خوب کردی که رُخ از آینه پنهان کردی
هر پریشان نظری لایقِ دیدارِ تو نیست
مولانا
................................................................
پیشنهاد میشه قبل از خوندن متن ابتدا موضوع سه دروغ بزرگ تاریخ مطالعه و بررسی شود
http://www.tarafdari.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D9%...
.........................................................................
در کتاب مقدس ، بشارت های فراوانی نسبت به پیامبر گرامی اسلام وجود دارد و در قرآن کریم هم به این بشارت ها اشاره شده است :
« الَّذينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجيل »
« کسانی كه از اين فرستاده ، پيامبر درس نخوانده ، كه ( نام ) او را نزد خود ، در تورات و انجيل نوشته مىيابند ، پيروى مىكنند .»
( سوره اعراف : آیه 157 )
پس طبق فرموده قرآن کریم ، ما شکی نداریم که در تورات و انجیل به پیامبر گرامی اسلام بشارت داده شده است . ولی باید به این نکته توجه داشت که کتاب مقدس ( تورات و انجیل ) کنونی ، مورد تحریف قرار گرفته و بشارت های صریح آن از بین رفته است . ولی با این حال آنان نتوانستند در مقابل اراده و خواست خداوند بایستند و با وجود چنین تحریفاتی هنوز هم در کتاب مقدس بشارت های فراوانی یافت می شود .
حضرت موسی (ع) در روزهای آخر عمرش تمام بنی اسرائيل را جمع كرد و به ايشان فرمود :
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי, יָקִים לְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ: אֵלָיו, כְּכֹל אֲשֶׁר-שָׁאַלְתָּ מֵעִם יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, בְּחֹרֵב, בְּיוֹם הַקָּהָל, לֵאמֹר: לֹא אֹסֵף, לִשְׁמֹעַ אֶת-קוֹל יְהוָה אֱלֹהָי, וְאֶת-הָאֵשׁ הַגְּדֹלָה הַזֹּאת לֹא-אֶרְאֶה עוֹד, וְלֹא אָמוּת. וַיֹּאמֶר יְהוָה, אֵלָי: הֵיטִיבוּ, אֲשֶׁר דִּבֵּרוּ נָבִיא אָקִים לָהֶם מִקֶּרֶב אֲחֵיהֶם, כָּמוֹךָ; וְנָתַתִּי דְבָרַי, בְּפִיו, וְדִבֶּר אֲלֵיהֶם, אֵת כָּל-אֲשֶׁר אֲצַוֶּנּוּ
« 15 یهُوَه، خدایت، نبی ای را از میان تو از برادرانت ، مثل من برای تو مبعوث خواهد گردانید ، او را بشنوید . 16 موافق هر آنچه در حوریب در روز اجتماع از یهُوَه خدای خود مسألت نموده ، گفتی : آواز یهُوَه خدای خود را دیگر نشنوم ، و این آتش عظیم را دیگر نبینم ، مبادا بمیرم . 17 و خداوند به من گفت : آنچه گفتند نیکو گفتند . 18 نبی ای را برای ایشان از میان برادران ایشان مثل تو مبعوث خواهم کرد ، و کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هر آنچه به او امر فرمایم به ایشان خواهد گفت . »
( تثنیه : 18 : 15 تا 18 )
وقتی که امروز به این بشارت می نگریم ، دو کاندیدا برای آن پیدا می شود یکی پیامبر اسلام (ص) و دیگری عیسی مسیح (ع) . می خواهیم از خارج ببینیم که نبی موعود موسی (ع) کدام یک از این دو شخصیت است ؟
برای پاسخ به این سؤال باید به دو نکته توجه کرد :
1- دقت به اين نكته ضروري است كه تمامي بني اسرائيل در آن هنگام در صحرا بودند و هنوز بني اسرائيل به ارض موعود نرسيده بودند و قومي صحرا گرد بودند كه گرداگرد حضرت موسي بودند تا ايشان وفات يافت و هنگامي كه ايشان داشتند اين نويد را ميدادند همه بني اسرائيل گرداگرد وي حاضر بودند و خطاب حضرت موسي شامل تمامي اسباط دوازده گانه بني اسرائيل ميشود كه خداوند به من نويد داده نبي اي از ميان برادران شما برخواهد خواست و مشخص است وقتي بنا است نبي از برادران بني اسرائيل باشد ديگر نميتواند از خود بني اسرائيل باشد
حال بايد ديد كه برادران بني اسرائيل چه كساني هستند مي دانيم كه اسرائيل لقب يعقوب است و يعقوب فرزند اسحاق است و اسحاق و اسماعيل نيز برادر يكديگرند پس بدون شك مراد از برادران بني اسرائيل همان فرزندان اسماعيل هستند. البته اين مطلب تازگي ندارد چرا كه در سفر پیدایش آمده است:
و نصيب او (اسماعيل) در مقابل همة برادران افتاد .
كه مراد از برادران اسماعيل همان بني اسرائيل هستند.
[سفر پیدایش 25 : 8]
حضرت عیسی (ع) از نژاد یهودا و از بنی اسرائیل است
( متی : 1 : 1 تا 17 ) .
پس او نمی تواند مصداق این بشارت قرار گیرد . در حالی که پیامبر اسلام (ص) از بنی اسماعیل و برادر بنی اسرائیل می باشد .
2- این نبی باید مثل موسی (ع) باشد .
در ذیل مشخصات اصلی هر سه پیامبر طبق نظر پیروانشان شرح داده شده است ( موسی (ع) مطابق نظر یهود وعیسی مسیح (ع) مطابق نظر مسیحیان و پیامبر اسلام (ص) مطایق نظر مسلمانان ) . ببینیم کدام یک از این دو ، مثل حضرت موسی (ع) بودند .
حضرت موسي (ع): پيامبر و بنده خدا،صاحب شريعت، مورد رحمت بود، در بستر از دنيا رفت، مطاع و سيد قوم بود، پدر و مادر داشت، شمشير به دست گرفت و مامور به جهاد بود.
حضرت عيسي( البته به اعتقاد مسيحيان): خدا و فرزند خدا،فاقد شريعت،ملعون شد (به اعتقاد مسيحيان و مطابق متن كتاب مقدس)، مصلوب شد، خار و حقير (به اعتقاد مسيحيان)، فقط مادر داشت، شمشير به دست نگرفت و مامور به جهاد نبود.
حضرت محمد: پيامبر و بنده ي خدا،صاحب شريعت، مرحوم و مورد رحمت الهي بود، در بستر از دنيا رفت، مطاع و سيد قوم،پدر و مادر داشت،شمشير به دست گرفت.
ضمن اینکه هیچ پیامبری در طول تاریخ همچون حضرت محمّد(ص) به حضرت موسی(ع) شباهت نداشته است:
«هر دو در کوهی به پیامبری خداوند مبعوث شدند و به سوی قومی بت پرست فرستاده شدند تا آنها را به سوی یکتاپرستی دعوت کنند و معجزاتی را عرضه کردند که از سوی سران قوم این معجزات سحر و جادو خوانده شد. پس از اینکه سران قوم آنها را تکذیب کردند و پیروانی از بین ضعفای قوم یافتند و مأمور به هجرت شدند و هجرت کردند ولی سران کافر قوم به دنبالشان رفتند تا پیامبر را بکشند و خداوند هر دو را با معجزه نجات داد و هر دو به همراه پیروان و همراهانشان به مقصد رسیدند و پس از آن احکام و دستورات دینی بدانها داده شد و در برابر دشمنان مأمور به جهاد و جنگ مسلحانه شدند و خداوند هر دو را در برابر دشمنان یاری کرد و در نهایت در بین قوم خود در حالی که در مقام رهبری قوم بودند وفات یافتند. همچنین نباید فراموش کنیم که هر دو پیامبران صاحب شریعت بودند.»
البته مسیحیان نیز شباهتهایی بین موسی (ع) و عیسی (ع) نقل می کنند ، مانند اینکه موسی (ع) چهل روز روزه گرفت و مسیح (ع) نیز چهل روز روزه گرفت.
ولی در مقایسه تطبیقی هیچ گاه مشخصات جانبی ذکر نمی شود و گرنه موسی (ع) هم غذا می خورد و عیسی مسیح (ع) هم غذا می خورد و در جدول ، مشخصات اصلی ذکر شده است . علاوه بر اینکه نبی موعود موسی (ع) باید از نسل برادران بنی اسرائیل ، یعنی از بنی اسماعیل باشد نه خود بنی اسرائیل .
پس همانطور که بیان گردید ، در این آیه حضرت موسی (ع) به آمدن پیامبر گرامی اسلام (ص) بشارت داده است .
خداوند به حضرت ابراهيم درباره حضرت اسماعيل می فرمايد:
« و اما در خصوص اسماعيل تو را اجابت فرمودم اينك او را بركت داده بارور گردانم و او را بسيار كثير گردانم دوازده رئيس از وی پديد آيند و امتی عظيم از وی بوجود آورم »
( پیدایش، 17 : 20 )
از آنجا که ترجمه های کتاب مقدس معمولاً از دقت کافی بر خوردار نیستند، لازم است به متن اصلی آن که به زبان عبری است مراجعه شود:
« והרביתי אתו במאד מאד שנים־עשר נשיאם יוליד ונתתיו לגוי גדול׃ »
همانطور که می بینید، در ترجمه ها یک کلمه ترجمه نمی شود و به معنای قیدی گرفته می شود و آن کلمه عبارت است از:
« במאד מאד » که به این صورت تلفظ می شود: « بماد ماد »
این بشارت به روشنی از برکت خداوند به اسماعیل و ظهور ماد ماد (یا بماد ماد) و دوازده پیشوا از نسل وی خبر داده شده است.
✅در اینجا ذکر چند نکته لازم است:
نکته اول
پیامبر گرامی اسلام (ص)، از نسل حضرت اسماعیل می باشد.
نکته دوم
در تفسیر یهود از کتاب مقدس علم ابجد بسیار کاربرد دارد و ما می بینیم صرف نظر از شباهت ظاهری دو کلمه (بماد ماد) و (محمد)، در علم حروف هر دو مطابق با عدد 92 مي باشند:
بماد ماد : ب=2 ، م= 40 ، ا=1 ، د= 4 ، م=40 ، ا=1 ، د=40 ، جمع = 92
محمد : م=40 ، ح=8 ، م=40 ، د=4 ، جمع = 92
نکته سوم
بدون شك در فرزندان اسماعيل تنها در امت اسلام است که می توان (ماد ماد + دوازده پیشوا + امتی عظیم)، یافت كه اين دقيقآ همان وعده خداوند به ابراهيم است.
پس می توان نتیجه گرفت که این آیه هم یکی دیگر از بشارت های کتاب مقدس به آمدن پیامبر گرامی اسلام و دوازده جانشین آن بزرگوار می باشد.
« ایشان از حویله تا شور، که مقابل مصر، به سمت آشور واقع است، ساکن بودند. و نصیب او در میان همۀ برادران او افتاد. »
( پیدایش، 25 : 13 تا 18 )
از این آیه مشخص می شود که « شور » مکانی بین مصر و آشور(عراق) است و در مقابل مصر به سمت عراق قرار دارد که تقریباً مرز بین اردن و عربستان است(جنوب اردن و شمال عربستان).
در مورد « حویله » نیز باید گفت طبق فرهنگ کتاب مقدس و در نقشه های آن به معنای کوههای سبا و یمن است.
پس محل شور، جنوب اردن است و محل حویله در کوههای یمن است.
پس بنی اسماعیل، بین جنوب اردن تا کوههای یمن زندگی می کردند که در نتیجه آنها در منطقۀ عربستان و به طور دقیقتر در حجاز، ساکن بودند که مرکز عربستان و حجاز، مکه است.
اهواركي