1- با آمدن آنجلوتي آرامش نيز به مادريد بازگشت
بعد از رفتن خوزه مورينيو از رئال مادريد، اكثر كارشناسان براي رئال مادريد دوران انتقالي سختي را پيش بيني مي كردند. نظير دوران پس از مورينيو در اينترميلان. اما اوضاع رئال بعد از رفتن مورينيو مطابق پيش بيني ها نبود. بلكه رئال مادريد توانست با يك شروع متوسط كم كم به آرامش رسيده و درا دامه فصل به شرايط ايده آل خود نزديك شود و نشانه هايي از آغاز يك دوران درخشان را از خود نشان دهد. بيش از همه سران رئال اين آرامش را مديون كارلو آنجلوتي هستند. سيستم هدايت آنجلوتي به نوعي نقطه عكس مورينيو بود كه روش خود را بيشتر بر اساس انتقاد از داوران و جنگ رواني با حريف استوار مي كرد. به نظر مي رسد بازيكنان رئال مادريد نيز بتوانند با آرامش موجود در سيستم آنجلوتي پيشرفت و هماهنگي بهتري از خود نشان دهند.
2- تاكتيك هاي متفاوت
كارلو آنجلوتي درست در روز معارفه خود در مادريد به هواداران اين باشگاه قول ارائه يك فوتبال زيبا را داد كه به تدريج تيم آنجلوتي به اين هدف نيز نزديك مي شود. بعد از سپري شدن اوايل فصل رئال از لحاظ تاكتيكي بسيار انعطاف پذيرتر ظاهر شد و سيستم بازي اين تيم نيز از 3-3-4 به سيستم كارآمدتر 1-3-2-4 تغيير پيدا كرد. در بازي هاي اين فصل رئال مادريد حملات خود را تا رسيدن به نتيجه ادامه مي دهد و با ايجاد تركيب هاي سريع بين بازيكنان به نظر از لحاظ تاكتيكي پيشرفت قابل ملاحظه اي نسبت به فصل قبل داشته اند.
3-بازگشت موفق ژاوي آلونسو
اجراي سيستم مورد نظر آنچلوتي در رئال مادريد تا بازگشت ژاوي آلونسو به تركيب اصلي در اواسط نيم فصل گذشته به طول انجاميد. آمدن آلونسو بالانس و تعادل لازم بين قواي تهاجمي و تدافعي را به تيم بازگرداند و بازي سازي در تيم روند بهتري پيدا كرد. از طرفي مصدوميت سامي خديرا سبب شد كه تغيير سيستم بازي رئال از 3-3-4 تا 1-3-2-4 سرعت بيشتري يابد و كارلو آنجلوتي را مجبور كرد تا از مثلث آلونسو، ايسكو و مودريچ در خط مياني استفاده نمايد. مثلثي كه در بازي با وايادوليد به ركوردي جديد را در تماس با توپ از خود بر جاي گذاشت. رئال مادريد با وجود مثلث جديد علاوه بر به دست آوردن توانايي هاي بيشتر براي حريفان نيز غيرقابل پيش بيني تر شده است.
4-گل زني هاي رونالدو، بيل و بنزما
با وجود مشكلاتي فراوان در خط مياني رئال مادريد، در خط حمله اين تيم بازيكني وجود دارد كه با گل زني هاي خود تماني كمبودها را پر مي كند. رونالدو با زدن 27 گل در حال سپري كردن فصلي رويايي است. البته در كنار رونالدو بازيكنان گل زن ديگري نظير بيل و بنزما نيز حضور دارند. به طوري كه بعد از يك شروع دشوار، مثلث به قول Marca معروف به BBC، ركورد خطرناكترين و گل زن ترين مثلث تاريخ فوتبال اسپانيا را به خود اختصاص داد. در چهار بازي مقابل سويا، رايو، يوونتوس و سوسيداد، اين مثلث آتشين در مجموع 15 بار موفق به گل زني شد. هشت گل توسط رونالدو، چهار گل توسط بيل و سه گل توسط بنزما.
5-سرجيو راموس و نيم فصلي نا موفق
بر خلاف خط حمله موفق، خط دفاع رئال مادريد در نيم فصل گذشته عملكرد نا اميدكننده اي داشت. كه از دلايل آن مي توان به مصدوميت واران، فاصله زياد بين مدافعين اصلي و ذخيره اين تيم و همچنين دور از فرم بودن سرجيو راموس نام برد. عدم آمادگي اين بازيكن تا كنون براي رئال مادريد گران تمام شده است و راموس با دريافت كارت قرمز در بازي با گالاتاسراي به نوعي عملكرد ضعيف خود را در اين نيم فصل را تكميل نمود. راموس كه ثابت كرده است از بهترين مدافعين جهان است، به نظر مي رسد در حال حاضر حتي در سطحي نيست كه كارلو آنجلوتي بتواند از او در تركيب اصلي تيم خود استفاده نمايد.