته باشد چون پخش تلویزیونی ندارد. در تمام سالهایی که رییس فدراسیون هستم خیلی تلاش کردم تا اسپانسر بگیرم اما بدون پخش تلویزیونی ممکن نیست.
رضوانی در پایان خاطرنشان کرد:
استخدام مشاور خارجی برای تیم ملی شنا هزینه بسیار سنگینی دارد که باید شرایط جبران مالی آن را داشته باشیم. همه اینها دست به دست هم داده و منتظریم ببینیم بحث مالی فدراسیون به کجا میرسد. در رشته شیرجه هم احتمال دارد یک یا دو شیرجهرو را به بازیهای آسیایی هانگژو اعزام کنیم ولی آنها با توجه به جوانی تنها به عنوان میدانی برای کسب تجربه اعزام میشوند چون فرصت خوبی برای آنها شمرده میشود. شیرجهروهای آیندهداری هستند. یکی از آنها سام واژیر است که تا زمان برگزاری بازیهای آسیایی ۱۵ ساله میشود اما نفر اول مسابقات کشوری شده است.