نماینده فدراسیون فوتبال در حالی شرکت هنگ کنگی طرف قرارداد فدراسیون در واردات تجهیزات ویدیویی را یکی از 4 شرکت مورد تایید فیفا در میان تمامی شرکت های دارای مجوز در زمینه var نامید که فیفا در آخرین استانداردهای تعریف شده برای var، شرکت هنگ کنگی را غیر استاندارد معرفی کرد.
به گزارش طرفداری، خلاف آنچه حسین شریفی روی خط برنامه ورزشگاه به زبان آورد، شرکت هنگ کنگی طرف قرارداد فدراسیون فوتبال نه تنها یکی از شرکت های معتبر در این زمینه نیست بلکه در خطر لغو مجوز قرار دارد.
شرکت هنگ کنگی در فاکتوری که به فدراسیون فوتبال ارائه کرده و کپی آن را برنامه ورزشگاه به صورت شفاف نشان داده تاکید داشته نمی تواند تکنولوژی خط آفساید و خط گل را در اختیار فدراسیون بگذارد و اعلام کرده فدراسیون باید یک نرم افزار بلژیکی را خریداری و روی محصول آنها نصب کند اما نماینده فدراسیون روی آنتن زنده تاکید می کرد این شرکت تمام تکنولوژی ها را دارد و آن شرکتی که تکنولوژی ها را نداشته شرکت روسی است!
همچنین فدراسیون فوتبال در کمال تعجب شرکت هنگ کنگی را یک شرکت موفق و یکی از 4 شرکت برتر فیفا در زمینه تجهیزات کمک داور ویدیویی می نامد اما این در حالی است که فیفا در آخرین استانداردی که برای var معرفی کرده، شرکت هنگ کنگی را فاقد استاندارد معرفی کرده است.
فیفا در حال حاضر 4 تکنولوژی var شرکت های «هاک آی» که تقریبا 90 درصد بازار را در اختیار دارد و طرف قرارداد فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا است، SMT همچنین EVS و شرکت روسی SLOMOTV که نماینده ایرانی اش در مناقصه شرکت کرد و فدراسیون حتی پاکت آن را باز نکرد را شرکت های برتر در زمینه تجهیزات سیستم کمک داور ویدیویی می نامد و در آخرین آزمون هایی که از این شرکت ها گرفته شده شرکت هنگ کنگی را به خاطر ایرادات گسترده تهدید به خروج از لیست شرکت های دارای مجوز کرده بود.
در برنامه ورزشگاه روابط عمومی فدراسیون فوتبال مدعی شد شرکت هنگ کنگی SIMPLYLIVE در بین چهار شرکت برتر VAR مورد تایید فیفا قرار دارد اما آنچه در پی می آید توضیح دقیق فیفا در مورد این شرکت هنگ کنگی است؛
مطابق استانداردهای جدید تدوین شده از سوی فیفا به شرکت هنگ کنگی ابلاغ شده؛ تکنولوژی Encoding و فشرده سازی مورد استفاده این شرکت، تحت عنوان AVID DNxHD در تست های فیفا مورد تایید فدراسیون بین المللی فوتبال نبوده و میزان درجه Bit rate استفاده شده در این تکنولوژی پایین بوده و کیفیت لازم را دارا نیست. به همین دلیل دقت لازم جهت نمایش باکیفیت صحنه های بازبینی را ارائه نمی کند. همچنین تصاویر نمایش داده شده از سوی این شرکت، دارای اختلال در جهت و موقعیت صحنه های بازبینی به صورت صحیح بوده که موجب رد شدن این شرکت در تست های انجام شده زیرنظر فیفا شده است. شرکت Simplylive در تست انجام شده زیرنظر فیفا در خصوص همزمانی تصاویر دوربین ها نیز رد شده و فاقد استاندارد مورد نظر است.
حالا این فدراسیون فوتبال است که باید پاسخ بدهد شرکتی که هر لحظه امکان دارد فیفا به دلیل رعایت نکردن استانداردهای جدید مجوزش را باطل کند، بر چه مبنایی در یک برنامه تلویزیونی به عنوان یکی از 4 شرکت برتر معرفی می شود؟
اصرار فدراسیون به دفاع از یک شرکت هنگ کنگی نه چندان معتبر برای چیست؟
فدراسیون چرا اصرار دارد اطلاعاتی را در تلویزیون به خورد مخاطب بدهد که دور از واقعیت است؟ این اطلاعات قرار است روی چه چیزی سرپوش بگذارد؟
بیشتر بخوانید:
فدراسیون فوتبال مرزهای شوخی را جا به جا کرد! | دست و پا زدن در باتلاق VAR