۱_عبدالصمد مرفاوی
عبدالصمد مرفاوی در تاریخ ۶ مرداد سال ۱۳۴۳ در شهرستان خرمشهر متولد شد. مرفاوی دوران جوانی خود را از سال ۱۳۶۰ تا سال ۱۳۶۲ در تیم های جوانان پاس بندر امام خمینی و جوان خوزستان گذراند. در سال ۱۳۶۲ به تیم بزرگسالان نیروی زمینی راه یافت و تا یک فصل در این تیم توپ زد. در سال ۱۳۶۳ پس از جدایی از نیروی زمینی به تیم ستاد مشترک تهران پیوست. وی پس از یک فصل به مدت سه فصل عضو تیم دارایی شد. او پس از درخشش در تیم دارایی هم به تیم استقلال پیوست و هم به تیم ملی دعوت شد. عبدالصمد مرفاوی از ۱۶۹ بازی ۷۹ گل برای استقلال به ثمر رساند. او در جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۱ با ۷ گل آقای گل این مسابقات شد. وی در همان سال با ۱۶ امتیاز نفر سوم برترین بازیکن های قاره آسیا شد. مرفاوی جز نسل طلایی استقلال از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۷۱ بود که در طی آن سال ها تقریبا همه جام های ممکن را به دست آوردند. وی سه گل هم در شهرآورد تهران به ثمر رساند که این باعث محبوبیت بیشترش نزد هواداران استقلال شد. عبدالصمد مرفاوی پس از جدایی از استقلال در سال ۱۳۷۲ با قرارداد ۲ ساله به تیم الکویت کویت پیوست. مرفاوی پس از اتمام قرارداد با تیم الکویت به تیم استقلال بازگشت و سه سال برای این تیم بازی کرد. او در تیم ملی از ۳۱ بازی ۱۱ گل زده است و قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۹۰ هم شد. وی بعد بازی در تیم های تینوگ بارو تایلند و بهمن سر انجام در سال ۱۳۷۸ از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات عبدالصمد مرفاوی یکی از بهترین مهاجم های تاریخ استقلال💙🔥:
باشگاهی
استقلال
قهرمانی در لیگ باشگاههای ایران (لیگ قدس) ۱۳۶۹
قهرمانی در جام باشگاههای آسیا ۱۳۷۰
قهرمانی در جام باشگاههای تهران ۱۳۷۰
قهرمانی در سوپر جام تهران (۱۳۷۳)
قهرمانی در جام حذفی فوتبال ایران (۷۵–۱۳۷۴)
نایب قهرمانی در جام باشگاههای آسیا (۹۲–۱۹۹۱)
نایب قهرمانی در جام باشگاههای تهران (۱۳۶۸ و ۱۳۶۹)
نایب قهرمانی در جام حذفی فوتبال ایران (۱۳۶۹)
نایب قهرمانی در جام آزادگان (۱۳۷۱)
دارایی
نایب قهرمانی در جام باشگاههای تهران (۱۳۶۷)
فردی
سومین بازیکن سال آسیا در سال ۱۹۹۱
آقای گل جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۰
دومین گلزن برتر لیگ قدس ۶۹_۱۳۶۸
پنجمین گلزن برتر تاریخ استقلال
ملی
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۹۰ پکن
۲_حسن روشن
حسن روشن در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۳۴ در تهران متولد شد. روشن فوتبال خود را در سال ۱۳۵۰ از تیم تاج آغاز کرد. وی عملکرد درخشانی در تیم تاج داشت و هواداران فوتبال را کاملا مجذوب خودش کرده بود بطوری که همه از ظهور یک استعداد جدید صحبت می کردند. او همچنین جوان ترین گلزن تاریخ شهرآورد با ۱۸ سال و ۱۱ ماه و ۲۳ روز هست و افتخارت زیادی به همراه تاج(استقلال) به دست آورد. حسن روشن که پس از درخشش در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین از تیم های سنت اتین و چلسی و پاریس سن ژرمن پیشنهاد داشت متاسفانه با مشکلاتی رو به رو شد و هم زمان با انقلاب سال ۱۳۵۷ به لیگ امارات نقل مکان کرد و به تیم الاهلی امارات پیوست و توانست به همراه این تیم ۳ قهرمانی در جام های رئیس دولت امارات و لیگ امارات کسب کرد. وی در تیم ملی هم عملکرد خوبی داشت و افزون بر دو قهرمانی در بازی های آسیایی و جام ملتهای آسیا و صعود به جام جهانی از ۴۷ بازی ۱۳ گل زده است. روشن از ۱۳۰ بازی ۳۲ گل برای تاج(استقلال) به ثمر رساند. افزون بر همه این ها روشن پیشینه گل زنی در همه مسابقات رسمی ملی(جام جهانی و المپیک و جام ملتهای آسیا و بازی های آسیایی و مقدماتی المپیک و مقدماتی جام جهانی) را دارد.
افتخارات حسن روشن💙🔥:
استقلال
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۵۰
مقام سوم جام باشگاه های آسیا ۱۹۷۱
مقام سوم جام منطقه ای ایران ۱۳۵۰
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۵۱
نایب قهرمان جام تخت جمشید ۱۳۵۲
قهرمان جام تخت جمشید ۱۳۵۳
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۶۴
مقام سوم جام باشگاه های تهران ۱۳۶۵
مقام سوم جام باشگاه های تهران ۱۳۶۶
الاهلی امارات
قهرمان لیگ فوتبال امارات ۸۰_۱۹۷۹
قهرمان جام رئیس دولت امارات ۷۸_۱۹۷۷
قهرمان جام رئیس دولت امارات ۸۱_۱۹۸۹
ملی
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۷۴
قهرمان جام ملتهای آسیا ۱۹۷۶
صعود به جام جهانی ۱۹۷۸
آرژانتین مقام سوم جام ملتهای آسیا ۱۹۸۰
فردی
تنها بازیکن ایرانی که در تمام مسابقات جهانی گل زده است.
جوان ترین گلزن تاریخ دربی
۳_رضا عنایتی
رضا عنایتی در تاریخ ۱ مهر سال ۱۳۵۵ در استان مشهد متولد شد. وی فوتبال خود را از سال ۱۳۷۷ در تیم آدونیس مشهد و عملکردی دور از انتظار داشت و توانست در این تیم از ۳۰ بازی ۲۲ گل بزند. او دو سال بعد یعنی در سال ۱۳۸۰ به تیم ابومسلم مشهد پیوست و توانست درخشش خود را در این تیم هم ادامه دهد افزون بر آقای گلی لیگ برتر مجموع دو سال از ۴۶ بازی ۲۸ گل برای این تیم به ثمر رسانید. ستاره مشهدی در سال ۱۳۸۲ به استقلال پیوست و توانست عملکرد درخشان خود را هم در این تیم هم به خوبی ادامه بدهد و به همراه این تیم افتخارات فردی و تیمی زیادی کسب کند از جمله دو آقای گلی لیگ برتر و قهرمانی جام خلیج فارس. پس از سومین آقای گلی خود در لیگ برتر هواداران استقلال به وی لقب رضای آقای گل را دادند. عنایتی مجموعا از ۷۷ بازی ۵۶ گل رسمی برای استقلال به ثمر رساند. وی پس از جدایی در استقلال در سال ۱۳۸۵ عضو تیم الامارات امارات شد و توانست در این تیم از ۴۱ بازی ۲۶ گل بزند و در سال ۱۳۸۶ به سبب درخششی که داشت تیم هانوفر آلمان به او پیشنهاد داد ولی به دلایلی این انتقال صورت نگرفت. رضای عنایتی پس از عوض کردن ۷ تیم از جمله سپاهان و استقلال سرانجام در سال ۱۳۹۶ از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. عنایتی یک رکورد فوق العاده از خودش به جای گذاشت و آن هم بهترین گلزن تاریخ جام خلیج فارس هست با ۱۴۷ گل. وی در تیم ملی زیاد موفق نبود و از سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۷ از ۳۰ بازی ۸ گل به ثمر رساند.
افتخارات رضا عنایتی💙🔥:
ملی
کسب مدال برنز جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴
صعود به جام جهانی ۲۰۰۶
استقلال
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۵-۸۴
نایب قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۳-۸۲
نایب قهرمان جام حذفی ۸۳_۱۳۸۲
سپاهان
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۹۰-۸۹
فردی
بهترین بازیکن فوتبال ایران ۱۳۸۵
آقای گل لیگ برتر ایران ۸۱_۱۳۸۰ با ۱۷ گل
آقای گل لیگ برتر ایران ۸۴_۱۳۸۳ با ۲۰ گل
آقای گل لیگ برتر ایران ۸۵_۱۳۸۴ با ۲۱ گل
بهترین گلزن باشگاهی تاریخ فوتبال ایران با ۱۴۷ گل
۴_آرش برهانی
آرش برهانی در تاریخ ۲۳ شهریور سال ۱۳۶۲ در استان کرمان متولد شد. برهانی تا سال ۱۳۸۰ در پایه نوجوان و جوانان در تیم های میلاد کرمان و شهرداری کرمان و بانک تجارت و پاس تهران بازی کرده است. او از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۵ در رده بزرگسالان تیم پاس تهران بازی کرده است و در آن سال نشان داد که قرار است یک مهاجم نوک گلزن ظهور کند. برهانی از ۹۴ بازی ۴۲ گل برای پاس تهران به ثمر رساند. وی با وجود پیشنهادهایی که از اروپا داشت به تیم النصر امارات پیوست و یک فصل نا موفق را در این تیم داشت. او بعد بازگشت به تیم پاس نتوانست انتظارات را برآورده کند و با وجود پیشنهاد هایی که از پرسپولیس و استقلال داشت در پایان تیم آبی پوش تهران را برگزید. آرش برهانی از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۹۵ در تیم استقلال بازی کرد و یک فصل رویایی و خیلی خوب را در این تیم داشت. برهانی از ۲۲۹ بازی ۱۰۷ گل برای استقلال به ثمر رسانده است. وی توانست پس از ۳۰ سال رکورد آقای گلی سلطان جباری را بشکند و خودش را آقای گل تاریخ استقلال(تاج) معرفی کند. همچنین او در فصل ۸۸_۱۳۸۷ افزون بر قهرمانی با ۲۰ گل آقای گل جام خلیج فارس شد. برهانی مجموعا ۳ گل در شهرآورد تهران و ۱۱ گل در لیگ قهرمانان آسیا زده است. وی در رده امید تیم ملی از ۱۶ بازی ۱۲ گل زد و در سال ۱۳۸۲ به رده بزرگسالان تیم ملی راه یافت و برعکس باشگاهی در ملی آمار خوبی نداشت و از ۳۷ بازی تنها ۱۰ گل به ثمر رسانده است. آرش برهانی در پایان و در سال ۱۳۹۵ زمانی که در تیم پیکان بازی می کرد از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات آرش برهانی💙🔥:
باشگاهی
پاس تهران
قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران ۸۳_۱۳۸۲
استقلال
قهرمان جام حذفی ۸۷_۱۳۸۶
قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران ۸۸_۱۳۸۷
قهرمان جام حذفی ۹۱_۱۳۹۰
قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران ۹۲_۱۳۹۱
مقام سوم لیگ قهرمان آسیا ۲۰۱۳
ملی
مقام سوم بازی های آسیایی ۲۰۰۶
قهرمان فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۴
فردی
آقای گل لیگ برتر ۸۸_۱۳۸۷
برترین گلزن تاریخ باشگاه استقلال
دومین گلزن برتر تاریخ لیگ برتر
دومین گلزن برتر ایرانی در آسیا
۵_خدابیامرز غلامحسین مظلومی
خدابیامرز غلامحسین مظلومی در تاریخ ۲۳ دی سال ۱۳۲۸ در شهر آبادان دیده به جهان گشود. وی فوتبال خود را از سال ۱۳۴۴ در تیم تاج آبادان آغاز کرد. مرحوم مظلومی بازی های خیلی خوبی در تیم تاج آبادان انجام داد و از ۵۸ بازی ۳۰ گل به ثمر رساند. پس از این درخشش و پس از جلب نظر مرحوم دانایی فر در سال ۱۳۴۷ به تیم تاج تهران پیوست. وی از سال ۱۳۴۷ تا سال ۱۳۵۴ برای تاج تهران توپ زد و در طول این سال ها عملکرد درخشانی داشت به طوری که به او لقب های توپخانه و سرطلایی دادند. شادروان مظلومی در سال هایی که در تاج بازی می کرد افتخارت تیمی و ملی و فردی زیادی به دست آورد از جمله قهرمانی آسیا و چند قهرمانی لیگ سراسری ایران. او در سال ۱۳۵۳ و پس از درخشش در جام ملتهای آسیا افزون بر اینکه بهترین مهاجم آسیا شناخته شد از تیم بایرن مونیخ هم برای وی پیشنهاد آمد. گویا بایرن مونیخ می خواست برای گرد مولر افسانه ای جانشین پیدا کند که به مرحوم غلامحسین مظلومی یکی از ستاره های بی چون و چرای آن سال های آسیا پیشنهاد داد ولی به دلایلی این انتقال بزرگ صورت نگرفت. خدابیامرز غلامحسین مظلومی افزون بر افتخار آفرینی های گوناگون از ۱۴۰ بازی ۸۱ گل رسمی برای تاج تهران به ثمر رساند. وی در تیم ملی هم بسیار موفق بود و از سال ۱۳۴۸ تا سال ۱۳۵۶ که عضو تیم ملی بود افزون بر دو قهرمانی جام ملتهای آسیا و یک قهرمانی بازی های آسیایی و یک صعود به المپیک از ۴۰ بازی ۱۹ گل رسمی هم به ثمر رساند و در پایان در سال ۱۳۵۶ و زمانی که عضو تیم شهباز بود از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. خدابیامرز غلام حسین مظلومی در تاریخ ۲۸ آبان سال ۱۳۹۳ به دیدار حق شتافت.
افتخارات غلامحسین مظلومی سرطلایی فوتبال ایران💙🔥:
تیمی
استقلال(تاج)
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۴۸
قهرمان جام منطقه ای ایران ۱۳۴۹
قهرمان جام باشگاه های آسیا ۱۳۴۹
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۵۰
مقام سوم جام منطقه ای ایران ۱۳۵۰
مقام سوم جام باشگاه های آسیا ۱۳۵۰
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۵۱
نایب قهرمان جام تخت جمشید ۱۳۵۲
قهرمان جام تخت جمشید ۱۳۵۳
ملی
قهرمانی و کسب مدال طلا با تیم ملی در بازی های آسیایی تهران ۱۹۷۴
قهرمان جام ملتهای آسیا ۱۹۷۶
قهرمان جام ملتهای آسیا ۱۹۷۲
فردی
آقای گلی جام میلز هندوستان با ۲۶ گل
بهترین گلزن ۳ دوره از جام تخت جمشید
آقای گل جام باشگاه های آسیا ۱۹۷۰
بهترین بازیکن آسیا در مسابقات بازی های آسیایی تهران ۱۹۷۴
آقای گل بازی های آسیایی تهران ۱۹۷۴ با ۵ گل
بهترین گلزن تاریخ لیگ تخت جمشید با ۶۵ گل
۲ دوره آقای گلی مسابقات جوانان آسیا
بهترین گلزن استقلال در شهرآورد تهران با ۵ گل(مشترک با علی جباری)
آقای گل جام ملتهای آسیا ۱۹۷۶
بهترین مهاجم فوتبال آسیا ۱۹۷۴
بالاترین میانگین گل ملی ایران با به ثمر رساندن ۰/۷۷ گل در هر بازی
زننده تنها گل تیم ملی ایران به تیم ملی کوبا در المپیک مونترال کانادا ۱۹۷۶
حضور در ۲ دوره مقدماتی جام جهانی ۱۹۷۴ آلمان غربی و ۱۹۷۸ آرژانتین
۶_خدابیامرز بیوک جدیکار
خدابیامرز بیوک جدیکار در تاریخ ۱۵ آذر سال ۱۳۰۸ در استان تبریز متولد شد. مرحوم جدیکار ابتدا از سال ۱۳۲۳ در تیم جوانان تهرانجوان بازی کرد. پس از یک فصل به مدت یک فصل به رده بزرگسالان تیم تهرانجوان راه یافت. در سال ۱۳۲۵ پس از جدایی از تیم تور به تیم تاج تهران پیوست. وی چپ پای طلایی بود به طوری که مجموعا از ۱۴۳ گلی که در دوران باشگاهی زده ۱۳۰ گلش را پای چپ زده است به خاطر همین در آن زمان یک عده به شوخی می گفتند که شاه پای راست مرحوم جدیکار را قفل کرده. او ابتدا هشت سال برای تیم تاج تهران توپ زد و بسیار در این تیم درخشید و در سال ۱۳۳۶ تیم های تورینو و لاتزیو و رم به او پیشنهاد دادند و جدیکار خم با تورینو به توافق رسید اما سازمان تربیت بدنی مجوز انتقال را نداد تا این انتقال بزرگ صورت نگیرد. اما در همان سال خدابیامرز جدیکار با یک قرارداد یک ساله به یکی از تیم های خوب آلمان یعنی ویکتوریا ۸۹ برلین آلمان پیوست. بعد جدایی از تیم آلمانی در سال ۱۳۳۷ به تاج بازگشت و تا سال ۱۳۴۴ برای این تیم بازی کرد و عملکردی درخشان داشت. خدابیامرز بیوک جدیکار در مجموع ۱۶ سالی که در تیم تاج تهران بازی کرد هشت جام به دست آورد. جدیکار به شوت های قدرتمند و آمار های فوق العاده هم معروف بود به طوری که از ۱۱ بازی ۱۶ بار دروازه شاهین که یکی از تیم های قدرتمند آن زمان به شمار می آمد را باز کرد. خدابیامرز جدیکار در یک بازی دوستانه هم توانست کار بزرگی را انجام دهد و به دروازه بان افسانه جهان لو یاشین گلزنی کند. آمار رسمی و دقیقی از او در تاج نیست ولی طبق یک آمار غیر رسمی در بازی های رسمی مجموعا ۳۰ گل و با حساب بازی های دوستانه ۴۸ گل برای تاج به ثمر رسانده است. جدی کار در ۱۷ سالگی اولین بازی ملی خود را مقابل افغانستان انجام داد،از سال ۱۳۲۸ تا ۱۳۴۴ عضو تیم ملی بود و ۲۹ بازی ملی دارد. جدیکار پس از خداحافظی از دنیای فوتبال به طور ولی از این ورزش فاصله گرفت و سرانجام در تاریخ ۲۶ آذر سال ۱۳۹۲ در ۸۶ سالگی درگذشت و سب بلاتر رئیس وقت فیفا در پیامی درگذشت اولین لژوینر تاریخ فوتبال آسیا را به فدراسیون و فوتبال ایران و خانواده اش تسلیت گفت.
افتخارات مرحوم بیوک جدیکار چپ پای افسانه ای و سوپر استار آسیا💙🔥:
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۲۸
قهرمان جام حذفی تهران ۱۳۳۰
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۳۰
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۳۱
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۳۵
قهرمان لیگ سراسری ایران ۳۷_۱۳۳۶
نایب قهرمان جام حذفی تهران ۳۷_۱۳۳۶
قهرمان جام باشگاه های تهران ۳۸_۱۳۳۷
قهرمان جام حذفی تهران ۳۸_۱۳۳۷
قهرمان جام باشگاه های تهران ۴۰_۱۳۳۹
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۴۱
فردی
اولین لژیونر ایران و آسیا
بهترین گلزن دربی تاج و شاهین با ۱۱ گل(در ۱۶ بازی)
کاری از اتحادیه تاج کبیر
بقیه پست های این تیم منتخب👇👇
https://www.tarafdari.com/static/pag...
از دیدگاهتون بهترین مهاجم نوک تاریخ استقلال(تاج) کیست?
به قلم پدرام استقلالی✍