سیستم های آموزشی پیچیده هستند. ورود همه کودکان به مدرسه و یادگیری نیازمند همسویی بین خانواده ها، مربیان و تصمیم گیرندگان است. این نیازمند اهداف مشترک و سیاست های ملی است که یادگیری را در مرکز قرار دهد. همچنین به جمعآوری دادهها و نظارت منظم نیاز دارد تا به سیاستگذاران کمک کند تا تشخیص دهند چه چیزی کار میکند، چه کسی سود میبرد و چه کسی عقب مانده است.
سیستم های آموزشی قوی فراگیر و برابر جنسیتی هستند. آنها از یادگیری زودهنگام و آموزش چند زبانه حمایت می کنند و نوآوری ها را برای گسترش فرصت های آموزشی به کودکان و نوجوانان که دسترسی به آنها سخت است، تقویت می کنند.
نوآوری در آموزش
نوآوری در آموزش چیزی بیش از فناوری جدید است. این در مورد حل یک مشکل واقعی به روشی تازه و ساده برای ترویج عدالت و بهبود یادگیری است.
نوآوری در آموزش و پرورش به اشکال مختلفی می آید. برنامهها، خدمات، فرآیندها، محصولات و مشارکتها همگی میتوانند نتایج آموزشی را به روشهای نوآورانه افزایش دهند - مانند بازیهای سفارشیشده روی تبلتهای خورشیدی که درسهای ریاضی را به کودکان در مناطق دورافتاده سودان ارائه میکنند. یا پلتفرمهای یادگیری دیجیتالی که به پناهندگان و دیگر کودکان حاشیهنشین زبان آموزش را در یونان، لبنان و موریتانی آموزش میدهند.
نوآوری در آموزش، مقیاس راه حل را با مقیاس چالش مطابقت می دهد. این از خلاقیت و تجربه جوامع متکی است - مانند برنامه ای در غنا که به مادران و مادربزرگ های محلی برای تسهیل آموزش در دوران کودکی کمک می کند - تا اطمینان حاصل شود که تصمیمات توسط کسانی گرفته می شود که بیشتر از نتایج آنها متاثر می شوند.
بسیاری از نوآوران در حال حاضر در کلاس های درس و جوامع مشغول به کار هستند. یونیسف با شرکای خود همکاری می کند تا نوآوری های امیدوارکننده ای را شناسایی، رشد و توسعه دهد که به تحقق حق هر کودک برای یادگیری کمک می کند.
دوره های ضمن خدمت جهت توانمند سازی معلمان
دورره های ضمن خدمت فرهنگیان که در موسسات معتبر آموزش و پرورش برگزار می شود باعث ایجاد نوآوری و خلاقیت در معلمان شده و باعث بهبود کیفیت آموزشی و تدریسی آنان می شود. سایت یادگیری برتر در برگزاری این دور ها توامند بوده و هزاران گواهی معتبر ضمن خدمت را به کارکنان و معلمان آموزش و پرورش صادر کرده است. همچنین جهت ورود به دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش می توانید پکیج مصاحبه دانشگاه فرهنگیان را تهیه کنید.
کار یونیسف برای تقویت سیستم های آموزشی
یونیسف با جوامع، مدارس و دولت ها همکاری می کند تا سیستم های آموزشی قوی و نوآوری ایجاد کند که یادگیری را برای همه کودکان افزایش دهد.
ما از جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادهها برای کمک به دولتها برای ارزیابی پیشرفت در طیف وسیعی از نتایج و تقویت سیستمهای اطلاعات مدیریت آموزش ملی پشتیبانی میکنیم. ما همچنین دستورالعملهای جامعی را برای تجزیه و تحلیل بخش آموزش توسعه میدهیم که در کشورهای سراسر جهان برای هدایت برنامهها و سیاستهای مبتنی بر عدالت استفاده میشود.
تلاشهای ما شفافیت را ترویج میکند و سیستمهای آموزشی را روشن میکند تا دانشآموزان، والدین و جوامع اطلاعات مورد نیاز خود را برای مشارکت تصمیمگیرندگان در همه سطوح و پاسخگویی آنها به دست آورند.
چرا خلاقیت باید در مدارس آموزش داده شود؟
در سال 2019، لینکدین نتایج یک مطالعه را منتشر کرد که برای درک مهارت هایی که کارفرمایان به دنبال آن هستند طراحی شده بود. از بین 50000 مهارت حرفه ای تجزیه و تحلیل شده، خلاقیت در رده "مهارت های نرم" رتبه اول را کسب کرد.
این به خصوص تعجب آور نیست.
چندین مطالعه برای بیش از یک دهه به رشد مشاغل خلاق اشاره کرده است، زیرا اتوماسیون مشاغل قابل پیش بینی تر را از بین می برد. در تجزیه و تحلیل انواع مشاغلی که در حال ناپدید شدن هستند، محققان دریافتند که مشاغل معمول (اعم از دستی و شناختی) از دهه 2000 در حال کاهش بوده اند در حالی که مشاغل غیر معمول همچنان شاهد رشد هستند.
خلاقیت، همانطور که روانشناسان آن را تعریف می کنند، توانایی ارائه ایده های بدیع و مفید است. از منظر اقتصادی، واضح است که خلاقیت، که طبق تعریف خود باعث میشود کارها عادی نباشد، باید مهمترین مهارتی باشد که باید داشته باشید. اما این نیز یک مهارت در برخی خطرات است. از دهه 1990، خلاقیت در بین دانش آموزان در ایالات متحده رو به کاهش بوده است که بیشترین کاهش در دهه گذشته رخ داده است.
متأسفانه، افسانههای زیادی در مورد خلاقیت وجود دارد که همچنان پابرجا هستند، از جمله برخی که ادعا میکنند این خلاقیت اصلاً یک مهارت واقعی نیست.
آیا خلاقیت باید یک مهارت نرم باشد؟
آیا یک مهارت نرم را نمی توان به راحتی ارزیابی کرد در حالی که یک مهارت سخت می تواند؟ اگر چنین است، پس خلاقیت واقعاً نباید در سطل نرم باشد. آزمون تفکر خلاق تورنس (TTCT) تقریباً همزمان با آزمون توانایی شناختی (CogAT) ایجاد شد و برخلاف CogAT که مهارتهای استدلالی شما را برای رسیدن به یک پاسخ درست ارزیابی میکند، TTCT توانایی شما را برای رسیدن به چندین پاسخ ارزیابی میکند. راه حل های مختلف برای یک مشکل CogAT که مدیریت آن آسانتر است، در فضای آموزشی مطرح شد و عمدتاً در شناسایی دانشآموزان با استعداد استفاده میشود، در حالی که TTCT بیشتر به عنوان یک ابزار تحقیقاتی برای درک چگونگی تغییر خلاقیت دانشآموزان باقی میماند.