اختصاصی طرفداری- منچستریونایتد در طول تاریخ به بازیکنان بزرگی لینک شده است و صد البته که نتوانسته است انتقال همه آن ها را نهایی کند. در آخرین مورد، امروز بود که باشگاه بایرن مونیخ آلمان خبر از جذب رناتو سانچز هافبک جنگنده بنفیکا داد؛ بازیکنی که هفته ها و ماه ها خبر انتقال وی به منچستریونایتد دهان به دهان می گشت. با این حال این بایرن مونیخ بود که یک باره از راه رسید و این انتقال را (طی شنیده ها) تنها در دو روز نهایی کرد.
عدم کامیابی منچستریونایتد در راه جذب رناتو سانچز (حتی اگر خود مسئولان این تیم پس از ۲۰ هفته تماشای بازی های سانچز از خرید وی دست کشیده باشند) یقینا در محافل مختلفی به عنوان یک شکست قلمداد خواهد شد. همین امر، مرا بر آن داشت تا در مطلبی با عنوان "6 بازیکن مطرحی که منچستریونایتد در راه انتقال آن ها به اولدترافورد شکست خورد" به بررسی تاریخی این ماجرا بپردازم.
6- رناتو سانچز
مدت ها بود که به منچستریونایتد لینک شده بود. خیلی زودتر از آن که در بازی برابر بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود. حتی انتقالش به منچستر آن قدر نزدیک بود که روزی از حضور رئیس باشگاه بنفیکا در انگلیس برای نهایی کردن انتقال این بازیکن خبر می آمد و روزی هم بحث بر سر این بود که چه کسی خواستار به خدمت گیری وی شده است؟ فن خال یا مورینیو؟
در این بین اما بایرن مونیخ باز هم مثل همیشه، خیلی بی سر و صدا کارش را کرد. ظهر روز سه شنبه 10 می 2016 بود که وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ رسما خبر از نهایی شدن این انتقال داد.پس از اعلام این جا به جایی بود که در شبکه های اجتماعی، طرفداران شیاطین سرخ سیلی از انتقادات را به سوی اد وودوارد روان ساختند.
5- سسک فابرگاس
دو پنجره نقل و انتقالاتی حول محور این بازیکن و به بطالت گذشت. هافبک اسبق آرسنال که به بارسلونا بازگشته بود، قصد جدایی از این تیم ایالت کاتالونیا را داشت. شیاطین سرخ در تابستان ۲۰۱۳ شدیدا به این بازیکن لینک شدند اما آن چه که در پایان به وقوع پیوست، دور از انتظارات بود.
این بازیکن از بارسلونا جدا شد و راه انگلستان را در پیش گرفت و لباسی را که بارها و بارها گفته بود که هرگز به تن نخواهد کرد، به تن کرد. سسک چلسی را برگزید؛ آن هم به خاطر این که نامزدش زندگی در لندن را به منچستر ترجیح می داد. در این بین بارسلونا به پولش رسید، فابرگاس و معشوقه اش به مرادشان رسیدند و چلسی نیز با درخشش هافبک اسپانیایی جدیدش بر بام فوتبال انگلستان ایستاد. یقینا تنها طرفی که در این میان دستش در پوست گردو ماند، منچستریونایتد بود.
4- تونی کروس
زمانی که در بایرن مونیخ بازی می کرد، استعدادش بر کمتر کسی پوشیده بود. دیوید مویس در نخستین و آخرین فصل حضورش در اولدترافورد، شدیدا برنامه هایش را بر مبنای جذب این هافبک آلمانی بنا کرد. منچستر نتوانست در آن تابستان انتقال کروس را نهایی کند و مویس ماند و خط هافبک نصفه و نیمه اش.
رسانه های انگلیسی روز به روز به اصطلاح عامه "پیاز داغ" کار را زیاد می کردند ولی انتقالی در کار نبود. هر چند مویس نیز پس از تنها ۱۰ ماه از سمتش کنار رفت و لوئیس فن خال بر روی کار آمد و کروس نیز در این میان راه سانتیاگو برنابئو را در پیش گرفت.
3- گرت بیل
یک دلیلی که هواداران منچستریونایتد بر مبنای آن انتقال گرت بیل به اولدترافورد را تمام شده می دیدند، هموطن بودن وی با رایان گیگز بود. گفته می شد که ستاره آن روز های تاتنهام برای ملحق شدن به اسطوره دوران کودکی اش، راه منچستر را در پیش خواهد گرفت.
با این حال سدی بزرگ در این بین وجود داشت: دنیل لوی. رئیس یک دنده اسپرز که به لج بودنش با منچستریونایتد در انگلستان شهرت دارد. در این بین، فلورنتینو پرز با تمام جاه طلبی اش وارد شد و با پیشنهادی که آن موقع ها ۹۰ میلیون یورو اعلام شد، بیل را از چنگ منچستریونایتد در آورد و ستاره جدیدی را به کهکشان رویایی اش اضافه کرد.
2- آرین روبن
می شود به تجدید خاطره درباره انتقالات اخیر ادامه داد. بوده اند نام هایی مثل تیاگو آلکانترا، پدرو رودریگز، روبرتو فیرمینو و...که منچستر هرگز به آن ها نرسید. بیایید کمی به عقب تر برویم. سال ۲۰۰۴ را به خاطر بیاورید. جایی که منچستریونایتد انتقال کریستیانو رونالدو را نهایی کرده بود و خواستار دیگر بازیکن آینده دار آن روز های اروپا بود.
آرین روبن که در لیگ هلند و به همراه پی اس وی آیندهوون خوش درخشیده بود، خود را مهیای حضور در تیمی بزرگ تر می کرد. آن تیم می توانست منچستریونایتد باشد اما مشکل اینجا بود که سرآلکس فرگوسن تنها حاضر بود تا سقف 5 میلیون پوند برای این انتقال هزینه کند. نهایتاً چلسی وارد گود شد و با پیشنهادی بالغ بر دو برابر پیشنهاد منچستر، این بازیکن را ازان خود کرد.
1- رونالدینیو
می توانید تصور کنید که اگر این انتقال به وقوع می پیوست، چه می شد؟ منچستریونایتد و رونالدینیو؛ فقط درباره این دو عنصر در کنار یک دیگر و این که مسیر فوتبال چگونه پیش می رفت، فکر کنید. در این مورد که تیمی که بازیکنانی همچون ریوالدو و مارادونا را در خود دیده است هرگز تیمی کوچک نیست، شکی وجود ندارد ولی سوال این است که اگر این انتقال رخ نمی داد، آیا بارسلونا هم اکنون چنین بارسلونایی می شد، باید تأمل کرد. آیا لیونل مسی که بارها به راهنمایی های رونالدینیو و تاثیرش بر بلوغ بازی خود تاکید کرده است، به چنین قدرتی می رسید؟ چه کسی می داند...
شاعر دنیای فوتبال در سال ۲۰۰۳ تنها ۴۸ ساعت از انتقال از پاریس سن ژرمن به منچستریونایتد فاصله داشت ولی ساندرو راسل کاندیدای وقت ریاست بارسلونا بود که توانست رونالدینیو را از منچستریونایتد برباید و سرنوشت فوتبال را به گونه ای دیگر رقم بزند.