طرفداری | نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اولین بار قرارداد واقعی ویلموتس در مجلس مطرح شد و در آن دوره ما از وزیر ورزش وقت خواستیم که متن قرارداد را در اختیار ما قرار بدهند اما متن اصلی قرارداد را به ما ندادند.
سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو شورای نظارت بر سازمان صداوسیما در گفتوگویی در رابطه با پرونده فساد در باشگاه مس رفسنجان اظهار داشت:
صفر تا صد این پرونده در دادگستری استان کرمان موجود است. اول این نکته را اشاره کنم که چون این پرونده در کرمان مورد بررسی قرار میگیرد، بالاترین مرجع برای اظهار نظر نهایی در رابطه با این پرونده، مرجع قضایی و دادگستری کرمان است. چیزی که در صحبتهای رئیس کل دادگستری کرمان مشخص شده این بوده که هفت نفر مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند؛ ۳ نفر بازداشت شدند و اقدامات قضایی برای ۴ نفر دیگر نیز صورت گرفته است.
وی افزود:
امروزه تمام مبادلات ارزی، دلاری، سکه و حتی حسابهای بانکی افراد قابل ردیابی است. سامانههای کشور در چند سال گذشته روند رو به جلویی داشتند و حسابهای بانکی با حکم دادگاه قابل مشاهده است، خرید و فروش سکه نیز باید ثبت قانونی شود. هر ارزی که در صرافی خرید و فروش شود، در سامانه مربوطه ثبت و ضبط میشود. مگر اینکه مبدا و مقصد تبادل ارز کاملا خارجی باشد و در چرخه داخلی کشور نگنجد. تمام انتقالات مالی این افراد در گذشته رهگیری میشود و این فرآیند زمانبر خواهد بود. الان با یک کد ملی میتوانید تمام گردش مالی و تبادلات ارزی یک شخص را مشخص کنید
نماینده مجلس شورای اسلامی در رابطه با پرونده ۳ نفر بازداشت شده اظهار داشت:
اطلاعاتی درباره مواردی که در مسابقات فوتبال اتفاق افتاده در اختیار ندارم. از دادگستری تراز و محکم کرمان تشکر میکنم و امیدوارم این پرونده به سرانجام برسد. پاکسازی فوتبال را از پرونده کرمان آغاز خواهیم کرد. انشالله همه افراد مجرم در این پرونده به سزای اعمال خود برسند، چرا که این مطالبه افکار عمومی و تمام مردم ایران است
قاضی زاده هاشمی در رابطه با قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت:
اولین بار قرارداد واقعی ویلموتس در مجلس مطرح شد و در آن دوره ما از وزیر ورزش وقف خواستیم که متن قرارداد را در اختیار ما قرار بدهند که شاید شما باور نکنید اما متن اصلی قرارداد را به ما ندادند و خود مجلس به متن اصلی قرارداد دسترسی پیدا کرد. ما از متن اصلی رونمایی کردیم و نکات و ایرادهای این قرارداد را مورد بررسی قرار دادیم. اگر در آن پرونده برخورد قاطع صورت میگرفت شاید ما شاهد این پروندههای فساد در فوتبال نبودیم و هنوز این پرونده باز است.
عضو شورای نظارت بر سازمان صداوسیما در رابطه با روند نظارت بر این سازمان اظهار داشت:
معاون قوه قضاییه، یکی از ۶ عضو حاضر در شورای نظارت بر صدا و سیما است، ما به طور مستمر، هر ۲ هفته یکبار یک جلسه تقریبا ۳ ساعته برگزار میکنیم و موضوعات را مرور میکنیم. در صحبتی که با معاون اول قوه قضایی داشتم مشخص شد که هیچ یک از عوامل یا کارکنان صدا سیما در این پرونده حضور ندارند. در مورد سایر ابعاد پرونده هم گفتند که در حال تحقیقات است. ما این آمادگی را داریم، هر فردی که سند، مدرک یا دلیلی دارد مبنی بر دخالت هر یک از عوامل صدا و سیما در پرونده مس رفسنجان، آن را به دبیرخانه شورای نظارت بر صدا و سیما منعکس کند و ما قطعا رسیدگی و پیگیری خواهیم کرد. ما طبق قانون اساسی، نمایندگان قوای سه گانه هستیم و رسالت ما رسیدگی به این موضوعات است. همانطور که گفتم، موضوعات مالی به سادگی قابل رهگیری است. اصل کار ما فسادستیزی است.