طرفداری تایمز | استاندار تهران پایتخت ایران را که قطعا به نسبت شهرهای دیگر توسعهیافته است، از یک بعد محرومترین استان کشور عنوان کرد.
محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران در نشست هماندیشی با خیرین مدرسهساز استان تهران، با قدردانی از تلاشهای آنان در زمینه ارتقای سطح آموزش و پرورش، بر اهمیت نقش آنان در پیشرفت و شکوفایی استعدادهای نسل آینده تأکید کرد. در مهمترین بخش از اظهارات استاندار، او مدعی میشود که تهران از حیث تخصیص اعتبارات، محرومترین استان است.
استاندار تهران گفت:
توسعه فضای آموزشی به عنوان یکی از اولویت های اصلی دولت چهاردهم در سطوح مختلف در حال پیگیری است.
معتمدیان افزود:
پیشرفت کشور منوط به توجه به آموزش و نظام آموزشی است و لازمه آن توسعه زیرساخت ها می باشد.
او بیان کرد:
توسعه نامتوازن و ناخواسته در قالب سکونت گاههای غیر رسمی و حاشیه نشینی طی سالهای اخیر مشکلات فراوانی را به استان تحمیل کرده که از جمله آن میتوان به کمبود زمین برای توسعه زیرساخت های مورد نیاز اشاره کرد.
وی اضافه کرد:
بارگذاری نامتوازن جمعیت بیش از ظرفیت، این استان تهران را در همه حوزهها دچار بحران کرده و امکان توسعه را از آن گرفته است. معتمدیان به منابع و درآمدهای کشور از استان تهران اشاره کرد و گفت: این استان در سیاست گذاری بودجه و تخصیص اعتبارات از جمله محرومترین استانها است، اگر بنا باشد به اعتبارات قطره چکانی برای ساخت مدارس اکتفا کنیم زمان زیادی برای رفع کسری ها نیاز است.
استاندار پیرامون شهرستان قدس گفت:
شهرستان قدس یکی از متراکم ترین شهرستان های کشور می باشد و به همین دلیل کمترین سرانه آموزشی را در استان دارد.
او افزود:
مهمترین چالش این شهرستان بحث کمبود زمین است که با توجه به هماهنگی های به عمل آمده، جلسه کمیسیون ماده ۵ را در این شهرستان برگزار کرده و ضمن تغییر کاربری برخی از زمین های که امکان ساخت مدرسه در آن وجود داشت از سایر ظرفیت ها نظیر ظرفیت ادارات و دستگاه ها و مسئولیت اجتماعی کارخانجات مستقر در شهرستان نیز در این حوزه استفاده می خواهد شد.
آقای معتمدیان همچنین گفت:
باید از ظرفیت های قانونی نظیر کمیسیون ماده ۵ و مولدسازی اموال و داراییهای دولت، به عنوان فرصتهایی که میتوان در زمینه توسعه فضای آموزشی از آن استفاده کرد، بهره برد.
وی افزود:
وقتی با کمبود زمین مواجه هستیم باید در ساخت و سازها تغییر ایجاد کنیم و مدارس را به صورت طبقاتی بنا کنیم.
او خاطرنشان کرد:
این نشان می دهد که نظام آموزشی با مشکل مواجه بوده و باید در آن بازنگری صورت گیرد، لذا ضروری است که بر تعداد هنرستان ها افزوده و دانش آموزان مهارت بیشتری کسب کنند.
معتمدیان در رابطه با خیرین گفت:
نباید با سخت گیری و مانع تراشی در انجام این امور وقفه ایجاد کنیم؛ بلکه باید تلاش کنیم با هم افزایی و همکاری موانع را از سر راه برداشته و گامی برای حل مشکلات مردم برداریم.
او افزود:
اگر خیری کاری در جهت رفاه حال مردم در راستای کمک به دولت انجام میدهد نباید نگران ساز و کار اداری آن باشد و در کار وی خللی ایجاد شود
به گزارش ایسنا، به نقل از گزارش روابط عمومی استانداری تهران، وی در پایان با اشاره به رویکرد دولت برای مشارکت مردم در امر مدرسه سازی، از فرمانداران تابعه خواست تا با برگزاری جشنوارههایی در این زمینه ضمن تشویق مردم به مشارکت در کار خیر، نسبت به ترویج فرهنگ خیر پروری تلاش کنند.